Biraz daha beklemek en iyisi kuzumErken gebelikteki resimde hiç belli olmuyo. Sabah ilk idrarla yapmostim onu. Çok fazla silikti.
Kendi tarafında hiç kız yok da ondan bi yıkım yaşar eminimSağlıklı olsun önce. Bence sevinir eşinde
Ben gene emin olmamakla beraber göremedim amaSizle konuştuktan sonra bir uyumuşum şimdi kalkıyorum bi test daha yaptım bunda gölge görüyorum
Vereceğim inşallah hayırlı haberlerle gelirim çok saolunİnşallah sıkıntısız sağlıklı bir gebeliğin olur bizede hep bilgi ver olur mu
Benim kendi doktorum uzakta olduğu için bugün başka bir doktora gittim. O da tekrar kanımı alıp hormonlarıma bakacağını söyledi. 2 gün sonra bana dönüş yapacak. Ben yine bana döndüğünde size yazacağım. Moralimi bozmamak için mi bilmiyorum progesteronumun düşük olmasının kafaya takılacak bir şey olmadığını, kolaylıkla çözülebileceğini söyledi. Ama kan sonuçlarımdan sonra tekrar konuşacağız.
Tamamen kısmet şans işi dolu dolu bi ay geçirdim ama sabahki testim negatifti. Bazen tek bi ilişki bile yetiyo gönlünden geçen gerçek olsun inşallah
Al benden de o kadarInsallah canim, 3 senedir uğraşıyoruz bakalım, isteyen her kese kısmet
Bugün müydü batın hadi bismillah yarabbim sevinelim buralarda
kuzum dün yada bugün gelmesi lazımdı ama pazartesi yaptığımda bişi yoktu. Acaba yine mi gecikecek bu ay anlamadımBugün müydü batın hadi bismillah yarabbim sevinelim buralarda
Ne zaman çatladın 14 gün önce mi kist falan bişi var mıydıkuzum dün yada bugün gelmesi lazımdı ama pazartesi yaptığımda bişi yoktu. Acaba yine mi gecikecek bu ay anlamadım
Ne zaman çatladı bilmiyorum ki kist var canım geçen ay 19 gün gecikti belki yine öyle olucak bilmiyorum kiNe zaman çatladın 14 gün önce mi kist falan bişi var mıydı
Kuzum bu böyle hapla ilaçla olmucak gibi lugol iyot alıp kullansan nasıl olur memede ki rahimde ki kistleri yok ediyo çünkü oluşumların da engelliyoNe zaman çatladı bilmiyorum ki kist var canım geçen ay 19 gün gecikti belki yine öyle olucak bilmiyorum kiinşallah yine hap kullanmam
Bilmiyorum ki canım. Bi kaç gün bekleyip kan verip yine tarlusal kullan der büyük ihtimalle doktor. Bu kist gecikmesine de engel oluyor demiKuzum bu böyle hapla ilaçla olmucak gibi lugol iyot alıp kullansan nasıl olur memede ki rahimde ki kistleri yok ediyo çünkü oluşumların da engelliyo
yalniz degilsin apppaynisiyimAy beni adet olmadan önceki halim dehşet kötü bir durumda oluyorum agresif sinirli ağlak adet bitiyor iki üç günde öyle etkisi geçiyormanyak oluyorum manyak kalıyor geriye iki hafta onda huzurlu rahat oluyorum senin sürecinde olsam nasıl olur bilmiyorum ama çok güçlüsün maşallah sana
Aslında en doğru sonucu regli gecikmesinin 10.günü alabilirsin ama yerleşme kanaması cok az peçeteye gelecek sekilde pembe veya kahverengi gelir benim öyle olmustu gebeliktekızlar reglime 3 gün kala ay yada 4 gün bilmiyorum yaptığım test negatifti biliyorsunuz şimdi 1.5 günden az kaldı ( artık saat sayıyorum ) kahverengi açık ve açık pembe leke geldi akıntı şeklinde.. ve devamı gelmedi bidaha. Hsg çektirdim umutluyum bu ay bakalım.. lekelenme böyle bişey mi
Evet kuzucum gecikme yapıyo o yüzden sormuştum kistin var mı diyeBilmiyorum ki canım. Bi kaç gün bekleyip kan verip yine tarlusal kullan der büyük ihtimalle doktor. Bu kist gecikmesine de engel oluyor demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?