Aşılama Ağustos ayında aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

figen26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
173
7
43
kızlar bu ay aşılama yaptıranlar kim bakalım sonuçlar ne olacak hadi paylaşalım
1- figen sonuç:2 eylül

Bende buay aşılama yaptırdım.Sonuç 27 sinde falan belli olur.Sen aşılamadan kaç gün sonra test yapıyosun?

Nasıl dayanıcan.Benim adetime çok var.Doktor bana 10. gün testi yap dedi.Senin adetin yakınmı?Bide belirtin varmı?Aşılamayı ayın kaçında yaptırdın?

benim daha p.tesi günü yapıldı kasıklarım da hafif ağrı oluyo ama göğüslerim çok ağrıyor ve şiş
test yapmaya korkuyorum ya ya çıkmazsa diye dr. da adet gününü bekleyelim diyor.
sen de probmel neydi canım

ben de 13 ağustosta yaptırdım1. aşılamamı.28 ağustos adet tarihim 25inde test yaptırmam gerek.

Bizde problem yok.Sebebi bilinmeyen infertilite.Heralde en kötüsüde bu.Sebebi bilinse çözümü olur.Benim sadece göğüs uçlarım acıyor.Ama daha bugün 5.gün.Belirti yok diye korkuyorum.Birazda karnımda hafif ağrılar var.Sağdaki yumurta çatlamıştı büyük bir ihtimal o döllenecek.Bugün sağ tarafımda çok şiddetli batma oldu.Tamam döllendi şimdide yerleşiyor dedim.Tabi bunların hepsi bana kendimi iyi hissettiriyor.Bazı arkadaşlar hamile olsan bile belirti olmayabilir diyor.Belirtiler daha geç çıkabilirmiş.Sen bana göre daha iyisin hiç olmazsa biraz belirti başlamış.Rahat rahat ümitlen bence.

ben kendimi çok dinlemiyorum kızlar.hayal kurduğumda olumsuz olduğunda hayal kırıkılığına uğramaktan çok korkuyorum.kendime gelemiyorum günlerce.hayırlısı neyse o olsun ama olsuuuuuun :))))hepimizin olsuuuun

inşallah tutar kızlar hepimizin ki
1- figen sonuç;: 2 eylül
2-irena sonuç: 27 ağustos
3-mona rosa sonuç: 25 ağustos
4- masalcı 77
5- tavşanlı
6- zeynep 6672 sonuç :1,2 eylül
7- nevra_t sonuç.:26 ağustos
8-dera3383 sonuç:4 eylül
9-camelotte
10 ayşegül_87
11-zzgda
12-fulya 35 sonuç 7 eylül

Son düzenleme:
inşallah tutar kızlar hepimizin ki
1- figen sonuç;: 2 eylül
2-irena sonuç: 27 ağustos
3-mona rosa sonuç: 25 ağustos
4- masalcı 77
5- tavşanlı

Selam Bende 18 Ağustos Ptesi saat 10:00 da ilk aşılamamı yaptırdım. Bizim problemimiz sperm şekil bozukluğu ve ileri hareketlilikte problem olmasıydı. Regli olma tarihim 1-2 Eylül. Herhalde 30 ağustos gibi bazı şeyler belli olmuş olur.
Test yaptırmak istemiyorum. reglimin gecikmesini 1 hafta geçirmek istiyorum eger sabredebilirsem.
aşılama yaptırdığımda ilk 3 gün cok sancım oldu. hareketlerim kısıtlanıcak kadar rahatsızdım. ama dünden beri daha rahatım. dikkatli hareket etmeye çalışıyorum. bide arada pembe bir akıntı geliyor. onu anlayamıyorum. acaba regli olcam onun belirtisimi?
neyse işte figencim benide listene ekleyebilirsin :Saruboceq::lepi:

zeynepcim seninle aynı gün yapılmış aşılamamız benim senden 1 saat sonra inşallah aynı günde güzel haberleri veririz birbirimize

Kızlar bende 13 Ağustosta yaptırdım ilk aşılamam benimde,Adet günüm 31 Ağustos ama test günüm 26 Ağustos dr'um adet olsanda test yap dedi ama korkuyorum kızlar ya tutmamışsa diye o yüzden adetimi bekliyim diyorum,sadece göğüslerim biraz şişti ve acıyor başka hiçbir belirtim yok:KK43:adet belirtilerim var gibi:KK43:

hadi kızlar 7 kişi olduk inşallah 7 de hamiş oluruz
acaba bu göğüslerdeki ağrı aşılamanın yan etkisi falan mıki hemen hemen herkesde var

hadi kızlar 7 kişi olduk inşallah 7 de hamiş oluruz
acaba bu göğüslerdeki ağrı aşılamanın yan etkisi falan mıki hemen hemen herkesde var

Umarım cnm ya:Saruboceq:Benim göğüs ağrım aşılamadan önce başladı zaten hafif bir şekilde herhalde kullandığım iğnelerden diye düşündüm , şimdi biraz daha şiddetli ağrısı ama benim adet olacağım zamanda göğüslerim ağrır...

Allah hepinizin yardimcisi olsun hanimlar, ben de asilama deneyecegim,eylul ya da ekimde dusunuyorum, nerede yaptirdiginizi ve asilama islemi sirasinda aci cekip cekmediginizi yazarsaniz sevinirim. benim ilk olacak da korkuyorum:KK43:

bende ayın 19 unda 2. aşilamayı yaptırdım şimdilik belirti yok sadece kasıklarımda batma var inşallah ilkindeki gb hüsrana uğramam sabiısızlıkla 4 eylülü bekliyom allah hepimize bir melek gönderir kızlar hamile olanlardan haberim olsun canlarim

merhaba arkadaşlar.ben de 6 ağustosta aşılama yaptırdım.2 gün önce kanda gebelik bakıldı.sonuç pozitif.çok mutluyum.inşallah hepinizin sonucu da pozitif olur.p.tesi tekrar test yapılacak.umarım sonuç değişmez.allah hepimizin yardımcısı olsun.

X