- 1 Mart 2018
- 608
- 488
- 103
- 41
Aaa ayniyiz benim de bugun 9.gun ve tek iliski oldu ben de merakla beklemedeyimÖyle tabii.Hayirlisi olsun.İliskinin üzerinden 9 gün geçti.Test almamak için zor tutuyorum kendimi.İlk gebelik gibi heyecanlandımAllah herkesin kucağını doldursun.
Aa benim sat da 12 Ağustos. Ama benim 3 gün sürdü. Sonra ne gelen ne giden. Senin gibi benimde lekenmem olması gerekirdi ama tertemizim. Anlamadım neden böyle oldu.Kızlar tekrar selam
Benim regli bitti sayılır (sat:12 Ağustos) hafif lekelenme oluyor sadece, geceden sabaha o da olmuyor, şimdi adetim bitti sayılıyor mu sizce? Yani yumurtlama takip etmeye başlayayım mı?
İnşallah başımıza bi hal gelmezse. Yangın bizim ilçeye girmek üzereymiş bu gece bize uyku yok dua edin kızlar bi an önce sönsün her yerBaşla kuzum iyi geliyor valla
Selam kuzum bizim ilçeye giriş yapmak üzereymiş zaten haberlere baktıkça ağlayıp duruyorum morallerim çok bozuk. Bu gece uyku yok bizeKızlarrr, selmm, aramızda İzmir'de olanlar vardı sanırım, iyiler mi yangına yakınlar mı?
Allah yardimciniz olsun daha cok yayilmadan kontrol altina alinir cabucak sondurulur insaallahSelam kuzum bizim ilçeye giriş yapmak üzereymiş zaten haberlere baktıkça ağlayıp duruyorum morallerim çok bozuk. Bu gece uyku yok bize
MerhabaKızlar tekrar selam
Benim regli bitti sayılır (sat:12 Ağustos) hafif lekelenme oluyor sadece, geceden sabaha o da olmuyor, şimdi adetim bitti sayılıyor mu sizce? Yani yumurtlama takip etmeye başlayayım mı?
Yayıldı kuzum bayraklı Bornova tarafı bize uzakken şimdi buraya da gelmiş ilçenin girişine rüzgar da esmeye başladıAllah yardimciniz olsun daha cok yayilmadan kontrol altina alinir cabucak sondurulur insaallah
Islak mayo ile mecbur durmam gerekecek plajda ama bakalım bişey olmaz inşallahDenizden bir şey olmaz, ıslak mayo ile durma sadece
O bayrağı kimseye kaptırmam ben. Amh 18.8↕ bunu yazarken bile sayı artışa geçebilir herşey olabilir .. çünkü gecen sene 13.8 idi şimdi 18.8 . Yaş aldıkça kalite çöp
Kuzum menemende miydin? Ay vallahi en son çiğliye kadar gelmişti bu tarafa gelmez diye düşünüyorduk ama durum sıkıntılı gerçekten. Rüzgar olması çok kötü. Asıl bu tarafa gelirse izmir için kötü olur rafinerilerden kaynaklıYayıldı kuzum bayraklı Bornova tarafı bize uzakken şimdi buraya da gelmiş ilçenin girişine rüzgar da esmeye başladı
Ee gel sarılalım bariO bayrağı kimseye kaptırmam ben. Amh 18.8↕ bunu yazarken bile sayı artışa geçebilir herşey olabilir .. çünkü gecen sene 13.8 idi şimdi 18.8 . Yaş aldıkça kalite çöp
Allah yardimciniz olsun dilerim biter hemen bizde haberleri açtık uyumadık bekliyoruz yangın evlere gelmiş dikkat etmeye çalışın duamız sizinleSelam kuzum bizim ilçeye giriş yapmak üzereymiş zaten haberlere baktıkça ağlayıp duruyorum morallerim çok bozuk. Bu gece uyku yok bize
İnsallah o kadar olmaz yaKuzum menemende miydin? Ay vallahi en son çiğliye kadar gelmişti bu tarafa gelmez diye düşünüyorduk ama durum sıkıntılı gerçekten. Rüzgar olması çok kötü. Asıl bu tarafa gelirse izmir için kötü olur rafinerilerden kaynaklı
Menemendeyim aşkım. Şuan harmandalı da ve şehrin çöpü oraya atılıyor zaten orası metan gazı üreten biyer çöpler orda toplandığı için çöplüğe gelirse patlar. İkincisi organize sanayiler var hem çiğli de hem bu aliağadan önce foçaya varmadan inan semtin adını unuttum eşim orda çalıştığı halde kafa kalmadı resmen, serbest bölge var hammadde dolu plastik petrol ürünü aliağaya varmadan burda başlarız patlamayaKuzum menemende miydin? Ay vallahi en son çiğliye kadar gelmişti bu tarafa gelmez diye düşünüyorduk ama durum sıkıntılı gerçekten. Rüzgar olması çok kötü. Asıl bu tarafa gelirse izmir için kötü olur rafinerilerden kaynaklı
Allah razı olsun sağolun bizde de durum öyle ben balkona tünedim yanık kokusu alır mıyım diye eşim içerde haber başında 17 ağustos gecesi yine felaketle geldi ülkemin her yeri cayır cayır yanıyorAllah yardimciniz olsun dilerim biter hemen bizde haberleri açtık uyumadık bekliyoruz yangın evlere gelmiş dikkat etmeye çalışın duamız sizinle
Aa evet bak sanayiler var o tarafta doğruMenemendeyim aşkım. Şuan harmandalı da ve şehrin çöpü oraya atılıyor zaten orası metan gazı üreten biyer çöpler orda toplandığı için çöplüğe gelirse patlar. İkincisi organize sanayiler var hem çiğli de hem bu aliağadan önce foçaya varmadan inan semtin adını unuttum eşim orda çalıştığı halde kafa kalmadı resmen, serbest bölge var hammadde dolu plastik petrol ürünü aliağaya varmadan burda başlarız patlamaya
İnan kimlikler kartlar pasaport erzak kuşumuz hepsi biyerde. Ben Maraş depreminden sonra da böyle olmuştum zaten yüksek katlarda oturmayı bu yüzden sevemiyorum giriş kattayım bişi olsa hemen cocuğu da alıp cıkıp gitcek modum açıldı gerisi Allah a emanetAa evet bak sanayiler var o tarafta doğruAllahım korusun ya valla gram uyku girmiyor gözüme. Dikkat edin kendinize
17 Ağustos ne biz izmitlilere ne izmirlilere iyi geldiAllah razı olsun sağolun bizde de durum öyle ben balkona tünedim yanık kokusu alır mıyım diye eşim içerde haber başında 17 ağustos gecesi yine felaketle geldi ülkemin her yeri cayır cayır yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?