- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 27
- Konu Sahibi turuncu agac
- #1.181
Merhaba ne zaman kürtaj olmuştunzıBen arı sütü Bal polene başladım bu ay 5 aydır istiyoruz bir kürtaj bide kimyasal yaşadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ne zaman kürtaj olmuştunzıBen arı sütü Bal polene başladım bu ay 5 aydır istiyoruz bir kürtaj bide kimyasal yaşadım
8 gün varKaç gün vardı adete
Ya inşşuan tuvalete gittim ve peçetede kahverengi leke vardı . Yerleşme kanaması olabilir mi
Canı sağolsun üzülmesin bi.dahaki aya inş.Canım fesleğen regl oldu sanırım hamile değil
Adetten 4 gün önce kanda hcg 12 çıkınca
Hamile olan benim o yüzden ben cevap veriym dedim de beğenmedn cevabımı :))Canı sağolsun üzülmesin bi.dahaki aya inş.
Hiçbir sorun yoktu kanama alanım vardı ultrasonda ama hiç kanamam yoktu Allah’ından bulsun o doktor bana iğneleri filan hepsini bıraktırdı kanama alanım olmasına rağmen bebeğin sağlıklıysa düşmez dedi fakat düştü ama genetik sonucunda sağlıklıydı hiçbir sorun yoktu doktorunuzu mutlaka iyi seçin
Tabi ya, memleket aidiyet bambaşka. Rabbim hayırlı ferah kapılar açsın sizedeVatana dönüş dediniz de . Bende artık yavaş yavaş bu planlar oluyor . Ensem diyeceksiniz. Artık Almanya’da kendi vatandaşının satıp Ukrayna veya Suriye’ye daha çok önem verdiklerini gösteriyorlar. O yüzden bu sene 10 bin den fazla Türkiye’ye göç eden oldu
Yani ben düşünmüyor değilim
Olabilir bekleyelim devamı olacak mı inşllah olmazCok az ve sıvı
Beğenip beğenmeme değil niyet okuyucu arkadaşim benim:) senin belirtini bilmediğimden sorum yerini bulmamış olacaktı:)Hamile olan benim o yüzden ben cevap veriym dedim de beğenmedn cevabımı :))
İnşallah inşallah Allah kimseye yaşatmasınCanım Allah bunun acısını unutturacak büyük bir sevinç yaşatsız tez vakitte
Canım elinle sıkamıyorsun özellikle göğüs ucu çok açıyor elini vurduğundaKızlar ben bir soru sorucam ama biraz komik gelebilir, bu göğüs hassasiyeti tam olarak nasıl oluyor ben regl dönemi falan yaşamam küçüklerdir belki ondan bilmiyorum yani tanıdığım bi his değil, sert temas edince sızlaması hassasiyet midir yoksa durup dururken mi hassasiyet göstermeli
Sadece sırtım agrıyor . Dün de bulantım vardı acile gittim serum takıldı . Başka hiç birşey yokYa inş
Bi hafta kala yerleşme kanaması görenler var
Bu arada senle aynı günümüz.
Var mı belirti?
Evet ben bu evimizin borcu biterse kesin dönüş düşünüyorıumTabi ya, memleket aidiyet bambaşka. Rabbim hayırlı ferah kapılar açsın sizede
Almanya ukraynaya önem gosterirde suriye'ye göstermez diye düşünürdük?
Bebek beklemek ne zor di mi, 2 yıl olacak ciddi yorucu, yıpratıcı.
Bana da polene başlamam için ısrar ediyor annem bilgin varmı faydalımı yani gebelik içinBen arı sütü Bal polene başladım bu ay 5 aydır istiyoruz bir kürtaj bide kimyasal yaşadım
Hayırlısı olsun canım bakalım bekle adetine kadar adet olmazsan tekrar yaparsın test3 gün var adete 0.1 çıktı yok desem yeri var
Benimde öyle geçen de aynıydı dedim aceba eskiye mi baktı0,1 Allah'ım uyuz oldugum rakam, şamar gibi karşıma çıkıyor kaçtır.
Aminnn Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallahBeğenip beğenmeme değil niyet okuyucu arkadaşim benim:) senin belirtini bilmediğimden sorum yerini bulmamış olacaktı:)
Sağlıkla ilerlesin inş Rabbim sağ salim kucağına aldırsın tüm melrkleri annelerine.
Canım elinle sıkamıyorsun özellikle göğüs ucu çok açıyor elini vurduğunda