• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Homely_angel Homely_angel canım benim tüm yazdıklarını okudum. Bence de artık doktorun Lalehan Hanım olmalı;) inşallah yarın değerin çok güzel çıkacak, senden haber bekliyoruz

Homely_angel Homely_angel canım bak sana ne diyecem ben boş gebelik yaşadığımda bi konuya denk gelmişti bi kişinin değeri iki günde sadece 4 artmıştı yani diyelim 36 2 gün sonra 40 olmuştu böyle bi değer hatta doktorlar dış gebelik falan demiş
İşte ama su an kendisi yanlış değilsem martta doğum yapacak :)
Yani böyle durumlar olabiliyo sen dün çok moralini bozdun ama toparla kendini bak kese yerleşmiş çok şükür dış gebelik tehlikesi geçti güzel düşün güzel olsun biz düşünce gücüyle totemle hamile kalmış insanlariz :)
Seni çok öpüyorum iyi bak kendine stres yasak!! :)

Hala cok tedirginim aslinda. Fazla dokununca hafif bi gogus acimasi ve regl olmamadan baska hala belirti yok. Bulanti hic yasamiyorum. Acaba bebek yok mu bos gebelik mi diye dusunuyorum. Ama sonra herkeste bulanti olacak diye birsey yok deyip kendimi kontrol etmeye calisiyorum. Insallah cuma gunu bebisimi goruruz artik :110:

Sen o dönemde kan değerlerinin artışını izledin mi canım? Çünkü benimde keseye bakınca 5 gün geriden geliyor. Bende de hiç bir belirti yok aynı senin gibi. Hayırlısı ve sağlıklısı olsun canım. İnş bebişin sağlıklıdır ve seninledir.

Homely_angel Homely_angel canım benim tüm yazdıklarını okudum. Bence de artık doktorun Lalehan Hanım olmalı:KK66: inşallah yarın değerin çok güzel çıkacak, senden haber bekliyoruz

Evet tatlım sonuç ne olursa olsun devamı lalehan hanım ile gidecek bence de. Bir kere iletişimini çok sevdim. Bugün full doluydu ama telefonda durumu anlatınca hemen gelsin demiş. Sonra da her şeyi anlatarak açıklayarak çok rahatlattı beni. 11:30 da gidip vericez kan, nolur hepiniz dua edin. Sağlıklıysa bebişim benimle kalsın.

Homely_angel Homely_angel canım bak sana ne diyecem ben boş gebelik yaşadığımda bi konuya denk gelmişti bi kişinin değeri iki günde sadece 4 artmıştı yani diyelim 36 2 gün sonra 40 olmuştu böyle bi değer hatta doktorlar dış gebelik falan demiş
İşte ama su an kendisi yanlış değilsem martta doğum yapacak :)
Yani böyle durumlar olabiliyo sen dün çok moralini bozdun ama toparla kendini bak kese yerleşmiş çok şükür dış gebelik tehlikesi geçti güzel düşün güzel olsun biz düşünce gücüyle totemle hamile kalmış insanlariz :)
Seni çok öpüyorum iyi bak kendine stres yasak!! :)

Ooo hiç bir sorun yok mu yani? Bebek düzgün gelişmiş mi?
Dün hayatımda hiç olmadığım kadar kötü bir gün geçirdim sanırım. Haklısın olumlu düşünüp, hayırlısını istemek en doğrusu. Ben de öptüm canım.

Ooo hiç bir sorun yok mu yani? Bebek düzgün gelişmiş mi?
Dün hayatımda hiç olmadığım kadar kötü bir gün geçirdim sanırım. Haklısın olumlu düşünüp, hayırlısını istemek en doğrusu. Ben de öptüm canım.
Gayet gelişmiş şu an kullanıcı adıni tam hatırlayamıyorum bak derdim içini ferah tut bekle bakalım mevlam neylerse güzel eyler dua ederek bekleyelim hep birlikte :KK200:

Sen o dönemde kan değerlerinin artışını izledin mi canım? Çünkü benimde keseye bakınca 5 gün geriden geliyor. Bende de hiç bir belirti yok aynı senin gibi. Hayırlısı ve sağlıklısı olsun canım. İnş bebişin sağlıklıdır ve seninledir.
Yok canim ben kan sonucu takibi filan yapmadim. Sadece birkez test yaptirdim. M m_f gibi biraz rahat davranmaya calisiyorum. Oyle olmasi gerektigini dusunuyorum. Hem annelerimiz ne kan testi gormusler ne ultrason :KK48: Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin artik. Diyecegimiz baska birsey yok

Günaydın günaydın günaydın ballı fıstıklı çıtır hamişler ve hamis adayları :anneadayı::KK6::KK71::21::KK76:
Pozitif enerji dolu musmutlu gün bizimle olsun:KK15:
Bu aksam belisin babası benim bizzatı kocam :) annemlere teşrif edecekler o yüzden çok mutluyuz kızımla :-) yarın akşamda inşallah evimize döncez:)

Günaydın günaydın günaydın ballı fıstıklı çıtır hamişler ve hamis adayları :anneadayı::KK6::KK71::21::KK76:
Pozitif enerji dolu musmutlu gün bizimle olsun:KK15:
Bu aksam belisin babası benim bizzatı kocam :) annemlere teşrif edecekler o yüzden çok mutluyuz kızımla :-) yarın akşamda inşallah evimize döncez:)
Günaydın canım :) kızın mı olacak ne cabuk öğrendin :)

Back
X