- 22 Mart 2023
- 3.370
- 1.793
- 53
- 31
İğne için adetin 3. Veya 5. Günü klomen / femara kullanıyosun 5 gün sonra Dr bakıyo yumurtan geliştiyse çatlatma iğnesi yani ovitrelle vuruyorsun kendine.İğnemi oluyor onlar nasıl yapılıyor hiç fikrim yok hep görüyorum ama bilmiyorum
Ahahhahahah kız tembel bizimkilerHer ay dinleniyor zaten hanımefendi artık çalışma zamanı heeeyyy sana diyorum (rahimle konuşuyorum)
Bide kadın doğuma gidince orada bir sürü hamile falan var ya ben onları görünce daha kötü oluyorum galiba. Kıskançlık değil yalnış anlamayın sadece üzülüyorumBebeğim bu kadar daraltma kendini doktor gerçekten süre verdiyse bekle çok zor ana bekle yaşın daha çok küçük
Vallaya Rabbim nasip ettikten sonra herşey mümkün. Benim görümcemde obez değil ama baya kilolu obeze çeyrek kalmış üçüncüye hamile, ilk bebeğini 8 aylık hamileyken kaybetmişti hemen ardında 6 ay sonra ikinciye hamile kaldıValla çocukluk arkadaşımın ablası var gençliğinden beri obezite vardı kiloluydu yani evlendi vs patır patır iki çocuk doğurdu. Bazen diyorum bidaha mı gelmez anasını satayım dünyaya bazen de pişman oluyorum bu ikilemler beni benden alaca
Valla tembel anam bunlarAhahhahahah kız tembel bizimkilerbende derim bir tane görevleri var onu da yerine getirmiyorlar
Aaa hayir tabiki hepimiz delirdik burda, sen gurubun adini degistir Agustosta Delirenler diyeİnşallah bu süre zarfında delirmem
Ahahaha daha mantıklı çok az şey duydumAaa hayir tabiki hepimiz delirdik burda, sen gurubun adini degistir Agustosta Delirenler diye
Benim gozlerim doluyor. En yakin arkadasimin bebesi 1 yasini gecti, beraber karar vermistik bi de hamile kalmaya.Bide kadın doğuma gidince orada bir sürü hamile falan var ya ben onları görünce daha kötü oluyorum galiba. Kıskançlık değil yalnış anlamayın sadece üzülüyorum
Evet benimde kasık ağrısı, göğüs ağrısı var ama adete yakın da olur zatenHayırlısı olsun.Bi tane daha yaparım 2-3 gün sonra.Varsa çıkar zaten.Hissiyat olarak bir şey hissedemiyorum.Regl dönemleri olan göğüs hassasiyeti ve hafif akinti başladı.Bunlar ayırt edici belirti değil.
Evden gayet pozitif çıkıyorum. Eve geri gelirken bir karış surat. Bende hastaneden her dönüşte bir tur ağlarımBenim gozlerim doluyor. En yakin arkadasimin bebesi 1 yasini gecti, beraber karar vermistik bi de hamile kalmaya.
O bebegi gordukce icim buruluyor, agladigim bile oldu. Korkuyorum da gozum deger, nazar kalir diye de.
Anladım canım ne sorunu yaratır ki bunlar ama adetin 2 günü yaptırmadım o zaman tekrar çağırdı 7 günüydüCanım kendi bildiğim kadarıyla yorum yapayım. Progesteronun düşük benimde 0.36 çıktı doktorum düşük olduğunu söyleyip duphaston verdi. Bide E2 biraz yüksek
Evet evet bahsettiğimiz kişiler aynı benzer fiziklerde istese o da 3.yü yapar yani. Sağlıklı kiloydum pcostu bizim önümüze teşhis i işte Allah nasip etmiyor diyemeyecekleri içinVallaya Rabbim nasip ettikten sonra herşey mümkün. Benim görümcemde obez değil ama baya kilolu obeze çeyrek kalmış üçüncüye hamile, ilk bebeğini 8 aylık hamileyken kaybetmişti hemen ardında 6 ay sonra ikinciye hamile kaldı
E2 yi bilmiyorum am progesteron düşüklüğü gebelik olursa bebeğin tutunmasını zorlaştırıyorAnladım canım ne sorunu yaratır ki bunlar ama adetin 2 günü yaptırmadım o zaman tekrar çağırdı 7 günüydü
Tebrik ederim 2 günde bir kan vererek artışı takip edebilirsiniz. Batınız ne zamandı
Bilmiyorum kiGecen yarıda kesildi ya ondan mı oldu acaba.
Canım sen bi doktora git denizin adet getirdiğini senden duydum ilk defa. Ben de hep adet sonrası giderim rahat kafayla çünkü bidaha geldiği olmazBilmiyorum ki
E2 yumurtanın ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor galiba yanlış bilmiyorsamE2 yi bilmiyorum am progesteron düşüklüğü gebelik olursa bebeğin tutunmasını zorlaştırıyor
pozitiiiiif sağlıkla gelsiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?