Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

canım rahim filmin nasıl çıktı peki...
kürtaj sonrası incelme ve rahmin toparlaması önemli
yoksa gebelikte sorun oluyor en az 6 ay senin kaç ay oldu ki canım

geç döllenme olmuş olabilir mi..?
yumurtlama günün ne zamandı canım

kızlar bende mide ekşimesi ve bulantısı başladı daha çok erken değil mi? henüz altıncı haftadayım. ne yapmak gerek? gece uykumdan uyanıyorum şimdi olduğu gibi.

canım kraker leblebi galeta...bende de aynı sıkıntılar var bulantı ve istifra
su bile içemiyorum...bulantı bilekliği aldım onunda akapuntur noktasını tutturamıyorum
tam çözüm bulabilmiş değilim

canım rahim filmin nasıl çıktı peki...
kürtaj sonrası incelme ve rahmin toparlaması önemli
yoksa gebelikte sorun oluyor en az 6 ay senin kaç ay oldu ki canım

tüplerde bir sıkıntı yok canım ama sağ alt tarafta bir bölge gördü, yapışıklıktan şüphe etti. doktoruma da göstereceğim bakalım ne diyecek.
benim 7 ay oldu zaten.

tüplerde bir sıkıntı yok canım ama sağ alt tarafta bir bölge gördü, yapışıklıktan şüphe etti. doktoruma da göstereceğim bakalım ne diyecek.
benim 7 ay oldu zaten.

hayırlısı inşallah doktorun güzel şeyler söyler rahim filminden sonra gebe kalma şansı artıyormuş

canım kraker leblebi galeta...bende de aynı sıkıntılar var bulantı ve istifra
su bile içemiyorum...bulantı bilekliği aldım onunda akapuntur noktasını tutturamıyorum
tam çözüm bulabilmiş değilim
evet kraker iyi geliyor bir de ayran iyi geliyor bana. ama ben istifra etmiyorum o kadar kötü olmadım.

bişi olmmaz bende yapşıklık vardı histeroskopi oluyorsun. o zaman rahmi temizliyorlar ve genelde hemen hamile kalıyorsun.

off canım inşallah, peki sonrasında bir süre korunma mı veriyorlar?

bugün o kadar berbat bir gün yaşıyorum ki. hem bu durum hem de iş yerinde sıkıntılar var. acaip bunaldım, kafayı sıyırmak üzereyim yani.

inşallah başına birşey gelmez...dur bakalım hemen olumsuz düşünme rahim filmi çekilirken bile o yapışıklıklar açılabiliyormuş

inşallah canım, film sonrası yazılan raporda radyoloji uzmanı ???? şeklinde yapışıklık ihtimalini yazmış. herhalde doktor kesin karar verecek.

Ay zor bir gün desene. Bazen öyle oluyor, yarın daha iyi bir gün olsun inşallah.
Histeroskopi sonrası bir hafta ilişki yok zaten hemen toparlıyorsun.

CANIM benim şimdi tıp o kadar ilerledi ki yeter ki sen umutsuz olma canım:) ki bence öyle bir durum çok ihtimal dahilinde değil, kaç tane doktora gittin sen hayatım değil mi
Canım benim hakkında hayırlısı:) her şey güzel olur yeter ki olumlu düşün
benim 7 ay oldu zaten.
Canım belki ufak bir tıkanıklık vardı ve işlem esnasında açıldı?? Hakkında hayırlısı olsun canım benim:) Doktor ne dedi ya da randevun ne zaman??

Bu arada ben kocaman paket ped aldım, bekliyorum regl olmamı..

Olumlu düşünüyorum olumsz düşünceler yok Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…