- 29 Haziran 2014
- 4.213
- 4.243
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #13.861
kızlar merhaba,
umarım herkes çok iyidir. ben bu ara yine karışığım. cumartesi günü doktora gittim, yeni bir doktor. genel anlamda her şey çok iyi amaaaa reglin 6. günü gitmeme rağmen endometriyum kalınlığını ince buldu ki biliyorsunuz onun kalınlaşması çok önemli. acaba bu yeterince kalınlaşamıyor mu dedi. kürtaj sonrası hasar görebilirmiş. şimdi takip edeceğiz, umarım öyle ince kalmaz ve yeterli kalınlığa ulaşır. çünkü çözümü neredeyse olmayan bir konuymuş.
bugün de rahim filmi çekimim var. bakalım onda nasıl çıkacak.
hayırlısı olsun canım moral bozmak yok bir kere hamile kaldın olacak yine umarım kalınlasıyordur olumlu düşünelim olumlu olsundualarım sizinle hatta isim isim dua etmek istiyorum arkadaslar isim verirseniz öle dua ederim benm bata 32 gün kaldı test yaptım negatif cıktı beklemedeyim şuan
kızlar bende mide ekşimesi ve bulantısı başladı daha çok erken değil mi? henüz altıncı haftadayım. ne yapmak gerek? gece uykumdan uyanıyorum şimdi olduğu gibi.
canım rahim filmin nasıl çıktı peki...
kürtaj sonrası incelme ve rahmin toparlaması önemli
yoksa gebelikte sorun oluyor en az 6 ay senin kaç ay oldu ki canım
tüplerde bir sıkıntı yok canım ama sağ alt tarafta bir bölge gördü, yapışıklıktan şüphe etti. doktoruma da göstereceğim bakalım ne diyecek.
benim 7 ay oldu zaten.
bilmiyorum belkide gec döllenme olmustur 11-12 ekim gibiydi yumurtlamam canım hayırlısı bakalım carsamba adet olmam lazımgeç döllenme olmuş olabilir mi..?
yumurtlama günün ne zamandı canım
hayırlısı inşallah doktorun güzel şeyler söyler rahim filminden sonra gebe kalma şansı artıyormuş
evet kraker iyi geliyor bir de ayran iyi geliyor bana. ama ben istifra etmiyorum o kadar kötü olmadım.canım kraker leblebi galeta...bende de aynı sıkıntılar var bulantı ve istifra
su bile içemiyorum...bulantı bilekliği aldım onunda akapuntur noktasını tutturamıyorum
tam çözüm bulabilmiş değilim
bişi olmmaz bende yapşıklık vardı histeroskopi oluyorsun. o zaman rahmi temizliyorlar ve genelde hemen hamile kalıyorsun.bakalım tatlım yapışıklık filan varsa o neler açacak başıma.
totemin tutar inşallahbilmiyorum belkide gec döllenme olmustur 11-12 ekim gibiydi yumurtlamam canım hayırlısı bakalım carsamba adet olmam lazım
bilmiyorum belkide gec döllenme olmustur 11-12 ekim gibiydi yumurtlamam canım hayırlısı bakalım carsamba adet olmam lazım
bakalım tatlım yapışıklık filan varsa o neler açacak başıma.
bişi olmmaz bende yapşıklık vardı histeroskopi oluyorsun. o zaman rahmi temizliyorlar ve genelde hemen hamile kalıyorsun.
inşallah başına birşey gelmez...dur bakalım hemen olumsuz düşünme rahim filmi çekilirken bile o yapışıklıklar açılabiliyormuş
Ay zor bir gün desene. Bazen öyle oluyor, yarın daha iyi bir gün olsun inşallah.off canım inşallah, peki sonrasında bir süre korunma mı veriyorlar?
bugün o kadar berbat bir gün yaşıyorum ki. hem bu durum hem de iş yerinde sıkıntılar var. acaip bunaldım, kafayı sıyırmak üzereyim yani.
inşallah canım, film sonrası yazılan raporda radyoloji uzmanı ???? şeklinde yapışıklık ihtimalini yazmış. herhalde doktor kesin karar verecek.
CANIM benim şimdi tıp o kadar ilerledi ki yeter ki sen umutsuz olma canım:) ki bence öyle bir durum çok ihtimal dahilinde değil, kaç tane doktora gittin sen hayatım değil mikızlar merhaba,
umarım herkes çok iyidir. ben bu ara yine karışığım. cumartesi günü doktora gittim, yeni bir doktor. genel anlamda her şey çok iyi amaaaa reglin 6. günü gitmeme rağmen endometriyum kalınlığını ince buldu ki biliyorsunuz onun kalınlaşması çok önemli. acaba bu yeterince kalınlaşamıyor mu dedi. kürtaj sonrası hasar görebilirmiş. şimdi takip edeceğiz, umarım öyle ince kalmaz ve yeterli kalınlığa ulaşır. çünkü çözümü neredeyse olmayan bir konuymuş.
bugün de rahim filmi çekimim var. bakalım onda nasıl çıkacak.
Canım benim hakkında hayırlısı:) her şey güzel olur yeter ki olumlu düşünhayırlısı olsun canım moral bozmak yok bir kere hamile kaldın olacak yine umarım kalınlasıyordur olumlu düşünelim olumlu olsundualarım sizinle hatta isim isim dua etmek istiyorum arkadaslar isim verirseniz öle dua ederim benm bata 32 gün kaldı test yaptım negatif cıktı beklemedeyim şuan
Canım belki ufak bir tıkanıklık vardı ve işlem esnasında açıldı?? Hakkında hayırlısı olsun canım benim:) Doktor ne dedi ya da randevun ne zaman??tüplerde bir sıkıntı yok canım ama sağ alt tarafta bir bölge gördü, yapışıklıktan şüphe etti. doktoruma da göstereceğim bakalım ne diyecek.
benim 7 ay oldu zaten.
Amin inş canımtotemin tutar inşallah
İnşAllahhhyok yok adet olmaman lazım canım
hayırlısı bakalım
Olumlu düşünüyorum olumsz düşünceler yok Allahın izniyleCANIM benim şimdi tıp o kadar ilerledi ki yeter ki sen umutsuz olma canım:) ki bence öyle bir durum çok ihtimal dahilinde değil, kaç tane doktora gittin sen hayatım değil mi
Canım benim hakkında hayırlısı:) her şey güzel olur yeter ki olumlu düşün
Canım belki ufak bir tıkanıklık vardı ve işlem esnasında açıldı?? Hakkında hayırlısı olsun canım benim:) Doktor ne dedi ya da randevun ne zaman??
Bu arada ben kocaman paket ped aldım, bekliyorum regl olmamı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?