- 11 Mayıs 2022
- 238
- 178
- 18
- 30
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #5.301
İnşallah canım ya. Gidip hemen vereyim. Geçen ay amh düşüklüğü çıkmıştı bende. Yıkılmıştım yaşım 27. Çocuğum da yok. Şu an şaşkınımSilik çizgi de pozitif sayılıyorhamilesiniz sanırım kan verin bence
Anladım. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah. Gerçekten zor bi durum sevinip sonra hayal kırıklığına uğramak. Ama daha ileri evrede sıkıntı olmasından da başta sonlanması daha hayırlıdır.Rabbim hayırlısını versin bende salı günü beta verdim 14.99 çıktı bugün kontrol bakayım dedi 8.38 çıktı aynı zamanda kanamam başları kimyasal gebelik oldu
Hayırlı haberler alırsınız inşallah sonucu bizimle de paylaşınİnşallah canım ya. Gidip hemen vereyim. Geçen ay amh düşüklüğü çıkmıştı bende. Yıkılmıştım yaşım 27. Çocuğum da yok. Şu an şaşkınım
Benimde aşırı akıntım var sancı bel ağrısı her tuvalete gittiğimde diyorum kesin olmuşum o kadar var sancım ama daha 4 gün var geçmiyor :)İyiyim canım sen nasılsınhiç belirtim yok
Aaa hamilesiniz inşallah öyle görünüyorKızlar bat ayın 16’sı. Üç gündür bel ağrım vardı. Arada bir özellikle geceleri pelvik ağrılarım oluyor karnım kasıklarım ağrıyor. İlk gebelikte de bu kadar yoğun ağrım bel ağrım olmuştu fıtıktan şüphelenmiştim. Sonra gebe olduğum ortaya çıktı. Tabi tam bat günüydü o zaman. Sonra olumsuz sonuçlandı gebeliğim. Bu sefer bel ağrım başladığında adetime 8 gün vardı. Ondan bi emin olamadım. Prodoctor marka erken gebelik testi vardı evde şimdi yaptım onu. Böyle bi ikinci çizgi oluştu. İlki kadar koyu değil ama içinden çıkan kağıtta öyle bi şey olması gerektiği de yazmıyor. Erken gebelik testlerinde de böyle oluyor mu? Yoksa kopkoyu olması gerekir miydi? 5 gün var bata. Yardımcı olur musunuz?
Bu sabah yaptım negatif canım ben de bu ay rahim filmi çektireceğim ve hormon testi yapacak doktorum. Regl gelirse yarın 2. Gün verebilirim.Yok canım rahim filmi cektircem regl bekliyorum kan vermem net çift çizgi görmeden. Bende hiç birşey yok hepsi kayboldusadece göğüslerim şiş o kadar. Sen test yaptın mı canim
Evet geçmiyor insanın her gün test yapası geliyorBenimde aşırı akıntım var sancı bel ağrısı her tuvalete gittiğimde diyorum kesin olmuşum o kadar var sancım ama daha 4 gün var geçmiyor :)
Yok canım 5 gün var adete. Bel ağrım ortaya çıktığında 8 gün vardı. Üç gündür aralıksız ağrıyo. 5 gün bekleyemem çatlarım heraldeAaa hamilesiniz inşallah öyle görünüyor8 gün varmış daha çok iyi. Çıkmış birkaç gün daha bekle kan ver
Böyle alt karın bölgemde içten arada bi sızlama hissi falan oluyodu benim bi de. Adet olacak gibi ağrıyoduEvet geçmiyor insanın her gün test yapası geliyor
Ben dün erken gebelikte yaptm negatif ama hala hamile hissediyormEvet geçmiyor insanın her gün test yapası geliyor
Ancak adeti görünce ikna oluyoruz maalesefBen dün erken gebelikte yaptm negatif ama hala hamile hissediyorm
Adet olucak gibi hissedip gebe olduğunu öğrenen çok var gebelik belirtileriyle çok benzermişBöyle alt karın bölgemde içten arada bi sızlama hissi falan oluyodu benim bi de. Adet olacak gibi ağrıyodu
Herkesin ki farklı olabilir canım bu normalmiraclebeyb M midnattsol kızlar ya ben bu zamana kadar ki adetlerimde hiç göğüs ağrısı yada sızısı çekmedim o yüzden şimdide yok benim hep kasık ağrım oldu ama burada okuduğum kadarıyla hamilelikte göğüs ağrısı oluyormuş belirti olarak. Ben anlamadım bu işi acaba benim göğüslerde mi bi sıkıntı var
İnşallah kuzumİnşallah güzel sonuçlar çıkar canım rahim filminde hatta inşallah gerek bile kalmaz
Aynen canımDemi ya bekle bekle nereye kadar
Regl zamanın ne zaman canimOvulasyon testim 3 gündür pik durumda kızlarböyle bir durum yaşayan ya da duyan oldu mu? Üç güne kadar normaldir inşallah yoruldum ya. Önce test koyu çıksın diye bekledim durdum şimdi silik olmuyor
Hakkımızda hayırlısıBu sabah yaptım negatif canım ben de bu ay rahim filmi çektireceğim ve hormon testi yapacak doktorum. Regl gelirse yarın 2. Gün verebilirim.aynıyız benim de göğüslerin şişti sadece ama şimdi kasık ağırlarım da başladı gelir bi kaç saate diye düşünüyorum
Evet canım hamilesin hayırlı olsun bat ne zamandiKızlar bugün yeni bir test yaptım ikinci çizgi çok net çıktı galiba hamileyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?