- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.321
Bat 9 may
Buradayım ben de canım
Bat 9 mayıs ...Ovulasyon geçti kaldı bekleme süresi
geç olsun da güç olmasın hayırlısı Allahtan
Burdayım cnım :) İnş bizde hamişler grubuna dahil olacgizkızlar bekleyen bizler grubuna bir yoklama çekelim istedim. herkes bizimle mi diye. Çünkü artık listemiz de hamiş olmayan az kaldı, inşallah bizler de topiğimizin birinci yaşını kutlamadan hamişler tarafına geçeceğiz. artık kilit liste yapmanın zamanıdır dedim veeee buradasınız di mi kızlar??? canla başla çalışma başlıyoooo.
@dilfeza - 20 Nisan
@ardaemre - 10 Mayıs
Princess91 - 12 Mayıs
Tgbptn - 12 Mayıs
Homely_angel - 24 Mayıs
@zoombi - bat tarihi bekliyoruz
@umutlarbitmedi - bat tarihi bekliyoruz
@ardaemre - bat tarihi bekliyoruz
ada_aras - bu ay tarihsiz bekliyoruz
@efsunsuz -
birbuyuktemmuzaski -
@gulit_me -
@_kermit_ -
Sana cok cok hayirli olsun canim bebeginle sorunsuz bir hamilelik gecirHe bi de cnm bnmde adetimi beklediğim üçüncü gün test yapmıştım . Oda biraz karanlıktı negatif çıktı . Sinirlendim fazla bakmadım . Ertesi gün çöpe atarken öğle ışığında bi baktım hayalet çizgi belirmişti
Ben hep burdayım öğretmenim.bat mayıs ortası gibi.pek çalışma olmadı ama umut hep var:)kızlar bekleyen bizler grubuna bir yoklama çekelim istedim. herkes bizimle mi diye. Çünkü artık listemiz de hamiş olmayan az kaldı, inşallah bizler de topiğimizin birinci yaşını kutlamadan hamişler tarafına geçeceğiz. artık kilit liste yapmanın zamanıdır dedim veeee buradasınız di mi kızlar??? canla başla çalışma başlıyoooo.
@dilfeza - 20 Nisan
@ardaemre - 10 Mayıs
Princess91 - 12 Mayıs
Tgbptn - 12 Mayıs
Homely_angel - 24 Mayıs
@efsunsuz -
birbuyuktemmuzaski -
@gulit_me -
@_kermit_ -
kızlar bekleyen bizler grubuna bir yoklama çekelim istedim. herkes bizimle mi diye. Çünkü artık listemiz de hamiş olmayan az kaldı, inşallah bizler de topiğimizin birinci yaşını kutlamadan hamişler tarafına geçeceğiz. artık kilit liste yapmanın zamanıdır dedim veeee buradasınız di mi kızlar??? canla başla çalışma başlıyoooo.
@dilfeza - 20 Nisan
@ardaemre - 10 Mayıs
Princess91 - 12 Mayıs
Tgbptn - 12 Mayıs
Homely_angel - 24 Mayıs
@efsunsuz -
birbuyuktemmuzaski -
@gulit_me -
@_kermit_ -
canım benim çok çok tebrik ederim. annesi, babası, sevdikleriyle beraber huzurlu, sağlıklı, mutlu ve şanslı upuzun bir ömrü olsun inş. haber verdiğin için de ayrıca çok teşekkürler. emme sorunu da en kısa zamanda hallolur inş. ilk günler genelde zormuş.[/QUOTE]Evet kizlar pazartesi günü saat 08.36 da Bebeğimi spinal Sezeryan ile kucağıma aldım Allahım bebek isteyen herkese bu duyguyu tattirsin. Bebek de ben de iyiyiz sadece emme sorunumuz var göğüs ucum yok o yüzden baya sıkıntı oluyor
gözünaydın canııım :)kızlar bende bugün doktora gittim yine dayanamadım bebis iyi rabbim nasip ederse oğlumuz olacak :)
hastaneden çıkınca seni andık eşime dedim ki arkadaş yine haklı çıktı :)gözünaydın canııım :)
Bende kulağımi kim çınlatiyor diyordumhastaneden çıkınca seni andık eşime dedim ki arkadaş yine haklı çıktı :)
Ben hep burdayım öğretmenim.bat mayıs ortası gibi.pek çalışma olmadı ama umut hep var:)
hamileyi diye kafana çok takıp kendini dinleme tatlım. ben hiç bulantı kusma yaşamadım. yani bulantılarım oldu zaman zaman ama midemi karıştırdığım zamanlarda. toplasan bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az kustum. şimdi şimdi ağırlaştım o da olacak artık inşallah rahatlarsınvalla şimdiden sabah bulantıları başladı...
Allah razı olsun :) evet ya hemen bişeyler almak istiyorum annemler bekle diyor...Bende kulağımi kim çınlatiyor diyordum
Hayırlı bi evlat olsn inşallah canım benimmm başlasın alışveriş
prenssssss geliyorkızlar bende bugün doktora gittim yine dayanamadım bebis iyi rabbim nasip ederse oğlumuz olacak :)
Yani ufak tefek şeylerini al istersen canım abartmadanAllah razı olsun :) evet ya hemen bişeyler almak istiyorum annemler bekle diyor...
Kusma gibi değil zaten öğürüyorum.. acıkınca oluo.. annem de psikolojik dior.. inş sağlıkla kucağıma almakta nasip olur..hamileyi diye kafana çok takıp kendini dinleme tatlım. ben hiç bulantı kusma yaşamadım. yani bulantılarım oldu zaman zaman ama midemi karıştırdığım zamanlarda. toplasan bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az kustum. şimdi şimdi ağırlaştım o da olacak artık inşallah rahatlarsın
Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim.2 nisanda adet oldum ve 16.gun yumurtlama gunumdu 3 gun ilski oldu.ve yumurtlama gunu asiri bel kasik agrisiyla 2.3 gun kan geldi ama peceteye silince sadece.sonra kahverengi oldu lekelenme 1 gun ve bitti.ama benim yumurtlama gunumden beri hafif kasik ve bacak agrim var.sanki bacaklarimin icindeki kemikler sizliyor gibi.yuzustu yatinca altkarin bolgemde gerginlik dolgunluk bacaklarimi bukunce geciyor.ve asiri gazimvar.afersiniz alttan usten..bu sabah testyaptim ama negatif cikti..sizce hamilelikolabilirmi.
Kusma gibi değil zaten öğürüyorum.. acıkınca oluo.. annem de psikolojik dior.. inş sağlıkla kucağıma almakta nasip olur..
evet bence de psikolojik, çünkü kusma geldiği zaman canım hiçbir kuvvet durduramıyor, o yüzden dedim canım kendini kasma hamileyim diye tadını çıkarKusma gibi değil zaten öğürüyorum.. acıkınca oluo.. annem de psikolojik dior.. inş sağlıkla kucağıma almakta nasip olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?