- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #13.901
gecen sene yaptırmıstım hormon testi vs gecen ay gittim doktora alttan muane etti bi sorun olmadıgını söyledi eşimde sorun çıkmıstı sperm sayısı hareketi azdı simdi sayı iyi hareket az ilaç kullanıyor bende gene kontrole gitcem galiba ahh bilmiyorum kafamda deli sorularhayırlısı olsun canım, sen en son kontrollerini ne zaman yaptırmıştın?
gecen sene yaptırmıstım hormon testi vs gecen ay gittim doktora alttan muane etti bi sorun olmadıgını söyledi eşimde sorun çıkmıstı sperm sayısı hareketi azdı simdi sayı iyi hareket az ilaç kullanıyor bende gene kontrole gitcem galiba ahh bilmiyorum kafamda deli sorular
Hayırlısı olsun canım, yeni ay yeni umutlar..Kırmızılar geldi yeni bat 28 kasım
Canım Allah analı babalı büyütsün.. Sağlıkla sıhatle sevgiyle huzurla yaşasın bebeğin:) sen şimdi çok iyi dinlen, cennet kokusunu da içine çek bebeğininMerhaba kizlar dun sabah dogum yapdim cok sukur Yusufumu kucağima sag salim aldim gece saat 1 de sancilarim basladi sabaha doğru saat 5 de hastaneye gitdik 06:10 dogum yapdim bebisim 4 kq oldu masallah simdi evdeyiz ikimizde iyiyiz rabbim bekleyen herkeze bu duyquyu yasatsin insallah
Anladım canım benim, sen de çok haklısın. Doğru stres en büyük düşman.. Sen en doğru kararlar veririsin.. cumartesi günün konuşalım tekrar :)canım randevuyu cmt ye alıyım diyorum, çalışma zamanı geliyor ama ne yapıcaz bilmiyoruz. o yüzden iki gün öne çekiyim dedim.
işi bırakmak daha fazla buraya dayanamadığım için aklımda, bu dönemde çok stres olmamam gerekirken ben burada sinir krizi yaşayacağım böyle giderse. üstelik tüm ekibimi işten çıkarıyorlar. ona da çok canım sıkkın.
evde kendime uğraşlar bulmam lazım.
Canım yok adetim geliyor bugün doktorumu aradım, yarın randevum var:) bu ay eşim de dönecek.. Belki 2017 ye bebekli gireriz.. Bu ay bana tedavi uygulasa, bir dahaki regl tarihime eşim gelse.. Aralıkta hamile kalsam:)) Hem evlilik yıl dönümümüze denk gelir:)gulit_me canım senin günün geçti, nasıl durumlar? hiç ummadık anda gelmiş olmasın baby?
Canim allah anali babali buyutsun insallah gozun aydinMerhaba kizlar dun sabah dogum yapdim cok sukur Yusufumu kucağima sag salim aldim gece saat 1 de sancilarim basladi sabaha doğru saat 5 de hastaneye gitdik 06:10 dogum yapdim bebisim 4 kq oldu masallah simdi evdeyiz ikimizde iyiyiz rabbim bekleyen herkeze bu duyquyu yasatsin insallah
Hayırlısı olsun canım, yeni ay yeni umutlar..
Canım Allah analı babalı büyütsün.. Sağlıkla sıhatle sevgiyle huzurla yaşasın bebeğin:) sen şimdi çok iyi dinlen, cennet kokusunu da içine çek bebeğinin
Anladım canım benim, sen de çok haklısın. Doğru stres en büyük düşman.. Sen en doğru kararlar veririsin.. cumartesi günün konuşalım tekrar :)
Canım yok adetim geliyor bugün doktorumu aradım, yarın randevum var:) bu ay eşim de dönecek.. Belki 2017 ye bebekli gireriz.. Bu ay bana tedavi uygulasa, bir dahaki regl tarihime eşim gelse.. Aralıkta hamile kalsam:)) Hem evlilik yıl dönümümüze denk gelir:)
İnşallah cumartesi güzel haberlerle dönersin:) ki bence öyle olacak..cumartesi haber veririm canım bir aksilik olmaz ise.
