- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 30
- Konu Sahibi gulrecelim
-
Yarın gideceğim. İnşallah öyledirAaaaa hamile misin canım hadi hayırlısı olsun çok sevindim bak üzülüyordun birde herşeyi yaptım olmadı diye inofolic di mi
Amiiin amin canım inşallah :)Ay çok sevindim darısı bize inşallah
Kuzucum etlibamya hamile sanırım tekrar teste çağırmışlar galiba en son yazmadı sordum da sen konuştun muAaaaa hamile misin canım hadi hayırlısı olsun çok sevindim bak üzülüyordun birde herşeyi yaptım olmadı diye inofolic di mi
Valla bende konuşamadım kuzum ama.yazicamKuzucum etlibamya hamile sanırım tekrar teste çağırmışlar galiba en son yazmadı sordum da sen konuştun mu
Eveeeet sonuç 332 ye yükselmiş. Henüz kese oluşmamış ama. Allahu Teala herkese nasip etsinKuzucum etlibamya hamile sanırım tekrar teste çağırmışlar galiba en son yazmadı sordum da sen konuştun mu
Bende akıntı sürekli var. Doktor zararsız dedi diye ilaç kullanmadım. Soğan suyu kürü uygulandığında rengi sarımtrak olmuştu. Ondan bilemiycem ama bu sitede akıntı yumurta çatladığında oluyor gibi birşey okumuştum.kızlar size bir sorum var her ay yumurtamız çatladığında akıntı oluyor ya acaba çatlamadığında döllendiğinde de veya kist olduğunda akıntı oluyor mu bunu bilen var mı? :)
bende de olurdu ama bu ay akıntı hiç olmadı yumurtada pik oldu çatladı ama akıntı yok o yüzden merak ettim teşekkürler bilgilendirme için :)Bende akıntı sürekli var. Doktor zararsız dedi diye ilaç kullanmadım. Soğan suyu kürü uygulandığında rengi sarımtrak olmuştu. Ondan bilemiycem ama bu sitede akıntı yumurta çatladığında oluyor gibi birşey okumuştum.
Ayy kuzucum çok sevindim gözün aydınEveeeet sonuç 332 ye yükselmiş. Henüz kese oluşmamış ama. Allahu Teala herkese nasip etsinkese için haftaya Perşembe gel dedi doktorum. Beta HCG sağlıklı gebeliği gösteriyor ancak, keseyi görmemiz de önemli dedi
Evet klomen ve primolut (adet söktürücü) aldım ama kullanmadım. D vitamini ve insilün için magnezyum kullandım inofolic birdeAyy kuzucum çok sevindim gözün aydınben regl oldum malesef inşallah önümüzdeki ay nasıp olur. Sadece folik asit mi kullandin bu ay kuzucum
İnşallah sende sağlıkla kucaklaEvet klomen ve primolut (adet söktürücü) aldım ama kullanmadım. D vitamini ve insilün için magnezyum kullandım inofolic birdeinşallah inşallah. Bu ay hazırlanma ayın oldu. Eylül'de olacak bence de inşallah
Merhaba. Kasette kac gün negatıf gördünüz? Reglden kac gun sonra doktora gıttınjz acabaEveeeet sonuç 332 ye yükselmiş. Henüz kese oluşmamış ama. Allahu Teala herkese nasip etsinkese için haftaya Perşembe gel dedi doktorum. Beta HCG sağlıklı gebeliği gösteriyor ancak, keseyi görmemiz de önemli dedi
merhaba adetim düzensiz benim adetin 57. günü gittim sanırım testtede betahcg 72 iken negatif çıkıyordu. sonra test yapmadım zatenMerhaba. Kasette kac gün negatıf gördünüz? Reglden kac gun sonra doktora gıttınjz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?