Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Bat 9 may

Buradayım ben de canım
Bat 9 mayıs ...Ovulasyon geçti kaldı bekleme süresi
geç olsun da güç olmasın hayırlısı Allahtan

tamamdır tatlım, ben de regl olmaya çalışıyorum. artık sıkı asılıyoruz ve inancımızı da kaybetmeden bebişlerimizi bekliyoruz.

Burdayım cnım :) İnş bizde hamişler grubuna dahil olacgiz

Sana cok cok hayirli olsun canim bebeginle sorunsuz bir hamilelik gecir

Ben hep burdayım öğretmenim.bat mayıs ortası gibi.pek çalışma olmadı ama umut hep var:)

Ben de başladım tekrardan bu ay ama yumrtlama günüm den. Çok bise anladım ama umut hep var hayırlısı inşallah

canım benim çok çok tebrik ederim. annesi, babası, sevdikleriyle beraber huzurlu, sağlıklı, mutlu ve şanslı upuzun bir ömrü olsun inş. haber verdiğin için de ayrıca çok teşekkürler. emme sorunu da en kısa zamanda hallolur inş. ilk günler genelde zormuş.[/QUOTE]

Canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese bu duyguyu
yasatsin, hepinizden guzel haberler
bekliyorum insallah. Emme isi gercekten de zormus sagma makinasi aldim ama bu seferde süt az geliyor bebegim doymuyor hepinizi opuyorum kizlar..

valla şimdiden sabah bulantıları başladı...
hamileyi diye kafana çok takıp kendini dinleme tatlım. ben hiç bulantı kusma yaşamadım. yani bulantılarım oldu zaman zaman ama midemi karıştırdığım zamanlarda. toplasan bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az kustum. şimdi şimdi ağırlaştım o da olacak artık inşallah rahatlarsın

Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim.2 nisanda adet oldum ve 16.gun yumurtlama gunumdu 3 gun ilski oldu.ve yumurtlama gunu asiri bel kasik agrisiyla 2.3 gun kan geldi ama peceteye silince sadece.sonra kahverengi oldu lekelenme 1 gun ve bitti.ama benim yumurtlama gunumden beri hafif kasik ve bacak agrim var.sanki bacaklarimin icindeki kemikler sizliyor gibi.yuzustu yatinca altkarin bolgemde gerginlik dolgunluk bacaklarimi bukunce geciyor.ve asiri gazimvar.afersiniz alttan usten..bu sabah testyaptim ama negatif cikti..sizce hamilelikolabilirmi.

Kusma gibi değil zaten öğürüyorum.. acıkınca oluo.. annem de psikolojik dior.. inş sağlıkla kucağıma almakta nasip olur..

merhaba hoş geldin. yumurtlama günlerini tutturmuşsun, tabi ki hamilelik şansı var. hem de yüksek olasılık. Ama sana en baştan önerim belirtiler arama. bizler bir yıla yakındır buradayız ve belirtiler aradığımızda değil de, hep amaaan dediğimiz aylarda hamile kaldık. 18 Nisan da yumyum günün ise 28' inde kana geçmeye başlar en erken. bu demek ki şu an istediğin kadar idrar testi yap, yanılma olasılığı %99. Bir kaç gün daha kendini sakin tutmaya çalış naçizane tavsiyem, 2 Mayıs'tan sonra da testini yaparsın ve inşallah mutlu haberi yazarsın.

Kusma gibi değil zaten öğürüyorum.. acıkınca oluo.. annem de psikolojik dior.. inş sağlıkla kucağıma almakta nasip olur..
evet bence de psikolojik, çünkü kusma geldiği zaman canım hiçbir kuvvet durduramıyor, o yüzden dedim canım kendini kasma hamileyim diye tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…