Hadi inşallah hakkimizda hayırlısı olsunYok sadece son 2 ay 18.gün yumurtlamam oldu ovulasyon ile degil vucudumdan anlıyorum. Sadece son 2 ay şehir değiştirdiğimde erken yumurtladım onu değerlendiremedim geçen ayda 4 gün geç yumurtlama olduğu için ilişki denk gelmedi cenazemiz vardı uzuntüden gec yumurtladım meme ucu hassasiyetim i yaşamayacağım sandım akıntımm yanılttı sonradan anladım ki gec oldu 2ay boşa gitti. Bu ay adam gibi değerlendirdik
Allah nasip ederse biz ucuncu icinkızlar herkes ilk çocuk için mi deneme yapıyor ? :)
Aaa Amerikadayim ama hic duymadim denesem mi@BallYilmaz123ArasaNillGerek Vermidon diyince aklima Amerikada balgam sokturucu kullanip hamile kalanlar geldi.
Hatta ilacin adi mucinex. Rahim ici siviyi inceltip daha kaygan hale getirip spermlerin yuzmesini kolaylastiriyormus.
Amerika da olsa hamile kalmak isteyen kadinhep ayni :)
Allahim sen anne olmak isteyenlere neler yaptiriyorsun yaaa...
Aaa Amerikadayim ama hic duymadim denesem mi
Valla olmaz dediğim her şeyi yaşadım inanın olabiliyorRegl geçikti ama testler negatif hiç geçikmez aslında
Allah nasip ederse biz ucuncu icinRabbim heprkesin gonlune gore versin en hayirli zaman da tum isteyenlere saglikli sihhatli evlatlar nasip eylesin
Yaa öyle mi bildiğim iyi oldu peki aşılama da yapılmış olması gerekiyor mu yoksa özeldeki çatlatma iğnelerinden sonra üni hastanelerinde tüp bebek deneyebiliyoz mu23 ve 40 arası olup 3 yıldan fazla resmi nikahlı evli olmak gerekiyor canım 1 yılla çıkmıyor bana
Aaa ne alaka ya bi cocuğum var bende istemezdim kardeş isterken sebepsiz kısır kalmayı olmuyo mu şimdi banaVe yaşayan çocuk olmamalı diye de biliyorum düşükler için de araştırma isteniliyor rapordan önce yani yaşıtlarım ergen triplerindeyken ben bunlarla kafa yoruyorum
Rabbim hakkımızda hayırlısını tez vakitte nasip etsin inşallah
3 yılın sonunda böyle kol gibi laf ettiriyorlar adama artık bezdum da bezdummmmmBugün aklıma geldikçe güldüm yaama o kadar haklısın ki bende de durum aynı valla
Oha ben orda olcam hiç kaçırmazdım balgam sökücü ne zararı olur ki diyip deAaa Amerikadayim ama hic duymadim denesem mi
Aşkım o akıntı bende süreklilik gösteriyorKızlar ben takmayacağım dedimde sabah test yaptım negatif ti akşama kadar çalış iş güç derken aklıma gelmiyor ama yatana kadar buralarda takılıyorumerken yaptım ama son 3 aydır farkettim adete yakın bende süt kesiği beyaz akıntı oluyor şuan oda var sanırım gene olmadı ...
Bunu bende merak ediyorummmmmYaa öyle mi bildiğim iyi oldu peki aşılama da yapılmış olması gerekiyor mu yoksa özeldeki çatlatma iğnelerinden sonra üni hastanelerinde tüp bebek deneyebiliyoz mu
Gerçekten öyle bişey mi varmışOha ben orda olcam hiç kaçırmazdım balgam sökücü ne zararı olur ki diyip de
Gene istesin akşama kadar aklına gelmiyo biz napcaz evdeki ruhanilerKızlar ben takmayacağım dedimde sabah test yaptım negatif ti akşama kadar çalış iş güç derken aklıma gelmiyor ama yatana kadar buralarda takılıyorumerken yaptım ama son 3 aydır farkettim adete yakın bende süt kesiği beyaz akıntı oluyor şuan oda var sanırım gene olmadı ...
Kuvvetli balgam sökücü baksana rahimdeki fazlalığı da atıp spermin kolay ilerlemesini sağlıyomuş kocama desem nerde hemen alalım der eminim bunaGerçekten öyle bişey mi varmış
Bende bende bebişimBunu bende merak ediyorummmmm
Aaa Amerikadayim ama hic duymadim denesem mi
Vermidon mu o önceden soğuklagınlığı için verilirdi
Kızlar gebelik için kullandığımız ilaçların ilk baştaki görevi başka olup sonra araştırılınca gebeliği kolaylaştırdığı yönde bilgiler edinilmiş. Bir tanesi de femara; aslında göğüs kanserini tedavi etmek için üretilen bir ilaç ama daha sonra araştırılınca yumurtalıklarda da etkili olduğunu farketmişler böylece gebelik için de kullanılmaya başlanmış@BallYilmaz123ArasaNillGerek Vermidon diyince aklima Amerikada balgam sokturucu kullanip hamile kalanlar geldi.
Hatta ilacin adi mucinex. Rahim ici siviyi inceltip daha kaygan hale getirip spermlerin yuzmesini kolaylastiriyormus.
Amerika da olsa hamile kalmak isteyen kadinhep ayni :)
Allahim sen anne olmak isteyenlere neler yaptiriyorsun yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?