ağustos ayında hamile kalmak isteyenler..:))

ben subatın 29 unda ölü dogum yaptım canım bu ayın sonunda 5 ay olucak insallah ramazan ayının hürmetine rabbim bize nasip eder insallah

Ahh canım senin de daha çok yeniymiş neyse artık o kötü günleri hatırlamayalım önümüze bakalım ileride inşallah bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günleri düşünüp moralimizi yüksek tutalım strese gerek yok güzel günler bizleri bekliyor

Biz de bu ay ilk defa çalışmalara başlıyacağız, kısmet artık... Duygularımdan bahsedecek olursam; Eşim istemese aslıda ben daha cesaret edemezdim. Büyük bir sorumluluk, annem uzakta ve ben çocuk nasıl bakılır bilmiyorum. Şimdiden kitaplar okumaya internetten araştırmaya başladım...

allah yardımcın olsun canım

merhaba canım bende snein gibi bu ay başlamayı düşünüyorum çalışmalara 3senelik evliyim ailem uzakta cesaret edemiyordum ama artık zamanı geldi sanırımm... ilk defa bu ay korunmuycaz evlendiğimizden beri son adetımden sonra dedım ama hep düzenli olan adetimm 2gun geciktii gelip bitsinde başlim istiyorum ama birden bu düzensizlik çıktı ortaya havalardanmı acaaba anlamadımkı bel ağrım bıle yok.hamile değilim buna eminim ama niye bole oldu anlamadım :/

inşallah canım benim ama zaman cabuk geciyormus ilk aylarda resmen durmustu zaman hiç gecmiyordu şimdide beklemedeyız hayırlısı neyse o olur inşallah .

inşallah canım benim ama zaman cabuk geciyormus ilk aylarda resmen durmustu zaman hiç gecmiyordu şimdide beklemedeyız hayırlısı neyse o olur inşallah .

evet canım zaman çabuk geçiyor allah sabrınıda veriyor şimdi yine bu ay oldumu olmadımı diye gün sayıyoruz yine fazla beklemeden tekrar hamile kalırız inşallah ))

kızlar bu ay bize hayırlı gelecek mi bakalım hayırlı haberlerimizi hepımız burada veririz inş ben zaten afiş astırıcam bu siteye hamileyim diye dermişim

bende guya bu adetten sonra deneyecektım ama tam adet sonrası hafta esımle ayrı olucaz ınanamıyorum kac aydır planla planla gel sen sımdı ayrı kal :) o memlekete ben anneme gıdıcem of ya adetın ılk gununden tam 16.gun goruscez ama benım yumurtlama gecmıs olur zannedıyorum azda olsa ıhtımal var bakalım hayırlısı bı sonrakı aya allah kerım.

bizde ağustosta bebiş istiyoruss :) Allah kısmet ederse tabii şuan regl dönemimdeyim çalışmalara daha var yanii

Bugün kırmızılar geldi kızlar! zamanında,28 günde geldi.Allah'a şükür.Şimdi benim ovulasyon tarihi ne olcek acep? ben hep internetten hesaplıyorum.Doğrumu yapıyorum acaba?

benimde umutlar Ağustos a kaldıı.Nisan ayında 10.haftalık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım gelişemediği için..kürtaj sonrası adetlerim düzensizleşti.bakalım Ağustos ayı neler gösterecek bizlere.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah:))

İnşallah canım.hepimize sağlıklı bebişler gelsin

İnşallah sağlıklı bebişler gelsin..İnşallah!

İnşallah sağlıklı bebişler gelsin..İnşallah!

kızlar kızlarr kızlarrrrrrrrr bana akıl verin ne yapıcağımı bılmıyorum(( reglım dun bıttı artık yumurtlama gununu beklıyorum derken uzun suredır bekledıgım bır iş görüşmesi geldi çattı bugun aradılar yarın goruşmeyee...1senedır iş beklıyorum cıkmadı cocuga karar verdım gun saydım ettım şimdi iş çıktı napmalıyım bilmiyorum çocukta ıstıyorum çalışmam da lazım offf yada kabul edıcem işi bu sureçte hamıle kalırsam dıye dusunucem en dogrusu bu gibi geliyor siz nediyorsunuzz?? napiyimm?

bende ovulasyonumu takip ederek denemeye karar verdim bu ay ...yarın en verimli oldugu zamanmış inş. allah kucağımı oldurmayı nasip eder anne olmayı çok istiyorum sat 19 temmuz acaba kalmış olabilirmiyim nezaman test yaptırmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…