sen nasılsın bebişim nasıl gidiyorİnşallah canımaynen yani bunca zaman uğraştık hakkımız çift çizgi görmek
Şenlendir kız sevinelim azıcıkBekleyin bekleyin 2-3 güne şenlendirecem buraları
Vaaayyy enerjiye bak enerjiyeee, enerciiiiCumartesiden sonra buraya test fotoları atayımda gözümüz pozitif test görsün biraz
Benim sürekli olarak geliyor çamaşırımdan anlıyorumBenim adete 1 hafta yada 5-6 gün kala başlıyor onu farkettim 3 aydır böyle yani öyle camasirama falan gelmiyor dusunki 3 ay önce ilk defa farkına vardım
Güzel haberler olur inşallahValla olmaz dediğim her şeyi yaşadım inanın olabiliyor
Beynimde bir bu bilgi eksikti heh onuda ekledik vatana millete hayırlı olsunVe @ArasaNillGerek
Özeldeki aşılamaları kabul etmiyorlar diye biliyorum canım, devlette tüp bebek yaptırmak isterseniz , mesela sebepsiz infertilite ise ya da başka bir şeyden dolayı ise 2 ya da 3 kez aşılama şartı koyuyor devlet, amh düşüklüğünde koymuyor direk tüp bebeğe izin veriyor
Nasıl olayım ya yumurtlama olmadı bu ay. Doktorum takviyeleri üç ay kullan öyle gel vücudunu hazırlamamız lazım dedi. Şimdilik böyle bende diyet fala uğraşıyorm zayıflamam lazımsen nasılsın bebişim nasıl gidiyor
Bir süre bana hamile gibi sevinelim zaten muhtemelen 1 hafta sonra testler negatife döner eğlencemiz biterŞenlendir kız sevinelim azıcık
Yaa daha once konusu gecmedi demek ki Amin canim tesekkur ederimValla mı kız maşallah Allah bağışlasın ben ilk sanıyordum
Aşkım enerji değil o çatlama iğnesinin verdiği kısa süreli sevinç durumu ahahahhahahaVaaayyy enerjiye bak enerjiyeee, enerciiii
Canım senin MTGFR(C677T) olan mı homozigot?Evet hepsi temiz çıktı sadece kan pıhtılaşma var homozigot bir gende temiz çıktı sadece kan pıhtılaşma var homozigot bir gen doktorun keseyi gördükten sonra iğneye başlayacağımızı söyledi geç kalmaktan korkuyorum yine iğne
Amin canım inşallahYaa daha once konusu gecmedi demek ki Amin canim tesekkur ederimRabbim sizlere de tum isteyenlere nasip eylesin
Yavrum ya olur olur Allah'ın izniyle sıkma canınıNasıl olayım ya yumurtlama olmadı bu ay. Doktorum takviyeleri üç ay kullan öyle gel vücudunu hazırlamamız lazım dedi. Şimdilik böyle bende diyet fala uğraşıyorm zayıflamam lazım
Kistin türünü biliyor musun, bişey dediler mi?Artık herşeyden korkuyorum, şu kist bi geçseydi ama adet gelsin soğan suyuna başlıcam tekrar
Fazla kilo varsa bencede diyet falan yap biraz kendine bak bu süreçte. Biz aslında yanlış yapıyoruz. Kendimize bakmayıp çocuğa yoğunlaşınca hep bir şeyler eksik kalıyor. Senin işinde bir hatırlatma olmuştur belki bu ay bedeninle ilgilen diyeNasıl olayım ya yumurtlama olmadı bu ay. Doktorum takviyeleri üç ay kullan öyle gel vücudunu hazırlamamız lazım dedi. Şimdilik böyle bende diyet fala uğraşıyorm zayıflamam lazım
Ay ne biliyim hasta degilken icmek de zarar vermez mi?Oha ben orda olcam hiç kaçırmazdım balgam sökücü ne zararı olur ki diyip de
Olabilir neye aşılama şartı koyuyorlar neye koymuyorlar ya da hangi sebebe kaç kez aşılama şartı koyuyorlar onu tam bilmiyorumKuzum galiba bazı durumlarda 3 yıl şartı aranmıyor. Amh düşüklüğü falan. Belki sende o yüzden yola bakmamışlardır
Ya kızım kendi kendine enerjinin yolunu kapamasana yaaaBir süre bana hamile gibi sevinelim zaten muhtemelen 1 hafta sonra testler negatife döner eğlencemiz biter
Tuh iki ay once geldim bilseydim getirirdim
Ama sana dün demiştim benBeynimde bir bu bilgi eksikti heh onuda ekledik vatana millete hayırlı olsundemekki devlette bakicaz aşılamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?