Evet haklısın bi yerden tutmaya çalıştım ama yok büyük ihtimalle testler bozuk hatta ihtimalide kalmadı bir daha erken gebelik felan yapmayı düşünmüyorum Arti med arkadaşlar sizde ona göre test alırsınız hayal kırıklığına uğramamak içinNormalde önce kanda yükselir sonra idrara geçer bu mantıkla bakarsan ikisi de aynı markaysa galiba testler bozuktu. Ya da kuruma çizgisi çıkaranlardan mıydı, bat gecikmede mi
Böyle düğün türü şeylerde daha bi başka oluyo bence, aşka geliyolarAhahahhaahhaha kız birde eşimin kuzeninin düğünü var oraya gidicez o yoğunlukta nasıl ayarlayacaksak artık
0.2 geçmedi maksimum ayın 24 ile 26 na kadar olmam lazimKaç çıktı ki değerin. Bat geçmiş miydi?
Kuzum ben 2 senedir belki prodoctor alıyorum kuruma çizgisi bile oluşmuyor sabah 10 bucukta yaptığım test duruyo yani tek çizgi hala gölgesi hayaleti bile yokEvet haklısın bi yerden tutmaya çalıştım ama yok büyük ihtimalle testler bozuk hatta ihtimalide kalmadı bir daha erken gebelik felan yapmayı düşünmüyorum Arti med arkadaşlar sizde ona göre test alırsınız hayal kırıklığına uğramamak için
Bende 2 aydır alıyorumKuzum ben 2 senedir belki prodoctor alıyorum kuruma çizgisi bile oluşmuyor sabah 10 bucukta yaptığım test duruyo yani tek çizgi hala gölgesi hayaleti bile yok
Verme evci değilim arkadaşım, ben paşa paşa gider kanımı veririm ne t sonuç isterimKızlar hepimiz heyecanlıyız bebek istiyoruz. Hemen testte görmek istiyoruz. Biliyorum da kız Beta HCG kanda 11. Gün yükselmeye başlıyor da idrarda 9. Günde nasıl pozitif görünsün ya. Görenlerde erken yumutlamistir muhtemelen. Size tavsiyem çatlama günü olan ilişkiden 15 gün sonra yapın testi zaten regl de geçmiş oluyor o zaman umudumuzu kaybetmek yok tamam mı @shine12ArasaNillGerek ve etikleyemedigim diğer bacilarim. Erken yapıyorsunuz negatif gelince mod düşüyor 5 gün sonra tekrar edin testleri bakın nasıl hepsi pozitif çıkacak
27 Mart 2023'de yaptığım test hala çift çizgi olarak duruyorKuzum ben 2 senedir belki prodoctor alıyorum kuruma çizgisi bile oluşmuyor sabah 10 bucukta yaptığım test duruyo yani tek çizgi hala gölgesi hayaleti bile yok
İnşallah inşallah hepimiz görelim aminBen de işimden ayrıldım sanırım o yüzden bu kadar sardık. Bence oyun çok mantıklıbi an önce çift çizgi inşallah bize
11 inde olmuş gibi gördüm ben ama kızlarda baksın birKızlar bakarmisinız yumurtlama hangi gün olmuş acaba
Aynen üzmüyor yani tatlı bişi en azından bu yöndenBende 2 aydır alıyorum
Benimde 14 nisan 2020 den duruyo hala aynı çift çizgisi bozulmadı çok şükür.27 Mart 2023'de yaptığım test hala çift çizgi olarak duruyorzaten görüp göreceğim tek çift çizgiydi sanırım
11 i akşam 5te yaptığın tam koyu. Ertesi gün ki teste kadar çatlamışKızlar bakarmisinız yumurtlama hangi gün olmuş acaba
Bizde böyle acıtasyon seviyoruz naparsınVerme evci değilim arkadaşım, ben paşa paşa gider kanımı veririm ne t sonuç isterimgölge miydi, kurudu muydu, ıslandı mıydı, hafif mi belirgin hiiiiçç uğraşıp kafamı duman edemem 1 kez test yaptım idrarda onda da artık 5 gün regli gecikmesi, göğüslerimin bayaa dolgunlaşması gibi bariz büyüüükk şüphelerim vardı, zaten idrardan iş yerinde yaptım saniyesinde çift çizgi oldu ona da inanmadım hemen hastaneye gittim, beta hcg bişiyler yazıyo iş yerindekilere burada bi sayılar var 1186 diye ne bunlar dedim saf saf beta hcg ile tanışmışım meğersem
Arkadaşlarımın kuzenlerimin çocuklarına veya dışarıda hiç tanımadığı bebeklere çocuklara nasıl ilgili anlatamam nasıl içim parçalanıyo onu öyle görüncegeçen akşam anne bebek iştiyom diyo yok anam yok olsa dükkan senin diyom hııı diyo işte anladığı kadarıyla evet kuzum erkek. Cinsiyet farketmeksizin eli ayağı düzgün hepimize nasip etsin inşallah
11 inde olmuş gibi gördüm ben ama kızlarda baksın bir
11, 13 ü ilişki olmuş, bilemiyorum kaçırdım mı diye, insallah kacirmamisimdir, ilk defa ovu kullanıyorum11 i akşam 5te yaptığın tam koyu. Ertesi gün ki teste kadar çatlamış
Bence kacirmamissin inşallah güzel sonuç alırsın11, 13 ü ilişki olmuş, bilemiyorum kaçırdım mı diye, insallah kacirmamisimdir, ilk defa ovu kullanıyorum
Ne kadarlıkmış vajinadan baksaydi keşkeKızlar doktora gittim henüz çok ufak olduğu için kese gözükmedi karından baktı ama birkaç ilaç verdi fitil verdi Protestan
Aminnn kuzucum inşallahAh canım ya inşallah en kısa zamanda rabbim sağlıklı bir bebiş nasip eder hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?