- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #1.461
Tebrik ederimBen 4 gün regl sancısı girdi cıktı sürekli bacaklarıma indi oldum sanıyodum hep ped tasıyordum ama dün gebe olduğumu öğrendim ins sizde olesinizdir
Baş dönmelerin oldu mu hiç ?Ben 4 gün regl sancısı girdi cıktı sürekli bacaklarıma indi oldum sanıyodum hep ped tasıyordum ama dün gebe olduğumu öğrendim ins sizde olesinizdir
Yok canım mide ekşimesi oldu bide ara ara kasık batması oldu bide uyku sürekli işten gelip koltukta sızıyodumBaş dönmelerin oldu mu hiç ?
Göğüs ağrısı olmadı mıYok canım mide ekşimesi oldu bide ara ara kasık batması oldu bide uyku sürekli işten gelip koltukta sızıyodum
Yok canım aksamları sızlama oluyo suanlık iyiyim herkesde farklı oluyo benceGöğüs ağrısı olmadı mı
Yumurtlama dönemi olabiliyormuş kanama.Kızlar adetime daha 13 gün var bugün yumurta akı kıvamında seffaf açık pembe bi akıntı geldi peçeteye silince acaba yumurtlama mı ?
Hayırlı olsun canımKızlar sonucum cıktıbat günüm yarın rabbim sizlere de nasip etsin insallah
Telefonumdaki uygulamaya göre 17 Ağustos ama bugün yumurtlama gördüğüm için 15 Ağustos oluyor sanırımBat ne zaman ?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar sonucum cıktıbat günüm yarın rabbim sizlere de nasip etsin insallah
Evet pik olmuş bugün canımEki Görüntüle 3105077
Kızlar bu da bugünki ovulasyon testim sanırım bugün pik olmuş dünü değerlendirmiştik bugünü de değerlendirmeye gerek var mı yoksa çatladığında mı değerlendirsek üst üste ilişki sorun olur mu bilemiyorum
benimki 2 güne çatlıyor silikleşiyor çünküSperm sorunu var mı bilmiyoruz daha ikinci denememiz. Değerlendirelim o zaman ne olur ne olmazpeki bu çatlama ne kadar sürede gerçekleşiyor yarına kesin çatlamış olur mu
canım adete yakın geçen ay benimde öyle oldu ama ertesi gün yaptığımda silikleşti yani bence eğer üst üste koyu olursa belki hamilelik olabilir yoksa çokta güvenmemek lazımKızlar ya bi şey sorucam ben bi umut ovülasyon testi yaptım şimdi ama koyu falan çıkmadı, idrarım seyrekti onunla alakalı olabilir mi bilmiyorum. Gebe olma ihtimalim hala var mı sizce pik 21 temmuz bat 5 ağustos
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar sonucum cıktıbat günüm yarın rabbim sizlere de nasip etsin insallah
Birakmak elde değil ki her ay gün gün ince hesaplar yapıyoruz inşallah zaten beklenti içinde hep soruyor sacma sapan bir ağrıdan bile gebelik diye heveslenir oldim ya psikolojim bozulduStres yapma bence hamilelik stresten çok etkileniyor biraz akışına bırak vazgeçtiğin anda olur inşallah etrafımda çok var böyle düşünmeyi bırakınca hamile kalan
Amin kuzum insallah darısı sizlerin başına olsunAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Anlıyorum canım o yüzden biraz kendini başka şeylerle meşgul et tabi ki tamamen aklından çıkaramazsın ama en azından stresin hafiflemiş olurBirakmak elde değil ki her ay gün gün ince hesaplar yapıyoruz inşallah zaten beklenti içinde hep soruyor sacma sapan bir ağrıdan bile gebelik diye heveslenir oldim ya psikolojim bozuldu
Canım maşallah sağlıkla kucağına gelsin bize de dua et lütfen bize de nasip etsin Allah bu ay aminnKızlar sonucum cıktıbat günüm yarın rabbim sizlere de nasip etsin insallah
İnsallah canım hamiş kalın hepiniz ugurlu gelsin topic hepinize rabbim nasip etsin kuzumCanım maşallah sağlıkla kucağına gelsin bize de dua et lütfen bize de nasip etsin Allah bu ay aminn
Olabilir canım uygulamaya takılma hiçTelefonumdaki uygulamaya göre 17 Ağustos ama bugün yumurtlama gördüğüm için 15 Ağustos oluyor sanırım
Aynen canım doğrudurYok canım aksamları sızlama oluyo suanlık iyiyim herkesde farklı oluyo bence
Evet pik olmuş bugün canım
benimki 2 güne çatlıyor silikleşiyor çünkü
canım adete yakın geçen ay benimde öyle oldu ama ertesi gün yaptığımda silikleşti yani bence eğer üst üste koyu olursa belki hamilelik olabilir yoksa çokta güvenmemek lazım
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benide ekler misiniz bat 17 Ağustoskızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bizeListe hamilelik haberleriyle dolar taşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?