Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil yani bi sonraki gece mi 3/4 kez iliski olurGün aşırı neden önerdirki normalde 3.4 kez ilişki olur geriis sna kalmış şaşrdm
Hayırlısı olsun canımm çok güzel boyutları klomen mi kullandın adetin kaçıncı günü başladın bugün adetin kaçıncı günüydüBugun kontrole gittim biri 23 biri 18 mm 2 yumurtam var doktor catlatma ignesi yapti. Benim gibi bugun yada bu ay ovitrelle olanlar gelin beraber bekleyelimyarin aksam ve gun asiri iliski onerdi doktor
Hayırlısı olsun canımm çok güzel boyutları klomen mi kullandın adetin kaçıncı günü başladın bugün adetin kaçıncı günüydüçok sordum helal et hakkını 23ml olandan çok ümitliyim inşallah hayırlı haber verirsin
Evet tabi ki olabilir dominant yumurta çok iyi vakitlice değerlendir ilişkiyi kaçırma sakın ve takiben üç günü mutlaka boş geçmeGonal f 50 doz kullancaktim normalde ilk gun dozunu fazla kacirdim yanlislikla diger 2 gun 50 vurdum. Sonra kontrole gittim doktor 5-6 yumurtan var bu ay catlatma ignesi olma cogul gebelik olablr dedi normalde gonal f devam edecekken biraktim 3 gun kullanip. Bugun tekrar gittim diger yumurtalar buyumemis 2 si buyumus catlatma ignesi oldum ama 23 mm olan cok buyuk degil mi igneden once catlar mi acaba. Yarin gece iliski olcak insallah gec kalmayiz![]()
Gün aşırı olur yani canm yanlış anlatmşmNasil yani bi sonraki gece mi 3/4 kez iliski olur
Bugun kontrole gittim biri 23 biri 18 mm 2 yumurtam var doktor catlatma ignesi yapti. Benim gibi bugun yada bu ay ovitrelle olanlar gelin beraber bekleyelimyarin aksam ve gun asiri iliski onerdi doktor
[/QUOTE
Benim de aynı sekilde catlatma ignesi vuruldum bugun 6 gün oldu vurulalı bakalım insallahh tutar
merhaba bende bu ay adetin 3. günü klomen kullandım 5 gün sonra 3 gün aradan sonra gel dedi doktor gittim solda 2 sağda 1 yumurta oluşmştu ayın 8. de ovitrelle çatlatma iğnesi verdi ilk kez bu tedaviyi uyguladık 2 buçuk yıllık evliyim şu an iğneden sonraki 12. gün ve adetime bi hafta var inşallah hayırlısı olsun herkes için![]()
İlaç etkisi olabilir 11.güne kadar ilaç etkisi sürmüştü bende en net 15.Gün yaparsanız çıkarSlm arkadaşlar 11 ağustos ovitrelle iğnemi vuruldum yumurtam 19mm deyken vurulduğum günü sayarsam bugün 10. Günüm doktor 21ağustos test yap dedi ama ben dayanamadım bugün yaptım ve çok silik çıktı bi duşa girip çıktım baktığımda daha belirginlelmişti siz varmıdır ilaç etkisimidir
Slm arkadaşlar 11 ağustos ovitrelle iğnemi vuruldum yumurtam 19mm deyken vurulduğum günü sayarsam bugün 10. Günüm doktor 21ağustos test yap dedi ama ben dayanamadım bugün yaptım ve çok silik çıktı bi duşa girip çıktım baktığımda daha belirginlelmişti siz varmıdır ilaç etkisimidir
Teşekür ederim normalde doktor yarın yapmamı istemişti insan dayanamıyo işte yarın tekrar yapcam koyulaşma olcakmı bakalımİlaç etkisi olabilir 11.güne kadar ilaç etkisi sürmüştü bende en net 15.Gün yaparsanız çıkar
Aramızda 3 gün var inşallah ikimizinde tutmuştur kendimi zor tuttum sonunda dayanamadım yaptım sabah yarın tekrar yapcam bugünki silikliğe göre ya koyulaşcak yada hiç çıkmıcak hayırlısı bakalımbende 8. inde yapmıştım ovitrelle iğnesini doktor 15. gün isersen test yap istersen de adeti bekle iğnenin etkisi on gün falan sürüomuş hayırlısı ile olur inşallah sizin kide ben kendimi tutmaya çalışıyorum hayal kırıklığını yaşamamak için bekliyoruz bakalım
İnşAllah olur canımTeşekür ederim normalde doktor yarın yapmamı istemişti insan dayanamıyo işte yarın tekrar yapcam koyulaşma olcakmı bakalım
Allah razı olsun canım benim inşallahİnşAllah olur canım![]()
Aramızda 3 gün var inşallah ikimizinde tutmuştur kendimi zor tuttum sonunda dayanamadım yaptım sabah yarın tekrar yapcam bugünki silikliğe göre ya koyulaşcak yada hiç çıkmıcak hayırlısı bakalım![]()
Benm 10.gunde cok silik cikmisti zor gorunuyordu seninki baya belirgin cikmiş umutlandirmak istemem ama inşallah vardirSlm arkadaşlar 11 ağustos ovitrelle iğnemi vuruldum yumurtam 19mm deyken vurulduğum günü sayarsam bugün 10. Günüm doktor 21ağustos test yap dedi ama ben dayanamadım bugün yaptım ve çok silik çıktı bi duşa girip çıktım baktığımda daha belirginlelmişti siz varmıdır ilaç etkisimidir