Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin bat ne canım
Canım benım daha temmuz batım gelmedi ne zaman olur bimiyorum normal sartlarda 17 si olması lazım ama duzensizlik var olunca yeni bat veririm bu ayda okmadıgından eminim ondan agustos ayı ıcın öyle dedim 😏

Canım benım daha temmuz batım gelmedi ne zaman olur bimiyorum normal sartlarda 17 si olması lazım ama duzensizlik var olunca yeni bat veririm bu ayda okmadıgından eminim ondan agustos ayı ıcın öyle dedim 😏
Tamam canım inş sende olmazsın adet

Merhaba bende 11 temmuz cumartesi günü ovitrella çatlatma iğnesi oldum beklenen adet tarihi 1 ağustos yazabilirix düzensiz olduğu için garanti bu günğ veriyprum en geç olarak . Şuan belirti olarak belki yumurtalar çatladı diye ama bilemiyorum hem sağımda hem solunda 2/3 tane yumurta 20mm bpylara gelmişti iğne oldum olduğumdan beride kasıkta rahimde batmalar var ve rahim ağzında ağrı var özellikle birliktelik sırasında

An itibariyle araniza katildim arkadaşlar bat 11 ağustos böyle ata ata hangi ayda kısmeti yakalayacağız bakalim hayırlısı 😊
Aa bak aynı şeyleri yaşadık,batımız da aynı. Bu ay aynı anda hamile oluruz belki :KK19:

Canım senin yumurtan büyümüyor ki niye hsg çekiliyorsun. Yumurtan büyüse ve aylarca tutmasa tamam da.. yumurta büyümeden.. bilemedim.
..evet bende yarın randevum var aynen bu şekilde konuscam istemiyorum diye sebebi olmasa tamam cekileyim ama önce yumurta büyütsün beni oyalamasin

Kızlar geçen ay 16. Gündü yumurtlama bugün 12. Gün daha adet döngüm 30_31 gün felan sanki erken olcak gibi birden bu kadar yükselmesi normal mi acaba bugünden itibaren aralıksız çalışmalara başlamamız lazım bi aksilik olmazsa🤔🙈

Eklentiler

• IMG_20200715_181106.jpg
    IMG_20200715_181106.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 59
..evet bende yarın randevum var aynen bu şekilde konuscam istemiyorum diye sebebi olmasa tamam cekileyim ama önce yumurta büyütsün beni oyalamasin
Aynen öyle canım, 2 güne bir takibe gelmek istiyorum de, büyümezse dozu yükseltsin, kaç ay oldu adamakıllı 1 yumurta büyümeden ne alaka rahim filmi, hele bir büyüsün 3-4 kez dene, baktın olmuyor sonra çektirirsin. Bak sana tavsiye istenilen boyuta geldiğinde de çatlatma iğnesinden önce e2 testi iste, bak bakalım kaliteli mi yumurtan, ya da çok mu büyümüş ohss olma durumun ne? Bunlara baktır yoksa benim gibi kazaya kurban gidersin hiçbir doktor önemsemiyor

Durum güncellemesi. Ayın 9unda klomene başladım dün bitti. Bugün kontrole gittim doktorum şok oldu. Ilactan önce 3 4 mm anca büyüyen yumurtalarım 15 mm olmuş. Çatlatma iğnesi verdi cuma sabah iğneyi yaptircam. Salı günü duphaston diye bir ilaca başla ilaç bitince adet olmazsan gel test yapalım dedi. Duphaston ne ise yarıyor acaba hiç denk gelmedim kullanana.

X