- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- Konu Sahibi Glueckwunsch
- #2.921
Ay çok sağol canım ya deniycem şimdiBu fotoda Sağarken süt artırma yöntemi var canım bir de böyle denesene belki işe yarar gerçekten
Eki Görüntüle 2694864
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok sağol canım ya deniycem şimdiBu fotoda Sağarken süt artırma yöntemi var canım bir de böyle denesene belki işe yarar gerçekten
Eki Görüntüle 2694864
Gözün aydın hayırlı olsun. Allah size ve evladınıza uzun ömür versin. Hoşgeldi grubun son bebeğiKızlarrrr, bende anne oldum şükür 21.09.2020 de oğlumu kucağıma aldım hala hastanedeyiz.
Hoş gelmiş grubumuzun son bebişi Allah analı babalı büyütsünKızlarrrr, bende anne oldum şükür 21.09.2020 de oğlumu kucağıma aldım hala hastanedeyiz.
Vayy beee son bebeğimiz de doğdu şükür gözlerim doldu, daha bu senenin başında kalp atışını beklerken şuan hepimiz anneyiz resmen Keşke imkan olsa da çoluk çocuk buluşabilsek hepimiz ne kadar güzel olurduKızlarrrr, bende anne oldum şükür 21.09.2020 de oğlumu kucağıma aldım hala hastanedeyiz.
Hayırlı ömürlü olsun, Allah saglıkla buyutmeyi nasip etsinKızlarrrr, bende anne oldum şükür 21.09.2020 de oğlumu kucağıma aldım hala hastanedeyiz.
Ben normal doğum yaptım canımHanımlar hepinizin evladını bağışlasın rabbim. Benimde doğum yakın Allahın izniyle. Aranızda normal doğum yapan oldu mu? Normal doğum deneriz bi aksilik olursa sezeryan yaparız dediler bana..
Gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Grubumuzun son bebesi de geldiKızlarrrr, bende anne oldum şükür 21.09.2020 de oğlumu kucağıma aldım hala hastanedeyiz.
Keşke... Ne kadar güzel olurduVayy beee son bebeğimiz de doğdu şükür gözlerim doldu, daha bu senenin başında kalp atışını beklerken şuan hepimiz anneyiz resmen ❤ Keşke imkan olsa da çoluk çocuk buluşabilsek hepimiz ne kadar güzel olurdu ❤
Banada normal deneriz dediler devlet hastanesine gidiyorum. Eşimde riske atmasak özele gidip sezeryan mı yaptırsak diyor. Son hafta gerçi artık.Ben normal doğum yaptım canım
Benim sezaryen için bir sebep yoktu, yurtdışında yaşıyorum doktorlar mecbur kalmadıkça burada sezaryen yapmıyor, sonuçta ameliyat yani, bizde önce tereddüte düşmüştük acaba ısrar mı etsek diye ama boşuna endişelenmişiz, doğumdan sonra şükrettim normal doğurduğum için, hiç yatmadım, pandemiden dolayı kimse gelemedi yalnız bakıyorum bebeğe, sezaryen olsam zorlanırdım, epiduralle çok rahat oluyor, zaten riskli bir durum olursa normal doğum başlasa bile sezaryene alıyorlar, içini ferah tut, korkma, tabi yine son karar senin. İnsallah saglıkla kavusursun bebegine.Banada normal deneriz dediler devlet hastanesine gidiyorum. Eşimde riske atmasak özele gidip sezeryan mı yaptırsak diyor. Son hafta gerçi artık.
Bebek iri olduğu için normal doğum sınırını geçmiş zaten. Bende normal doğum istedim başından beri ama kısmet böyleymiş. Sağlıkla büyüsün evladınız.Benim sezaryen için bir sebep yoktu, yurtdışında yaşıyorum doktorlar mecbur kalmadıkça burada sezaryen yapmıyor, sonuçta ameliyat yani, bizde önce tereddüte düşmüştük acaba ısrar mı etsek diye ama boşuna endişelenmişiz, doğumdan sonra şükrettim normal doğurduğum için, hiç yatmadım, pandemiden dolayı kimse gelemedi yalnız bakıyorum bebeğe, sezaryen olsam zorlanırdım, epiduralle çok rahat oluyor, zaten riskli bir durum olursa normal doğum başlasa bile sezaryene alıyorlar, içini ferah tut, korkma, tabi yine son karar senin. İnsallah saglıkla kavusursun bebegine.
Masallah kaç kg olmuşBebek iri olduğu için normal doğum sınırını geçmiş zaten. Bende normal doğum istedim başından beri ama kısmet böyleymiş. Sağlıkla büyüsün evladınız.
4000 olmuş zaten hep önden gidiyordu.Masallah kaç kg olmuş
Masallah, Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin4000 olmuş zaten hep önden gidiyordu.
Amin canım inşallah.Masallah, Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Nasıl gidiyor kızlar süreç?Gittikçe iyiye gitmesini umuyordum ama bu hafta çok zorlanıyorum Gündüz uykusu hiç yok neredeyse. Sinir sistemim çöktü artık. Memede uyuyor yatırdıktan en fazla 10 dk sonra mızıklamaya başlıyor. Memede tutmaktan artık uçları acıyor
Gaz çıkarmasında ve dışkılamasında sorun yok aslında. Gecede acıktıkça uyanıyor. Inşallah yakın zamanda düzelir. Fiziken ve psikolojik olarak yerlerdeyim çünkü