Gebeliğe Hazırlık Ağustos hamişleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

embytn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
847
543
53
Kızlar bugün adet günüm hala kırmızılar gelmedi. Normalde 26-28 gün sürer yarın 29. Günüm
Sabah test yapıcam inş flu bile olsa çift çizgi çıkar. (Çarşamba ve cuma testler negatif cıktı ama adet de olmadım.)

Bu arada sıvı sekilde akintimve kum gibi biseyler geliyor arada acik beyaz ya da kırmızı renk nokta nokta. Çok gazım var ayrıca. Hadi insallah..

Sizden ne haber? güzel haberlerimizi testlerimizi paylaşalım

benim böyle çıktı bata 8 kala emin olamadım ama

Benimde testlerim böyle cikti ama emin olamadim bana negatif geldi. Sizin baya erkenmis daha tutunmamistir belki de. Ins 1 haftaya 2. Cizgi çıkar

Benimde testlerim böyle cikti ama emin olamadim bana negatif geldi. Sizin baya erkenmis daha tutunmamistir belki de. Ins 1 haftaya 2. Cizgi çıkar
yarından sonra çıkmazsa çıkmaz zaten canım erken gebelik testi alcam yarın büyük ihtimal varsa silik çıkar yoksa zaten çıkmaz 26.da yumurtladım

yarından sonra çıkmazsa çıkmaz zaten canım erken gebelik testi alcam yarın büyük ihtimal varsa silik çıkar yoksa zaten çıkmaz 26.da yumurtladım
Anladim canim. Hayirlisi o zaman Allah hicbirimize aratmasin hepimizin gönlüne gore versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…