- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.210
- 158
Amannn 2 test nedir yaa o benim cerez testimBen bugün bir erken bir kaset yaptım ikiside ilk idrar değil o yüzden bıraktım yarın sabah deniycem
E heralde siz zaten yapiyonuzKocamizi mi
ay kocamın suçu günahı ne zkemcodmxBu bir bagimliliktir lutfen kinamayin Allah basiniza verir kocanizi gizli gizli test yaparken bulursaniz akliniza ben geleyim
Yemek öncesi atıştırmalık gibi bişey audnodAmannn 2 test nedir yaa o benim cerez testim
Anlatayım canım ben sana, ben de şuan tüp bebek tedavisindeyim, 2. KezKizlar nasilsinizBenim son asilamamda tutmadi maalesef Eylulde doktorumla randevum var tup bebek icin konusma
Insallah eylulde tedavisiz hamile kalirimda tedavi gerekmez
Bana tup bebek tedavisini biraz anlatabilirmisiniz
Sen doktorunun gözlemlerine uy bence, belki doktorun embriyo henüz tutunma aşamasında olduğu için kanı sulandırınca kanama riski doğabilir diye öyle demiştir yani bu sadece benim mantıki olarak tahminim, hiçbirimiz doktordan iyi bilemeyiz, doktorun içine sinmediyse, içinde en ufak bir tereddüt varsa farklı bir doktordan fikir almaktan çekinme benceTeşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız herkes farklı bir şey söylüyor kan pıhtılaşması iğnesini doktorum keseyi gördükten sonra başlayacağını söyledi etrafımda herkes geç kalırsın diyor stres oldum Doktorumu aradım istersen kullan diyor ama ben tedavim bu şekilde yapmıyorum zaten diyor yeni yeni tutunurken diyor kani sulandırmak daha riskli diyor
tüplerde bi tıkanıklık var mı diye rahmin içine bakıyolar ben çektirmiştimrahim filmi ne içn çekiliyor
ya bende öyle oluyorummorcelestial ay bide şey sorucam ateş basması yaşıyormusun ? Benim birden içime bir ateş geliyor resmen terliyorum yanıyorum
Yok sadece son 2 ay 18.gün yumurtlamam oldu ovulasyon ile degil vucudumdan anlıyorum. Sadece son 2 ay şehir değiştirdiğimde erken yumurtladım onu değerlendiremedim geçen ayda 4 gün geç yumurtlama olduğu için ilişki denk gelmedi cenazemiz vardı uzuntüden gec yumurtladım meme ucu hassasiyetim i yaşamayacağım sandım akıntımm yanılttı sonradan anladım ki gec oldu 2ay boşa gitti. Bu ay adam gibi değerlendirdikOvulasyon testi kullanmış miydiniz 18. Gün olduğunu kaç ay sonra öğrendinevet bende çok takmıyorum kaç aydır ama bu ay olmuş gibi bir his var içimde sabah test yaptım tabi negatif bir belirtimde yok yani acikcasi geçen gün belim bacaklarim ağrıdı ama ogunde akşama kadar disaridaydik ona bağladım daha çok
Aynen sizin dediğiniz gibi dedi daha tutunmadan rahime kan sulandırıcı vermem riskli olur dedi başka bir doktora sordugumda da kullanmam gerektiğini söyledi ama kendi Doktorumu dinleyeceğimSen doktorunun gözlemlerine uy bence, belki doktorun embriyo henüz tutunma aşamasında olduğu için kanı sulandırınca kanama riski doğabilir diye öyle demiştir yani bu sadece benim mantıki olarak tahminim, hiçbirimiz doktordan iyi bilemeyiz, doktorun içine sinmediyse, içinde en ufak bir tereddüt varsa farklı bir doktordan fikir almaktan çekinme bence
bunda görüyorum bennnKızlar dayanamayıp az önce bidaha yaptım 3 dk içinde çıktı
evettt bak işte bu sefer büyütünce de net gördümmm yaşasın inşallah doğrudurrKızlar dayanamayıp az önce bidaha yaptım 3 dk içinde çıktı
Benimde öyle oldu canım 26 gün sandığım döngüm 24 günmüş bu ay tam zamanında geldi. Dişim enfeksiyonlu olduğu için antibiyotik kullandım bakalım nasıl gelecek. Hoş eşimde yanımda olmayacak ya bakalım. Bu arada hamile misin takip edemedimYok sadece son 2 ay 18.gün yumurtlamam oldu ovulasyon ile degil vucudumdan anlıyorum. Sadece son 2 ay şehir değiştirdiğimde erken yumurtladım onu değerlendiremedim geçen ayda 4 gün geç yumurtlama olduğu için ilişki denk gelmedi cenazemiz vardı uzuntüden gec yumurtladım meme ucu hassasiyetim i yaşamayacağım sandım akıntımm yanılttı sonradan anladım ki gec oldu 2ay boşa gitti. Bu ay adam gibi değerlendirdik
Dün kan sonucu 1.7 çıktı değil mişim bugün ovu böyle çıktı inşallah yükselir sonucumGebelik testi yap bakalım ama normalin dışında koyu
Yaaa hani 2 gunde bir yapiliyodu bu test hepiniz bana benzedinizKızlar dayanamayıp az önce bidaha yaptım 3 dk içinde çıktı
Ayy paylaşalı 11 dakika olmuş noldu belirdi mi iyiceeKızlar dayanamayıp az önce bidaha yaptım 3 dk içinde çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?