benimde açık kahve pembe karışımı bişey akıntılı yani regl gibi değil hiç yumurtlama gününden 12 gün geçti…Aslında en doğru sonucu regli gecikmesinin 10.günü alabilirsin ama yerleşme kanaması cok az peçeteye gelecek sekilde pembe veya kahverengi gelir benim öyle olmustu gebelikte
hahaha bu resmen benim eşimyalniz degilsin apppaynisiyimhatta esim sey dedi; boyle psikolojin mahvolacaksa gel vazgecelim bebekten
Dedim tatlim bunlar hep hormon...
Doktorunla gorustun mu ? Ilaca baslatti mi?Kızlar hormon testi verdimde internetten bakıyorum şimdi polikistik over görünüyor bende bilgisi olan yardımcı olabilir mi
İnşallah canım bende bu ay değil ama gelecek aylar için umutluyum inşallah hepimiz anne olacağız
Bu benim 3. Olacak eşim le aram kötüydü çok şükür şimdi iyiyiz o da istiyor inşallah adet biter bitmez baslayacaz çalışmalaraİnşallah canım bende bu ay değil ama gelecek aylar için umutluyum inşallah hepimiz anne olacağızbazıları ikinci kez
Hmm evet cennettekilerle benimde 3.olacak inşallahBu benim 3. Olacak eşim le aram kötüydü çok şükür şimdi iyiyiz o da istiyor inşallah adet biter bitmez baslayacaz çalışmalara14 gün sonra da doktor randevum var inşallah güzel geçer
O cennet kuslariyla birlikte güzel zamanlarimiz olacak inşallahHmm evet cennettekilerle benimde 3.olacak inşallaheşinle aranızı düzeltmenize secimdim canım yek tarflı isteyince kötü oluyor. İnşallah randevun güp güzel geçer
Amin inşallahO cennet kuslariyla birlikte güzel zamanlarimiz olacak inşallah
Ay diğer yazdığım mesajı ne biçim yazmışım ya kendi yazdığımı anlamadım. Uykum var gözlerim yarı açık yazıyorum oyüzdenO cennet kuslariyla birlikte güzel zamanlarimiz olacak inşallah
Uyu sen uyu bende yatacam zaten bende uykuluyken nasıl yazacağımı bilmiyorumAy diğer yazdığım mesajı ne biçim yazmışım ya kendi yazdığımı anlamadım. Uykum var gözlerim yarı açık yazıyorum oyüzden
Ay iyi geceler ozaman sana da kuşumUyu sen uyu bende yatacam zaten bende uykuluyken nasıl yazacağımı bilmiyorum
Biz bunu her ay çekiyoruz yıllardan beri deseydinyalniz degilsin apppaynisiyimhatta esim sey dedi; boyle psikolojin mahvolacaksa gel vazgecelim bebekten
Dedim tatlim bunlar hep hormon...
Evet kuzucum gecikme yapıyo o yüzden sormuştum kistin var mı diye
Kuzum kistin vardı senin değil mi belki o gecikme yapıyordur. Ama hemen kötüyü düşünmemek lazım belki daha güzel bir sebebi vardır gecikmeningoldBride
Benim 3.olacak nasipse.2 oğlum var.Yazsam mi yazmasam mı bilemedim.Kendimi tuhaf hissettim.Burda kaç senedir uğraşanlar varmış ilk bebek için.Yorumlari okudukça üzülüyorum.Dua ediyorum herkese.Rabbim ilk önce hic bebeği olmayanlara nasip etsin sonra bizlere.Evet canım ilk olacak inşallah
Senin :)
Birkaç gün daha bekle de duruma göre bi yol düşünürsün bizde destek oluruzOf ya geçmedi kesin kist ondan gelmedi bu da kuzu
Birkaç gün daha bekle de duruma göre bi yol düşünürsün bizde destek oluruz
İnşallah canım benimSağolun canım benim. İnşallah gelir de ilaca gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?