- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
Senin bat ne canımAğustos hepimize ugur getirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin bat ne canımAğustos hepimize ugur getirsin
Yaz bakalımO zaman 20 temmuz yazıyorum
İnşşnolmazsınYaz bakalım
Hiç umidim yok olcak gibiyimİnşşnolmazsın
Canım benım daha temmuz batım gelmedi ne zaman olur bimiyorum normal sartlarda 17 si olması lazım ama duzensizlik var olunca yeni bat veririm bu ayda okmadıgından eminim ondan agustos ayı ıcın öyle dedimSenin bat ne canım
Tamam canım inş sende olmazsın adetCanım benım daha temmuz batım gelmedi ne zaman olur bimiyorum normal sartlarda 17 si olması lazım ama duzensizlik var olunca yeni bat veririm bu ayda okmadıgından eminim ondan agustos ayı ıcın öyle dedim
Insallah canım senin ne kadar kaldıTamam canım inş sende olmazsın adet
Ben oldum bitti bat 1 Ağustos şu anInsallah canım senin ne kadar kaldı
Amin canım sağolasındoğru, arının yaptığı her şey öyle değerli ki ❤ afiyet şifa olsun
Amin canım sağol isteyen herkese nasip olur inşallahKızınız sağlıkla büyüsün ❤❤ Umarım bu ay her şey yolunda gider ve doktor kontrolünde bu ay sonunda hamile kalırsınız
Aa bak aynı şeyleri yaşadık,batımız da aynı. Bu ay aynı anda hamile oluruz belkiAn itibariyle araniza katildim arkadaşlar bat 11 ağustos böyle ata ata hangi ayda kısmeti yakalayacağız bakalim hayırlısı
Aynen canim umarım bu ay hayırlısıyla olsun insAa bak aynı şeyleri yaşadık,batımız da aynı. Bu ay aynı anda hamile oluruz belki
..evet bende yarın randevum var aynen bu şekilde konuscam istemiyorum diye sebebi olmasa tamam cekileyim ama önce yumurta büyütsün beni oyalamasinCanım senin yumurtan büyümüyor ki niye hsg çekiliyorsun. Yumurtan büyüse ve aylarca tutmasa tamam da.. yumurta büyümeden.. bilemedim.
Aynen öyle canım, 2 güne bir takibe gelmek istiyorum de, büyümezse dozu yükseltsin, kaç ay oldu adamakıllı 1 yumurta büyümeden ne alaka rahim filmi, hele bir büyüsün 3-4 kez dene, baktın olmuyor sonra çektirirsin. Bak sana tavsiye istenilen boyuta geldiğinde de çatlatma iğnesinden önce e2 testi iste, bak bakalım kaliteli mi yumurtan, ya da çok mu büyümüş ohss olma durumun ne? Bunlara baktır yoksa benim gibi kazaya kurban gidersin hiçbir doktor önemsemiyor..evet bende yarın randevum var aynen bu şekilde konuscam istemiyorum diye sebebi olmasa tamam cekileyim ama önce yumurta büyütsün beni oyalamasin
Başla başlaKızlar geçen ay 16. Gündü yumurtlama bugün 12. Gün daha adet döngüm 30_31 gün felan sanki erken olcak gibi birden bu kadar yükselmesi normal mi acaba bugünden itibaren aralıksız çalışmalara başlamamız lazım bi aksilik olmazsa