Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Dna hasar testi yapılmadı ama morfoloji bakıldı ilk teste 4 du sonra hep 2 cikti dusuk yanı ileri hızımız da dusuk evet hamdolsun bir oglum var inşallah kardes hasreti biter sende saglikla al kucağına insaallah cnm umut oldun bana ..

Homely_angel canm benim dualarım seninle olumsuz düşünme hersey guzel olacak ins daha hamilelik topigi açacağız beraber umut edelim destek olalım birbirimize sizden o kadar cok güç alıyorum Kı kızlar Allah razı olsun gercekten .. Hep dualarimdasiniz ne olur beni de unutmayın duanızda .. Gelsin bizim Nazli bebelerimiz

Ay zor bir gün desene. Bazen öyle oluyor, yarın daha iyi bir gün olsun inşallah.
Histeroskopi sonrası bir hafta ilişki yok zaten hemen toparlıyorsun.

tekrarlama durumları filan da oluyormuş. hatta bu operasyonu geçirenlerin hamileliği her zaman daha riskli diye okudum. ben zaten ileri hafta kayıp yaşadım. bir de bu çıktı başıma.

gittim canım ama hiç biri böyle bir şey söylemedi. rahim filmine de gerek yok diyorlardı, nitekim ben kendi isteğimle gittim çektirdim en sonunda. keşke daha önce çektirseydim. doktorları dinlemek her zaman iyi sonuç vermiyormuş.

tıkanıklık yok canım, yapışıklık ihtimali var. pazartesi doktor randevusu var, o zaman daha netleşir herhalde.

umarım senin pedler de lohusalığı bekler.

bu ara hiç olmadığım kadar olumsuzum ve moralim yerlerde. yakın zamanda işi de bırakıp dinlenmeye karar verdim. pazartesi doktorla randevu var, bakalım hem kalınlaşmaya hem de yapışıklığa bakılacak işte.
inş senin de minik kardeş gelir de duaların karşılık bulur canım.

Canimm benim Zaman Zaman oluyoruz oyle cok isteidgimiz birsey evlat ve biz ne yaparsak yapalım biraz kısmetimize kalmıs olan bir durum buda bizi çaresiz bırakıyor fkt pozitif düşüncenin ve duanın açamayacağı kapı yoktur diye düşünüyorum cnm herşeyin hayırlısı olsun Hakkı'nda

inşallah canım benim %0 ileri hareketli sperm ile gebe kaldım çok şükür...
umut herzaman varmış

öyle tabi haklısın, hayırlısı Allah' tan deyip olumlu olmaya çalışalım.

Anladım canım, dur bakalım pazartesi olsun da önce sonra sağlıkla kafayla düşünürüz
Bir de demin işi bırakıp dinlenmeyi düşündüğünü okudum biliyorsun ben 1,5 yıldır çalışmıyorum ki bunun 1 yılı kpss süreci.. çok zor, daha kafaya takılıyor.. tabi en doğru kararı sen verirsin canım

Merhaba kizlar dun sabah dogum yapdim cok sukur Yusufumu kucağima sag salim aldim gece saat 1 de sancilarim basladi sabaha doğru saat 5 de hastaneye gitdik 06:10 dogum yapdim bebisim 4 kq oldu masallah simdi evdeyiz ikimizde iyiyiz rabbim bekleyen herkeze bu duyquyu yasatsin insallah

Allah anali babali büyütsün canım
MaşAllah dielim yusufa amin inş

canım randevuyu cmt ye alıyım diyorum, çalışma zamanı geliyor ama ne yapıcaz bilmiyoruz. o yüzden iki gün öne çekiyim dedim.
işi bırakmak daha fazla buraya dayanamadığım için aklımda, bu dönemde çok stres olmamam gerekirken ben burada sinir krizi yaşayacağım böyle giderse. üstelik tüm ekibimi işten çıkarıyorlar. ona da çok canım sıkkın.
evde kendime uğraşlar bulmam lazım.

hayırlı uğurlu olsun canım, güzel günlerde sağlıkla mutlulukla büyüsün Yusuf bebek. Doğum da rahat olmuş gibi görünüyor. maşallah ikinize de :) darısı bizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…