- 22 Mart 2023
- 3.370
- 1.793
- 53
- 31
Ama bence değişik bi salgın var yataklara düşürüyo. Arkadaşım var Kütahya da o da öyleydi geçen hafta ben ilk defa ateşleniyo gibiyim kanki falan dedi beni de korkuttu.Kız yok keşke soğukalgınlığı olsa2 gün boğaz ağrısıyla başladı. Sonra boğaz ağrısı geçti öksürük öksürünce göğüs kafesinin acıması vs. Süründüm 3 gün resmen şimdi tekrar boğaz ağrısı başladı inanılmaz bir döngü içindeyim 1 haftadır ama 2 gündür ayaklandım yataktan çıkabildim allahtan
Üstteki de ovulasyon testim aynı zamanda yaptım hep koyu çıkıyor böyle1 saat önce gebelik testi yaptım ilk idrarla yapsam daha mı net olurdu bilmiyorum ama böyle dağıldı gibi oldu test bozuk olabilir mi ya da kuruma felan mıdır c çizgisini bile vermedi ilk yarım saat doğru düzgün
Test bozuk gibi gorunuyor ilk idrarla varsa baska bir test deneyin farki gormus olursunuzÜstteki de ovulasyon testim aynı zamanda yaptım hep koyu çıkıyor böyle
Üstteki de ovulasyon testim aynı zamanda yaptım hep koyu çıkıyor böyle
Buda daha yakın bir çekim kuruma hiç çıkmadı ama bilmiyorumCandyyy sabah 7 gibi yaptım 5 dk bekledim bişey yoktu yattım az önce uyandığımda baktım ki böyle olmuş şimdi ben buna kuruma mi diyeyim ne diyim anlamadım
Ay evet çok fena bir anda kötüleşiyorsun birdeAma bence değişik bi salgın var yataklara düşürüyo. Arkadaşım var Kütahya da o da öyleydi geçen hafta ben ilk defa ateşleniyo gibiyim kanki falan dedi beni de korkuttu.
Sıfırlanmıştır diye düşünüyorum canım bende doğum yaptığımda 2. 3. günü sıfırlanmıştı ç, dış gebelikte de öyle olmuştuKızlar bu HCG değeri kaç günde sıfırlanıyor. Benim meleğim cennete gideli 40 günü geçti değerim sıfırlanmış mıdır acaba?
Neyse artık ilacı içtim 1 lt.de su içtimBir yudumdan bir şey olmaz bence yaa
Benim attığım testlere bakarmisin yumurtlamanın 10 günü bugünGünaydın herkese
Güzel haberler alacağımız musmutlu bir hafta olsun
Kuruma çizgisi gibi geldi bana. Bence çarşamba günü ilk idrarla tekrarla testiBenim attığım testlere bakarmisin yumurtlamanın 10 günü bugün
Tamam tşk ederim canımKuruma çizgisi gibi geldi bana. Bence çarşamba günü ilk idrarla tekrarla testi
İlaçlı düşük yaptım 12 haftalıktı. Bir nevi normal doğum oldu gibi. Yatakta ıkına ıkına düşürdüm.Canım sen doğum mu yaptın yoksa kürtaj gibi miydi
Amiiin inşallahhhhh bat günüm 21 i bugün test yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum dün testim bozuk çıktı bugün negatif çıkarsa çok üzüleceğimHerkese guzel bir hafta dilerim.
Benim gibi bu hafta adet bekleyenler innnnsalllaahhhh adet olmaz da hamile olur bu hafta
Geçtiğimiz pazartesi 3 gün süren dolu dolu kanamam oldu 3. Günun gecesi kesildi birden. Kesilmesi garibime gitsese oldum regl.Regl oldun mu canım
Bence yap olana çare yok varsada mutluluktan ağlaAmiiin inşallahhhhh bat günüm 21 i bugün test yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum dün testim bozuk çıktı bugün negatif çıkarsa çok üzüleceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?