Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu jeli kullanirken yumurta takibi yapmaniz gerekiyor yumurtlama ve çatlamayı gördüğünüz zaman birliktelikten 10 15 dk önce ürünü kadin kullaniyor spermin daha hızla yumurtaya ulaşmasını ve daha uzun yasamasını sağlıyormusbu jel nasıl kullanılıyo 1 2kez burda okudum ama çözemedim
ben geçen ay yumurtlama günü ilk defa denedim. öncesinde 3 gün değerlendiğim için hafif tahriş olmuş ve jeli sıkınca biraz yaktı ve gidip yıkadım. bu ay yumurtlama öncesi ve sonrası 5-6 gün kullanacağımBu ay gebelik kolaylaştırıcı jele başlayacaklar var mı acaba beraber takip edelim ?
Ovulasyonla mi takip yapiyorsunuz doktorla miben geçen ay yumurtlama günü ilk defa denedim. öncesinde 3 gün değerlendiğim için hafif tahriş olmuş ve jeli sıkınca biraz yaktı ve gidip yıkadım. bu ay yumurtlama öncesi ve sonrası 5-6 gün kullanacağım
Ovülasyon kullanıyorumOvulasyonla mi takip yapiyorsunuz doktorla mi
Insallah guzel sonuclar alabiliriz hepimizOvülasyon kullanıyorum
umarım. ne kadar gidip yıkasamda ertesi gün jelin bir kısmı yeni dökülüyordu. dedikleri kadar varmışInsallah guzel sonuclar alabiliriz hepimiz
Evet bende cok duydum hic akitma yapmiyormus sperm bosa gitmiyo yaniumarım. ne kadar gidip yıkasamda ertesi gün jelin bir kısmı yeni dökülüyordu. dedikleri kadar varmış
benim ikna olduğum kısım daha çok o jelin içinde tüp bebekte kullanılan etken madde olması. o sıvının içinde dölleniyormuşEvet bende cok duydum hic akitma yapmiyormus sperm bosa gitmiyo yani
Bunu bilmiyodum bak sizin jel hangi marka gynoseed mi preseed mibenim ikna olduğum kısım daha çok o jelin içinde tüp bebekte kullanılan etken madde olması. o sıvının içinde dölleniyormuş
gynoseed kullanıyorumBunu bilmiyodum bak sizin jel hangi marka gynoseed mi preseed mi
yaaa süper çok sevindim. sağlıkla ilerlesin. evet nedense benide motive etti kullanım konusunda. hangi günler kullandın?Ben bu ay gynoseed ilk kez denedim ve testm pozitif çıktı. Kesinlikle faydası olduğunu düşünüyorum bir yıldır istiyorduk bebek
Yumurtlamadan 2 gün önce ve yumurtlama günü kullandım ben . Yalnız ovulasyon testi yapmadım şu uygulamalar var ya adet takvimi ona göre kullandım. Ve gerçekten hiç meni akmadı geri sanki hepsi gitti içeriyaaa süper çok sevindim. sağlıkla ilerlesin. evet nedense benide motive etti kullanım konusunda. hangi günler kullandın?
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizler icinde dua eder misiniz bizimde ilk denemede tutsun insallahBen bu ay gynoseed ilk kez denedim ve testm pozitif çıktı. Kesinlikle faydası olduğunu düşünüyorum bir yıldır istiyorduk bebek
senin ne zaman tahmini yumurtlama?Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizler icinde dua eder misiniz bizimde ilk denemede tutsun insallah
Canim ben tedavi oluyorum aşılama olacak suan ilac kullaniyorum sali gunu tarih verecekler bakalimsenin ne zaman tahmini yumurtlama?
bu hormon ilaçların en kötü tarafı hormonların dengesini bozması. benim tshı fshı prolaktini yükseltti 4 ayda anca düzelttimCanim ben tedavi oluyorum aşılama olacak suan ilac kullaniyorum sali gunu tarih verecekler bakalim
kişiden kişiye değişiyor tabiki ben gecen seneden beri araliklarla klomen kullandim 3 aydir da ara vermeden kullaniyorum bi sorun cikmadi yumurtalarimda cok guzel tepki veriyormus size hangi ilaci vermislerdibu hormon ilaçların en kötü tarafı hormonların dengesini bozması. benim tshı fshı prolaktini yükseltti 4 ayda anca düzelttim