Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 12 Ağustos regl oldum 16-17 si bitti. 26 sında başladım yumurtlama testlerine. adetlerim çok düzensiz bazen 30 gün bazen 2 ay sürüyor. Sizce yumurtlamayı kaçırmış olabilir miyim arada bi 5 günlük yapamadığım dönem oldu. Yoksa 26 sı pik mi tabi testler beklediği için biraz silikleşti yorum yapar mısınız lütfen

Eklentiler

• 61DF588B-FABF-43BC-A543-0DB58ED22917.jpeg
    128,7 KB · Görüntüleme: 20
Yani HyFoSy yerine rahim filmi de olur mu ki? İkiside rahim filmi diye geçiyor. Rahim filmi agrılı bir işlem mi acaba. İlaç ücreti fazla 1180 tl :/
Hyfosy nedir? Tavsiyem normal rahim filmi cekilin anestezili cekildim ben ne bir agri hissettim ne aci 10dkda kendime geldim yarim saat dinlendim ciktim cok iyiydim

Hyfosy nedir? Tavsiyem normal rahim filmi cekilin anestezili cekildim ben ne bir agri hissettim ne aci 10dkda kendime geldim yarim saat dinlendim ciktim cok iyiydim
Radyasyonsuz rahim filmi sanırım. Normal jinekolojik muayene gibi rahim filmi işte. İlacı çok pahalı devlet karsılamıyormus

Radyasyonsuz rahim filmi sanırım. Normal jinekolojik muayene gibi rahim filmi işte. İlacı çok pahalı devlet karsılamıyormus
O yontemi her doktor kullanmiyor o yuzden sorun olabiliyor. Bi arkadaşim oyle cektirdi tup bebek yaptiracagi zaman merkezden o filmi kabul etmediler tekrar rahim filmi cekildi anestezili radyasyonlu olani

O yontemi her doktor kullanmiyor o yuzden sorun olabiliyor. Bi arkadaşim oyle cektirdi tup bebek yaptiracagi zaman merkezden o filmi kabul etmediler tekrar rahim filmi cekildi anestezili radyasyonlu olani
Yaa boşa mı çekilmiş oldu doktor değiştirince. Ucuz bir şey de değil 1180 tl ilacı. O zaman bende hsg istiyeyim madem aynı şey ama anestezili olmazsa ne olcak bilmiyom gözüm korktu :) ya gidip özelde çektircez. Valla allak bullak oldum ne yapcagımızı sasırdık.

Evet maalesef boşa cekilmiş oldu ozel 1000tlye çektirmistim benn gecen yil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…