- 22 Mart 2023
- 3.370
- 1.793
- 53
- 31
Sen poliklinik randevusu alıp git acil Dr u seni tatmin edecek cevap veremez zorKonuştum eşimle randevu alacam yarın ya da öbür gün gidiyorum doktora neymiş bakalım regl mi olmuşum ara kanama mı yumurtlama mı. Bu aralar ateşim de yüksek yumurtlama beklerken kanama geldi.
İnşallah kuşum inşallah artık hepimiz bu topicte herkes bebiş haberi alır , güzel şeyler konuşuruzGönlünce güzel haberlerle gel bize yavrum
Dimi ya daha dün gibi ama 1 buçuk sene geçti bile üstünden ben hala özlemle kardeşlerini bekliyorumHaklısın canım , bi de kaybımız var bizim istememiz çok normal sonuçta baya bi zaman geçti
Dimi ya daha dün gibi ama 1 buçuk sene geçti bile üstünden ben hala özlemle kardeşlerini bekliyorum
ÖyleAynen öyle zaman geçiyo , geçtikçe daha çok üzülüyoruz
Yok randevu bakacam önce. Zaten dağın tepesine koymuşlar gitmek bile zor geliyor çok uzak ya.Acilde bakarlar mı bakmazlar gibime geliyor benim.
Sevdiğin adamla evlenmişsin niye pişman olasın ehline denk olmuşsun tebrik ederim cok mutlu olBiraz öyle oldu sevdik evlendik. Erken evlenenler çoğunlukla pişman oluyor ama Allahtan öyle durum yok
Al benden de o kadar unutamıyoruz unutamayız ki. Mezarına gidiyorum sürekli duramıyorum ki. Neyse kuzum dediğin gibi kimseyi üzmek istemiyorum bi ara dertleşiriz özeldenÖylebide hep kötü şeyler yaşadığımda aklıma geliyorlar sanki onları düşündükçe rahatlıyorum. Herkes aklından çıkar diyor nasıl yapayım ki. Offf ya boşver yine dramaya bağlayıp kimsenin canını sıkmak istemiyorum
Ağlama hep gülelimYaa ağlatacaksın beniAllah bir değil bin kere razı olsun birimiz değil hepimize olsun da şu topiğimiz çoşsun bayram etsin inşallah
Amiiiiinnnn yavrum aminnnn tek temennim duam o benimde en kısa zamanda gerçek olsun inşallahİnşallah kuşum inşallah artık hepimiz bu topicte herkes bebiş haberi alır , güzel şeyler konuşuruzbugün rüya gördüm zaten aynı gerçek gibiydi Allahım inşallah
İnnovita hiç kullanmadım ama inşallah kıpkırmızı görürsün çizginiEvet öyle yapayım böyle yazıyor baya okudum herkeste hayali çizgi çıkmışEki Görüntüle 3468715
Ama gitmelisinYok randevu bakacam önce. Zaten dağın tepesine koymuşlar gitmek bile zor geliyor çok uzak ya.
Sağol canımSevdiğin adamla evlenmişsin niye pişman olasın ehline denk olmuşsun tebrik ederim cok mutlu ol
Amiiiiinnnn yavrum aminnnn tek temennim duam o benimde en kısa zamanda gerçek olsun inşallah
Benimde öyle bir sene üç ay geçtiDimi ya daha dün gibi ama 1 buçuk sene geçti bile üstünden ben hala özlemle kardeşlerini bekliyorum
Aynen konuşuruz. Kimsenin etkilenmesini istemiyorumAl benden de o kadar unutamıyoruz unutamayız ki. Mezarına gidiyorum sürekli duramıyorum ki. Neyse kuzum dediğin gibi kimseyi üzmek istemiyorum bi ara dertleşiriz özelden
Başınız sağolsunAynen konuşuruz. Kimsenin etkilenmesini istemiyorum
Çok Geçmiş olsun sana da kuzum. Senin kaç haftalıktıBenimde öyle bir sene üç ay geçti
Amiiiinnnnnn Allahım çooookkk aminnnAğlama hep gülelimayyy amin amiiiin gebesiz kalmadan kapanmasın bu grup
Erken oluyordum dedin ya bi de bat da geçmiş eskiye göre - bu ay umut verdi bana o yüzden. Esin de mi aynı düşündü acabaEstağfurullah olur mu ne demek helali hoş olsunbu ay son totemim salak yapıyorum kendim için ama uzunca bi zamandan beri ilk defa bu ay daha dolu geçti 25 günde 13 defa ilişki olmuş, artık böyle de olmazsa yapcak bişi yok. 3 sene olcak stres gerilim yok tabi baya sindirdim eskiye nazaran ha adet olmuşum diyip geçiyorum. Eşim çok hevesli garibim belki bu ay adet olmazsın bi kızımız olur diyodu dün gece. Nasibimiz de varsa olur diyip geçiyorum eski ümidim heyecanım stres bile olsa kalmadı.
Zaten hissettiğin gibi olursa kocayı bırakıp önce buraya gelirim koşa koşa iyimizi kötümüzü moral olarak hep burda paylaşıyoruz sevincimizde bir üzüntümüzdehep de duamdır Allahtan dileyen isteyen herkese hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?