- 24 Haziran 2015
- 1.377
- 1.380
- 133
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.021
İnşlallah teysesı şuan iyi çok şükür Tşk ederizOyy kıyamam ya, kulak ağrısını tüm çocukluğumda çektim bilmez miyimhemencik iyileşsin inşallah.
slm canım bu havuç suyu nu erkek için de okumuştum, çok iyi geldiği söyleniyorKi sende problem olmadığı için inşallah ilk tüp bebekte hamile kalırsın... Havuç suyu iç transferden sonra...İbrahim saraçoğlu havuç suyu rahim kılcal damarlarının oluşmasını sağlıyor dior.. %90 tutunur Allahın izniyle dior..
Amin canım benim inşallah :)inşallah senin ve miniğinin duaları kabul olsun :)
Allahim kucagimiza almayi nasip etsin sag saglim cnm doya doya opup koklayalimRebel92 canımm çok iyi anlıyorum seni bende öyle özledim ki günler geçmiyo sanki ay değil yıl oldu :)
Amin canım amin inşallah...Allahim kucagimiza almayi nasip etsin sag saglim cnm doya doya opup koklayalim
Canm cok sevindim ekim annelerine nie yazmiyon bu arada cinsiyet tahmini yapti miMerhaba kizlarben dayanamadim bu gun doktora gitdim cok sukur bebeyim iyi hersey yolunda bir de cok hareketli ell salladi bana cok guzeldi hic yerinde durmuyordu burun kemiyi olusmus 3 gun gerden geliyorduk cok sukur arayi kapatmis hatta 2 gun one gecmis bizde durumlar boyle
Tesekkur ederim canim hayir daha belli diyil cinsiyet cok israr etdim ama soylemedi ay sonunda gel soylerim dedi ekim anneleri masallah cok hizli yetisemiyorum ondan cok yazmiyorumCanm cok sevindim ekim annelerine nie yazmiyon bu arada cinsiyet tahmini yapti mi
Hayırlı kandiller herkese bende bugün regl oldum gecikmeli de olsa yeni bat kesin olmamakla birlikte Mayıs 12Homely_angel cnm
iyi kandiller herkese.
ok tatlım değiştiririm. belki benim de o zamanlar olur :)
canııım erkek gibi :)interiorarchitect rica etsem tahmin yapar misn? 13+1 karindan :)
teşekkur ederim doktor bişey demedi ya daha erken dedi bende o zaman kesin kız gormedi dedim ama hayirlisi rabbim saglıklı sini versin cümlemize inslhcanııım erkek gibi :)
canım bana da senin haftanda bi şi demedi doktorum :) 15. haftada erkek gibi dedi 17 de erkek dedi :)teşekkur ederim doktor bişey demedi ya daha erken dedi bende o zaman kesin kız gormedi dedim ama hayirlisi rabbim saglıklı sini versin cümlemize inslh
üç hafta sonra kendi doktoruma gidecm o zaman netleşir inslh.canım bana da senin haftanda bi şi demedi doktorum :) 15. haftada erkek gibi dedi 17 de erkek dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?