- 22 Mart 2023
- 3.370
- 1.793
- 53
- 31
Tamamen kısmet şans işi dolu dolu bi ay geçirdim ama sabahki testim negatifti. Bazen tek bi ilişki bile yetiyo gönlünden geçen gerçek olsun inşallah11, 13 ü ilişki olmuş, bilemiyorum kaçırdım mı diye, insallah kacirmamisimdir, ilk defa ovu kullanıyorum
Cok tesekkur ederim. Sizden yanit beklicem.Ben yarın doktorumla yüz yüze görüşeceğim. Size de ayrıntılı yazayım. Ben de ayın 17sinde öğrendim ayrıntılı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sadece ila kullanmam gerektiğini söyledi doktorum ona başlayacağım
Düşük riski olur diye bakmamış olabilir adetim bile gecikmedi henüz pazartesi çağırdı umarım keseyi görür karından görmemesi normal sankiNe kadarlıkmış vajinadan baksaydi keşke
Adetin gelmedi mi daha kız çok normal görmemesiDüşük riski olur diye bakmamış olabilir adetim bile gecikmedi henüz pazartesi çağırdı umarım keseyi görür karından görmemesi normal sanki
Yok gelmedi :)Adetin gelmedi mi daha kız çok normal görmemesi
*21 AğustosCandy7777 kuzum ben bugün adet oldum. Sat: 21 temmuz bat:25 Eylül
İnşallah sıkıntısız sağlıklı bir gebeliğin olur bizede hep bilgi ver olur muYok gelmedi :)
2 gün var , riskli gebelik grubundayım zaten bir sürü ilaç kullanıcam keseyi görürsek çünkü daha önce kese gözüküyordu gelişmiyordu
Canım benim ben görüyorum çizgiyi ama sabah yine tekrarla yada bir kaç gün bekle tekrarla yada hemen kan ver artık bu çizgiler emin olduramiyor beni inşallah vardır erken gebelik testini çektin miKızlar slm. Benim sat 31 temmuz. Bat 26 Ağustos. Yumurtlama 12 Ağustos. Adetime 5 gün var. Sabah erken gebelik testi yaptım. Çok sonra silik bir çizgi oluştu. Hayalet çizgi. Ama kasığımda ve belimde cok hafif ağrım oluyor iki gündür. Geceleri de terleyerek uyanıyorum hem de klima 26 da iken. Az önce eve gelirken kaset test aldım birde onu deneyeyim dedim. Gün içinde de çok sıvı tüketmedim. 30 saniyede daha belirgin silik çizgi çıktı. Bakar mısıniz . Sizde görün ne olur.....
Erken gebelikteki resimde hiç belli olmuyo. Sabah ilk idrarla yapmostim onu. Çok fazla silikti.Canım benim ben görüyorum çizgiyi ama sabah yine tekrarla yada bir kaç gün bekle tekrarla yada hemen kan ver artık bu çizgiler emin olduramiyor beni inşallah vardır erken gebelik testini çektin mi
Testler hatalı olabilir belki. Bilmiyorum1.7 çıktı, bugün olmam gerekiyordu
Kız erkek yazmışım oğlun mu olacak acaba hadi inşallah.Hadi inşallah
Senin ki yükselebilir ama daha erken 1 haftan varmış nerdeyse.0.2 geçmedi maksimum ayın 24 ile 26 na kadar olmam lazim
Benim için no problem de eşime inme inerKız erkek yazmışım oğlun mu olacak acaba hadi inşallah.
Aynen valla en net sonuç kan. Benim vermeme gerek kalmadı 1 hafta geçmiştim zaten direk ultrasonda gösterdi bana yavrumu 5.5 hafta dedi kağıdı elime verdi.Verme evci değilim arkadaşım, ben paşa paşa gider kanımı veririm ne t sonuç isterimgölge miydi, kurudu muydu, ıslandı mıydı, hafif mi belirgin hiiiiçç uğraşıp kafamı duman edemem 1 kez test yaptım idrarda onda da artık 5 gün regli gecikmesi, göğüslerimin bayaa dolgunlaşması gibi bariz büyüüükk şüphelerim vardı, zaten idrardan iş yerinde yaptım saniyesinde çift çizgi oldu ona da inanmadım hemen hastaneye gittim, beta hcg bişiyler yazıyo iş yerindekilere burada bi sayılar var 1186 diye ne bunlar dedim saf saf beta hcg ile tanışmışım meğersem
Sağlıklı olsun önce. Bence sevinir eşindeBenim için no problem de eşime inme iner
Sizle konuştuktan sonra bir uyumuşum şimdi kalkıyorum bi test daha yaptım bunda gölge görüyorumBugün 12. Gün kuzum silik de olsa çıkardı diyorum ya utanmasa c de de cizgi belirmeyecek o derece tertemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?