- 7 Ocak 2021
- 1.530
- 1
- 1.207
- 83
- Konu Sahibi turuncu agac
-
pcos mu var sizdeSelam kızlar ,
Tüm tahlil test sonuçlarım herşey normal , Eşiminde sperm testi sonucu normal çıktı fakat 10 aydır deniyoruz hala gebelik oluşmadı.
Prowomen takviye ilaç verdi desteklemesi için bu ilacı kullanıp faydasını gören var mı ?
Birde bu ay Mfk nın 3-2-3-2 yöntemini deniyorum, faydasını gören var mı ?
Meryem suresi var canım okunması tavsiye ediliyorHanımlae selam hayırlı cumalar, yumurtanjn döllenmesi bebeğin tutunması için falan okunan bir dua çekilen bir zikir biliyo musunuz
Evet bende oyleyim adetin 1 ve 2.gunu de ayni sekildeKizlar istisnasiz her adetten önce ishal oluyorum aranızda böyle olan varmi
Ben de yaşıyorum bunu heralde düz kaslar çalıştığı için bağırsaklar da çalışıyorEvet bende oyleyim adetin 1 ve 2.gunu de ayni sekilde
Beni de ekler misiniz 1 Ağustoskızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bizeListe hamilelik haberleriyle dolar taşar
Evet benimde aynı şekilde adetten bikac gün önce de başlıyor bugünde başladı yinede Allah kerimEvet bende oyleyim adetin 1 ve 2.gunu de ayni sekilde
Hayır hiç bir sorun yok gözüküyorpcos mu var sizde
O yastıkla nasil yatiyorsunuz ya ben hic koyamıyorumayaklarımı kaldırıp bel atlına yastık alıp sabaha kadar yatıyorum sabah duş alıyorum düşün yani aylardır böyle yapıyorum ama işte bilemedim
Kızlar bir şey danışacağım, dün ovülasyon testinde pik görmüştüm bugün de koyu hala t çizgisi normal midir böyle bi şey yaşayan oldu mu aranızda buna göre hangi günleri değerlendirmek lazım, bir de her gün ilişkinin bir zararı var mıdır sizce hamile kalmaya çalışırken yoksa en azından gün aşırı mı olmalı sperm sayısında bi problem yok
İlk gebeliğimde her gün ilişiki ile hamile kaldım ve bu şekilde çok kalan var test hala koyuysa değerlendirin.Kızlar bir şey danışacağım, dün ovülasyon testinde pik görmüştüm bugün de koyu hala t çizgisi normal midir böyle bi şey yaşayan oldu mu aranızda, bir de her gün ilişkinin bir zararı var mıdır sizce hamile kalmaya çalışırken yoksa en azından gün aşırı mı olmalı sperm sayısında bi problem yok
İlk gebeliğimde her gün ilişiki ile hamile kaldım ve bu şekilde çok kalan var test hala koyuysa değerlendirin.
Ben de merak ediyorum bunu çünkü pik görene kadar ilişkiye devam ediyoruz e bide pik olduğunda yapıyoruz sanki ilişki çok sık oluyor gibi bu durumda kalitesiz sperm olabilir gibiKızlar yorum yapabilecek yok mu
Ya aslında yabancı kaynaklarda genelde fark etmiyor diyo sperm kalitesi bir sorun yoksa sperm sayısında falan ama ben de bilemiyorum tabi doktor yorumu almadım hiç bu konudaBen de merak ediyorum bunu çünkü pik görene kadar ilişkiye devam ediyoruz e bide pik olduğunda yapıyoruz sanki ilişki çok sık oluyor gibi bu durumda kalitesiz sperm olabilir gibi
Ben de almadım açıkcası sperm sayısında bir sorun var mı onu da bilmiyoruz daha 2.denememiz olcak bakalım nasip olacakmıYa aslında yabancı kaynaklarda genelde fark etmiyor diyo sperm kalitesi bir sorun yoksa sperm sayısında falan ama ben de bilemiyorum tabi doktor yorumu almadım hiç bu konuda
Kaçıncı günler piki görüyordun?İnşallah amin canım, bugün 14. Gün ama normalde çok düzensizdir adetlerim 14te görmeyi beklemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?