- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.301
Cnm sevineniyorum bir türlü kanamam var doktora gidicem nereye gidim şaşırdım kaldım . Karnım ağırmıyor ama gece ağırmıştı
İşteyim öğlene kadar. Ya dün ultrasona girdim karnıma çok bastırdı bişey de göremedi sonra başladı kanama. Böyle kanamayla sağlıklı bebeğin olan var mıneredesin ki canım sen? en yakın hastaneye gitsen iyi olur sanki. tam tutunma aşamasında olabilir.
İşteyim öğlene kadar. Ya dün ultrasona girdim karnıma çok bastırdı bişey de göremedi sonra başladı kanama. Böyle kanamayla sağlıklı bebeğin olan var mı
Canim tebrik ederim insallah kanamanda durar doktordan cikar cikmaz haber ver bizeAynen öğlen gificem inşallah
Kiz qarip ama dun gece ben seni ruyamda gordum cift kizcili test eklemisdin kk ya nasil koyu bir kizciyidi anlatamam insallah ruyam gercek olur hamis haberini verirsinEki Görüntüle 1821172 Eki Görüntüle 1821174
merhaba kızlar gecen ay 12.gün yumurtladım bu ay takipdeyim yine ama tam koyuluk olmadı hiç kacırdım mı acaba normalde 29-30 günde bir adet oluyorum gecen ay 28 günde oldum bu ay kacırmak istemiyorum
hayr olsun inşAllah canım ya hamilelerin duası kabul olur dua et bizlereKiz qarip ama dun gece ben seni ruyamda gordum cift kizcili test eklemisdin kk ya nasil koyu bir kizciyidi anlatamam insallah ruyam gercek olur hamis haberini verirsin
inşAllah canım bana da bi iki güne koyu olur gibi geliyor beklemedeyimcanım sanki bugün-yarın koyulaşacak gibi duruyor. kaçırmamışsın bence.
Homely_angel canim ilk adetini olmuşsun insallah bu ay sesende guzel haberler gelir
doktora git hemen canım bi önlem alınır belkiSağol cnm kanamam da var kahverengi bazen pembe azar azar
Ah o negatiflerKizlar benim.adetim 3 gun gecti bugun clearblue kac haftalk oldugunu gosrteren testten yaptim ama malesef negatif cikti sabah idrariyla fln yapmadm 4 saatte tutmadim ustunde herhangi bir idrarla yapilabilir dedi diye. Aslinda pek bir dahada yapasim yok hep negatif gormeye alisinca olmadi bir kac gune gelmezse gideyim diyorum doktora
Kizlar benim.adetim 3 gun gecti bugun clearblue kac haftalk oldugunu gosrteren testten yaptim ama malesef negatif cikti sabah idrariyla fln yapmadm 4 saatte tutmadim ustunde herhangi bir idrarla yapilabilir dedi diye. Aslinda pek bir dahada yapasim yok hep negatif gormeye alisinca olmadi bir kac gune gelmezse gideyim diyorum doktora
Kızlar sizlerden ve iş yerindeki kızlardan aldığım gazla hastaneye gittim özele hemen bakıverdi kanama görrünmüyor. Rahim kalınlığı normal dedi. Ne olur ne olmaz progestan verdi . Yarında tekrar kan testi vericem değere bakılcak
İnşallah canım sağolasın darısı başına. Yarın haberdar ederimtam sana nasılsın, ne yaptın yazıcaktım sen yazdın. çok sevindim, eve gidince de uzan hemen. bu ara pek yormamaya çalış kendini bakalım. inş yarın sonucun da ikiye katlar da için rahatlar iyice.
He bi de cnm bnmde adetimi beklediğim üçüncü gün test yapmıştım . Oda biraz karanlıktı negatif çıktı . Sinirlendim fazla bakmadım . Ertesi gün çöpe atarken öğle ışığında bi baktım hayalet çizgi belirmiştiKizlar benim.adetim 3 gun gecti bugun clearblue kac haftalk oldugunu gosrteren testten yaptim ama malesef negatif cikti sabah idrariyla fln yapmadm 4 saatte tutmadim ustunde herhangi bir idrarla yapilabilir dedi diye. Aslinda pek bir dahada yapasim yok hep negatif gormeye alisinca olmadi bir kac gune gelmezse gideyim diyorum doktora
kızlar bekleyen bizler grubuna bir yoklama çekelim istedim. herkes bizimle mi diye. Çünkü artık listemiz de hamiş olmayan az kaldı, inşallah bizler de topiğimizin birinci yaşını kutlamadan hamişler tarafına geçeceğiz. artık kilit liste yapmanın zamanıdır dedim veeee buradasınız di mi kızlar??? canla başla çalışma başlıyoooo.
dilfeza - 20 Nisan
ardaemre - 10 Mayıs
@melekbaby - 12 Mayıs
Tgbptn - 12 Mayıs
Homely_angel - 24 Mayıs
zoombi - bat tarihi bekliyoruz
U umutlarbitmedi - bat tarihi bekliyoruz
ardaemre - bat tarihi bekliyoruz
ada_aras - bu ay tarihsiz bekliyoruz
efsunsuz -
birbuyuktemmuzaski -
gulit_me -
_kermit_ -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?