Yaa öylemi bana bunu verdi valla. Benimde kilom var zayıflamam lazım bu ilaç zayıflamaya yardımcı mı? Sen nasıl zayıfladın ben pek diyet tutamıyorum yaaBenim geçmiştende kullandığım ilaçlar matofin çok kullanmıştım çok eskiden kilo vermiştim yıllar geçti yine kilo aldım yine insülin çıktı çoğu yer matofin kalktı diyip glifoken verdi , yumurta içinde iyi bir ilaçmış dün endokrinoloji doktoruda öyle söyledi inşallah faydasını görürüz
Arkadan bidaha gelişmiş yumurtanın vardır belki ama emin olduğumuz bişi var adete 12 gün kala hamilelik belirtisi hissetmeniz imkansız28 günde bir adet oluyorum ama ovülasyonu geçmiş olmuyor muyum suan 18.gundeyim
Rabbim kalbinizden geçeni gerçeğe dönüştürsün inşallahEvet kilom var şuan diyet sürecindeyim vermeye başlıyorum Allahın izniyle daha çocuğum yok bir şeyler için çabalıyorum
Ben hep en az 2 saat diye okudum kuzum. Doğru sonuc vermez bi yudum da olsa galibaKızlar yumurtlama testi yaparken en az kaç saat bir şeyler yemiyorsunuz? Sadece 1 yudum su ile bir tane ilaç alsam olur mu ki?Candy7777 ArasaNillGerek
Saatlik ilaç almam lazım ama düşünemedim yeme içme saatimi ona göre kesmeyi, neyse ilaç daha önemli yarın başlarım takibeBen hep en az 2 saat diye okudum kuzum. Doğru sonuc vermez bi yudum da olsa galiba
Kesinlikle öyle haziran ayında ovülasyon ile takip edip hiç kaçırmadan birliktelik yaşadık olmadı temmuz da sadece 2 kez birliktelik oldu Şuan hamileyimZaten gebelik tek ilişki ile oluyorumutsuz olma bence
Normal benimde 2 gün önce 203 idi bugün 509 çıktıKızlar betam 141 2gün önce bugün 490 çıkmış normal mi ya2 katından fazla artmış lütfen yazar mı bilenler
Hayırlı olsun geçen ay kimyasal geçirdim nide korkuyorum artık bebeğimi kucağıma almak istiyorumNormal benimde 2 gün önce 203 idi bugün 509 çıktı
Bir yudumdan bir şey olmaz bence yaaKızlar yumurtlama testi yaparken en az kaç saat bir şeyler yemiyorsunuz? Sadece 1 yudum su ile bir tane ilaç alsam olur mu ki?Candy7777 ArasaNillGerek
Anam olacağı varsa korunurken ikiz bile oluyor yeter ki Rabbim nasip etsinKesinlikle öyle haziran ayında ovülasyon ile takip edip hiç kaçırmadan birliktelik yaşadık olmadı temmuz da sadece 2 kez birliktelik oldu Şuan hamileyim
Tabi tabi senin sağlığın daha önemliSaatlik ilaç almam lazım ama düşünemedim yeme içme saatimi ona göre kesmeyi, neyse ilaç daha önemli yarın başlarım takibe
Allah yardımcın olsun istersen sağlık ocagında bir kan var en net sonucu o zman öğrenirsinKızlar bu HCG değeri kaç günde sıfırlanıyor. Benim meleğim cennete gideli 40 günü geçti değerim sıfırlanmış mıdır acaba?
Canım sen doğum mu yaptın yoksa kürtaj gibi miydiKızlar bu HCG değeri kaç günde sıfırlanıyor. Benim meleğim cennete gideli 40 günü geçti değerim sıfırlanmış mıdır acaba?
İnsülin direnci olan biri sadece diyet yapınca açıkçası çok veremiyor benim öyle bir dönemim oldu ayda sadece 2 kilo vermiştim bir şey engel oluyor sanki, matofin kullandığım zaman diyetimi kolaylaştırıyordu , şimdide kullanmasam tahminimce veremicem kilo destek oluyor diyetsizde sadece ilaç içerekte gitmiyor kilo ne yazıkki bende kiloluyum 107 kiloydum mart ayında diyete başlayıp bırakmıştım kurban bayramı vesayri kaldı öyle şimdi 2 haftadırda diyetteyim dün endokrin doktoru tarttı 99 çıktım nasıl verdim ne zaman verdim bilmiyorum ama daha yolun başındayım çocuk istiyorum ve bu kilo fazla malesefYaa öylemi bana bunu verdi valla. Benimde kilom var zayıflamam lazım bu ilaç zayıflamaya yardımcı mı? Sen nasıl zayıfladın ben pek diyet tutamıyorum yaa
Ay amin inşallah hepimizinki gönlüne göre olsunRabbim kalbinizden geçeni gerçeğe dönüştürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?