ayyy takvimin süper, Allah gönlüne göre versin de beklemene değsin inşallah.
gecen sene yaptırmıstım hormon testi vs gecen ay gittim doktora alttan muane etti bi sorun olmadıgını söyledi eşimde sorun çıkmıstı sperm sayısı hareketi azdı simdi sayı iyi hareket az ilaç kullanıyor bende gene kontrole gitcem galiba ahh bilmiyorum kafamda deli sorular
Yok canım klomeni bıraktı pro exedde devam ediyor gecen ay gittk sayı artmıs ama hareket aZdı 2ay kullanın gelin dedi test yaptıracaz gelecek ay gene bakalım keci boynuzu kürü yapıyorum ekstracanım klomene mi devam ediyor...tekrar test yaptırdınız mı?
Allah anali babali büyütsün canımKizlar merhaba bende gecen hafta persembe dogum yaptim carsamba asiri bas agrisiyla hastaneye gittim serum takildi bebegin suyu cok.azaldigi icin sabah suni sanci aldim 14 e kadar fakat acilmam 3 cm de kaldi bebegin kalp atislari yavasladi acil sezeryana alindim 14 15 te bebegim dogdu simdi iyiyiz biraz uykuya dalma problemimiz var agzinda meme olmadan uyumuyo memeyi verince emiyo gazini cikarmadan yatiramiyorum ama hersey yolunda
İnşallah cumartesi güzel haberlerle dönersin:) ki bence öyle olacak..
Yaa inşallah hepimizin gönlünce olur artık.. çok bekledik çok üzüldük.. her şey gönlümüzce ve güzel olur inşallah
Kizlar merhaba bende gecen hafta persembe dogum yaptim carsamba asiri bas agrisiyla hastaneye gittim serum takildi bebegin suyu cok.azaldigi icin sabah suni sanci aldim 14 e kadar fakat acilmam 3 cm de kaldi bebegin kalp atislari yavasladi acil sezeryana alindim 14 15 te bebegim dogdu simdi iyiyiz biraz uykuya dalma problemimiz var agzinda meme olmadan uyumuyo memeyi verince emiyo gazini cikarmadan yatiramiyorum ama hersey yolunda
Kızlar selam aranızda yeniyim. nedir bu 8 ay teoremi merak ettim :)8 ay teoremi tutuyor işte, süper.
Kızlar selam aranızda yeniyim. nedir bu 8 ay teoremi merak ettim :)
kürtaj sonrası bebek isteyen çok kişi 8 ay sonra hamile kaldı ve bir yerde okumuştum da 8 ayda vücut kendini topluyor diye.
Hadi ya ben onu anlamamıştım demek ki 8 ay doğru bnm öyle oldu çünkü kız 8. Ay senin ne zaman bi de gördüm seni umutsuz hem yoğunum yazamadim ama sana kızmaktan geri kalmadım:) yaptir tetkikleri sonra konuşuruz cnm bnm
Kasım 8. ay canım. seninle peş peşeydik hatırlarsan
işte şu yapışıklık riski bir de endometriyum kalınlığının az görünmesi iyice sıktı beni. cumartesi sabah doktor ne diyecek merakla bekliyorum.
sen nasılsın? her şey yolunda mı?
Ben iyiyim cnm ama herşey yolunda mı pazar bakacaz bakalım ne durum da git bakalm cumartesi ne diyo Dr bence birşey olmayacak
Ediyorum da ettim de cnm insallah isteyen herkes tatsin bu duyguyuGözünüz aydın canım, güle güle büyütün. sağlıklı, mutlu, huzurlu ve şanslı bir ömrü olsun inşallah. öpüyorum kocaman sizi, bize dua etmeyi unutma olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?