ağustos ayında hamile kalmak isteyenler..:))

kızlar bu ayı geçiyorum , benim bat'ta 21 ağustosa gelecek sanırım..slvy cim dediğin gibi olur inşallahhh... ramazan ayının hürmeti ve bereketiyle hepimiz hamile kalırız kurban olduğum yüzümüze baksın....hep pozitifiz ama değilmi arkadaşlarrrrr)))

sabahtan beri herkesi motive etmeye çalışan ben üstüme bir karamsarlık düştü yine

neden daisycim sakın ole karamsar olmaaa herşey beynimizde bitiyorr herşe çok güzel olacak burdan yazışıcazz bebiş haberlerimizi... inan banada günler geçmiyor takvim bile yaptım kendıme sayıyorum...aama en önemlisi beynen rahat olmaya çalışıyorum herşey beyınde bitio tatlım bak ramazanda gelıoo mubarek aylar herşey çok güzel olacak..)

Bilmiyorum ki sabahdan beri herkesin moralini düzeltmeye calısırken sımdı kendım karamsar oldum tatlım ya bılmıyorum en cok korktugum seydı cocugum olmaması bekarkende

Bilmiyorum ki sabahdan beri herkesin moralini düzeltmeye calısırken sımdı kendım karamsar oldum tatlım ya bılmıyorum en cok korktugum seydı cocugum olmaması bekarkende

daisycim ne kadr süredir beklemektesin?

caanımmm daha çok yeniii hiçç bozmaaa moralll benim arkdaşımda 6ay bekledı sonra bebişi tutundu hayataa:) hiç beklemediği anda oldu hemdee ....

umarım olur benımde ne diyim ki neyse moralimi düzeltmeye calıscam herkesın moralını duzeltcem dıye kendımı unuttum bır an sanırım

Merhabalar,bizde bu ay baslafik calismalara 10 yillik evliyim 8 yasinda kizim var ve artik ikinciyi istiyoruz hayirlisiyla insllh,rabbim butun isteyenlere nasip etsin innnssaaaallllhhhhhh.

Merhabalar,bizde bu ay baslafik calismalara 10 yillik evliyim 8 yasinda kizim var ve artik ikinciyi istiyoruz hayirlisiyla insllh,rabbim butun isteyenlere nasip etsin innnssaaaallllhhhhhh.

maşşallah cnm allah uzun ömür versin kızına inşallah hep birlikte burdan paylaşıcaz sevinçli haberlerimizi kimimiz ilk kimimizin ikinci mutluluklarını...:)

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

ebru_1907 - 2 ağustos

slvy1987 - 8 ağustos

merhabalar kızlar ben de 14 mayısta kürtaj oldum kanamam 10 gün sürdü, sonra 18 haziranda adet oldum normal, şimdi de temmuz adetimin başlayıp bitmesini bekliyorum ondan sonra çalışmalara başlıcam inşallahh tuttururuzzz hep beraberrrr

Ben de 23 temmuz bakalım eğer olmazsam 23 ağustos diye kayıtlara geçeyim

inşallah cnm ...hep birlikteyiz burda duygularımızı heycanlarımızı,mutlu haberlerımızı paylaşcaz inşallahh:)))

hazıranda 3 gun bu ayda 1 gun erken oldum benım ıcın hıc alısıldık bı durum degıl bugun adet oldum sondan bı oncekı adetım :)sonbra gelsın calısmalar

ben agustosun sonunda calısacagım eylulde de sonra bekleyecgım ne guzel sız beklıceksınız sımdıden
hayırlı haberler alın ıns.

slm arkadaslar ınsallah tum anne adayarımızın dılegı gerceklesır bu mubarek ayda ... ramazan bebegı olurlar.. ben de 2 aydır folık asıt kullanıyorum ve 2 aydır calısıyoruz yumurtlama gunumu artık tam tespıt etmıs bulunuyoruz doktor hanımda herseyın cok yolunda oldugunu soyledı ... doktor hanıma gıttıgımde tamda yumurtlama gunumun oldugunu soyledı ama malesef evde mısafır oldugu ıcın o gun bız degerlendıremedık ve agustosa kaldık 10 agustos bat .. bu ay cok umutluyum ınsallah bırbırımıze guzel haberler verırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…