ben subatın 29 unda ölü dogum yaptım canım bu ayın sonunda 5 ay olucak insallah ramazan ayının hürmetine rabbim bize nasip eder insallah
Biz de bu ay ilk defa çalışmalara başlıyacağız, kısmet artık... Duygularımdan bahsedecek olursam; Eşim istemese aslıda ben daha cesaret edemezdim. Büyük bir sorumluluk, annem uzakta ve ben çocuk nasıl bakılır bilmiyorum. Şimdiden kitaplar okumaya internetten araştırmaya başladım...
Biz de bu ay ilk defa çalışmalara başlıyacağız, kısmet artık... Duygularımdan bahsedecek olursam; Eşim istemese aslıda ben daha cesaret edemezdim. Büyük bir sorumluluk, annem uzakta ve ben çocuk nasıl bakılır bilmiyorum. Şimdiden kitaplar okumaya internetten araştırmaya başladım...
Ahh canım senin de daha çok yeniymiş neyse artık o kötü günleri hatırlamayalım önümüze bakalım ileride inşallah bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günleri düşünüp moralimizi yüksek tutalım strese gerek yok güzel günler bizleri bekliyor
inşallah canım benim ama zaman cabuk geciyormus ilk aylarda resmen durmustu zaman hiç gecmiyordu şimdide beklemedeyız hayırlısı neyse o olur inşallah .
bizde 2 aydır ıstıyoruz bakalım bugun 6 gunum daha adet gormedım bıraz daha beklıcem
hadi hayırlı uğurlu olsun canım benimkilerde yarın elimde olucak büyük ihtimalle,test sonuçları için bilgilendirirmisin
benimde umutlar Ağustos a kaldıı.Nisan ayında 10.haftalık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım gelişemediği için..kürtaj sonrası adetlerim düzensizleşti.bakalım Ağustos ayı neler gösterecek bizlere.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah:))
benimde umutlar Ağustos a kaldıı.Nisan ayında 10.haftalık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım gelişemediği için..kürtaj sonrası adetlerim düzensizleşti.bakalım Ağustos ayı neler gösterecek bizlere.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?