• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

bu söylediğin trobbosit değerlerinin düşük olması değilmi, bende çıkmıştı o 7-8 haftalıkken çok düşük çıkmıştı değerlerim ama k vitamini takviyesi ile bol bol çok şükür düzene girdi tekrardan evet Homely_angel Homely_angel ona da baktırmalısın

Kan pıhtılaşması sorununu ortaya koyan bir test. Homozigot mu, heterozigot mu olduğunu veya böyle bir sorunun olmadığını gösteren bir kan testi.

olurmu hayatım görülmeye de bilir, burada 6. hafta yazıyor ama senin bebeğin 5 haftayı doldurmuş oluyor yani 5 haftalık. bu yüzden kese görünebilmesi için adetin 2 hafta geçmiş olması lazım. vajinal ultrason da çok sağlıklı bir şey değil bende birdaha hiç baktırma, düşük sebebi bile olabilir çoğu kadında. sen sabırlı ol bekle, kanaman nasıl olmuştu dünkü yoğun bir adet kanaması mı yoksa tuvalette peçeteye gelen bir kanama gbi mi ? ayrıca bir kereye mahsus mu oldu. yoksa devam etti mi yani şu an kanaman varmı o şekilde bunlar da önemli,

Normalde düne kadar ben de kesinlikle vajinal yaptırmak istemiyordum. Ama dün lekelenme başlayınca mecbur gittim bugün doktora. O da karından göremeyince mecbur baktı. Kanamada öyle regli gibi değil canım, kırmızı renkli sadece bir kez peçeteye geldi. Onun dışında tuvalete gittikçe peçeteye kahverengi beyaz karışık akıntı geliyor.

Kan pıhtılaşması sorununu ortaya koyan bir test. Homozigot mu, heterozigot mu olduğunu veya böyle bir sorunun olmadığını gösteren bir kan testi.

1 saat sonra şu sonuç çıksın bi bakalım eğer düzgün yükselmemişse düşmesi beklenecek zaten. Sonrasında da gerekli her testi yapmalarını söyleyeceğim.

Kızlar değer 1678 çıktı yani gerekli artışı gösteremiyor. Bu da sağlıksız gebeliği işaret ediyor. Maalesef bütün sevinç artık üzüntü durumunda :(

Kızlar değer 1678 çıktı yani gerekli artışı gösteremiyor. Bu da sağlıksız gebeliği işaret ediyor. Maalesef bütün sevinç artık üzüntü durumunda :KK43:
offff ... çok üzüldüm.. içim bi tuaf oldu... olsa bir olmasa bir.. hayırlısı diyelim cnm... biraz daha beklesen mi bilemedim.. çok geçmiş olsun... :KK61:

offff ... çok üzüldüm.. içim bi tuaf oldu... olsa bir olmasa bir.. hayırlısı diyelim cnm... biraz daha beklesen mi bilemedim.. çok geçmiş olsun... :KK61:

Canım diğer doktorumu da aradım. Birebir aynı şeyleri söyledi. O yüzden daha da güvendim. Yani benden 2-3 ay mola :) Sonra yine çalışmalara devam ederiz inşallah.

Iki gün sonra bi daha yaptirsan olmaz mı canım Dr kesin mi konuştu ki

evet canım çok net konuştu, zaten şu an için sadece pregestronu bırakıyorum. Pazartesi akşamı da doktoruma kontrole gideceğim. O zamana muhtemelen vücut atar dedi. Dış gebelik olmasın da, ne yapalım. Allah' ın takdiri.

Ya

ya CNm gec dollenmis olamaz mı ki ya :KK43:

Canım normalde bu değer bu haftada olabilir. Sorun o değil. Sorun değerin düzgün artmaması. Yani iki günde bir en az %66 artış olmalıymış. Ama bende olmuyor. Bekleyeceğim zaten şu an herhangi bir müdahale olmayacak.

Homely_angel Homely_angel canım... Çok üzüldüm... :KK43: sen testlerini yaptır N nadirensevda nin dediği gibi pıhtılaşma genetik falan en azından aklında bi şey kalmadan güzel bi hamilelik yaşarsın bi sonrakinde inşallah

Öyle yapıcam tatlım, Doktora az önce telefonda söyledim. Pazartesi akşam kontrole gittiğimde hepsini yazacak.

Canım diğer doktorumu da aradım. Birebir aynı şeyleri söyledi. O yüzden daha da güvendim. Yani benden 2-3 ay mola :) Sonra yine çalışmalara devam ederiz inşallah.
Yaaa canim cokkk uzuldum ama nolur umutsuzluğa kapilma vallahi ben oğlumda doğuma kadar hic kan vermedim doktora gitmedim sadece ulturosuyonda bakildi teste 2 kizciyi gorub hamis olduqumu oğrennisdim zaten Azerbaycanda herkes boyle hic kimse kan verib hamileliyini oğrenmez ben bu hamileliymde merakdan gitdim diye bilirim

Yaaa canim cokkk uzuldum ama nolur umutsuzluğa kapilma vallahi ben oğlumda doğuma kadar hic kan vermedim doktora gitmedim sadece ulturosuyonda bakildi teste 2 kizciyi gorub hamis olduqumu oğrennisdim zaten Azerbaycanda herkes boyle hic kimse kan verib hamileliyini oğrenmez ben bu hamileliymde merakdan gitdim diye bilirim

Kafamı rahatlatmaya çalışıyorum, tabi bir de şimdi iki aylık deneme süresi girecek araya. Ahh keşke rahat bir insan olabilsem.

Kızlar değer 1678 çıktı yani gerekli artışı gösteremiyor. Bu da sağlıksız gebeliği işaret ediyor. Maalesef bütün sevinç artık üzüntü durumunda :KK43:
Canim benim yaaa tüylerin diken diken oldu :((( Rabbim yine verir inşallah en kısa zmanda. Sağlıklı olsun isteriz her zman Rabbim bilir en guzelini

Canim benim yaaa tüylerin diken diken oldu :KK43:(( Rabbim yine verir inşallah en kısa zmanda. Sağlıklı olsun isteriz her zman Rabbim bilir en guzelini

Tabii sağlıklı olsun da ne yapalım biraz daha geç olsun. Her şey de vardır bir hayır. Ama Allah kimseye yaşatmasın gerçekten :(

Back
X