- 26 Mart 2022
- 988
- 653
- 18
- 31
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #5.061
Evet canım bu defa bende gördüm bat ne zamanEfekt yaptım canım biraz bide böyle bakın bakalım haklısınız görememekte çünkü çizgi çok az benim de şüphelenme sebebim şu geçen ay bu testten yaptım asla çizgi cıkmadı kuruma çizgisi bile ve sonra regli oldum ama zaten korunuyordum şüphem vardı tek ama bu sefer yaptım kıl gibide olsa çizgi gördüm ondan hemen paylaşmak istedim sizinle
Açıkçası bende çok özeniyorum bende sabırsız davranıyorum test yapmak için ama yine de kendimi oyalamaya çalışıyorum. Mesela kitap okuyabilirsin canım yada güzel bir diziye başlayabilirsin yada puzzle felan İnan ki hepsi çok iyi gelecek seni rahatlatacaktır ayrıca stres en kötü şey bu hamile kalabilme dönemi içinYa kafam kalınlaşmış ikna olmuyor oyalanmıyormeditasyonlara üye oldum falan hiç bir işe yaramıyor insanlar nasl güçlü oluyor çok özeniyorum
Evet bende okudum bu şekilde yapıyormuş bu test ilk defa kullandım bende bu testi.Hayirlisi artık yarın başka bir test ile yaparım.İnşallah en yakın zamanda güzel sonuçlar alırız hepimizaynı testten ara ara tam 3 tane yaptım hep benimde sonradan hep 2.çizgi çıktı fakat kuruma çizgisisymiş bende çizgi gördüm fakat inşallah hamilelik çizgisidir seninkii
Öyle Vala şimdi bir dizi açtım ama tlfu bırakamıyorumAçıkçası bende çok özeniyorum bende sabırsız davranıyorum test yapmak için ama yine de kendimi oyalamaya çalışıyorum. Mesela kitap okuyabilirsin canım yada güzel bir diziye başlayabilirsin yada puzzle felan İnan ki hepsi çok iyi gelecek seni rahatlatacaktır ayrıca stres en kötü şey bu hamile kalabilme dönemi için
Kuzum sen 5 gün bekle bence öyle yap inşallah çift çizgi göreceksin güzel düşünelim güzel olsunAyy inşallah gecikir zaten bu ara hep erken oluyor 5 güne olmazsam geçmiş demek :)
Hangi marka canım bebe time mi yoksaaynı testten ara ara tam 3 tane yaptım hep benimde sonradan hep 2.çizgi çıktı fakat kuruma çizgisisymiş bende çizgi gördüm fakat inşallah hamilelik çizgisidir seninkii
Maalesef burası biraz bağımlılık yapıyor o bende de var önemli olan test yapma bağımlılığı olmasınÖyle Vala şimdi bir dizi açtım ama tlfu bırakamıyorum
Ayyy işte bende şimdi o başladıMaalesef burası biraz bağımlılık yapıyor o bende de var önemli olan test yapma bağımlılığı olmasın
İnşallah canım sende yarın güzel haberler verirsinKuzum sen 5 gün bekle bence öyle yap inşallah çift çizgi göreceksin güzel düşünelim güzel olsun
Sadece adet takvimi uygulaması ile takip ettim zaten adetlerim düzenlidir program yanılmıyor pek bendeYani yumurtlama falan takip
etmedin
Bende nur topu gibi bir bağımlılık olmuş bile 6 ay az değilMaalesef burası biraz bağımlılık yapıyor o bende de var önemli olan test yapma bağımlılığı olmasın
Başlıyor çünkü biliyorum burda ki kızlardan kendimdenAyyy işte bende şimdi o başladı
Pek zannetmiyorum canım ama yarın değilde sonraki günler haber verebilirim benİnşallah canım sende yarın güzel haberler verirsin
E senin bat yarın değil miPek zannetmiyorum canım ama yarın değilde sonraki günler haber verebilirim benben senden güzel haberler bekliyorum
Bat 20 ağustos aşkım hatta ayın 20sinide sayarsak 10 gün var trendyoldan siparis vermiştim ordaki yorumlarda biri 10 gün kala baya net görmüş ondan yaptım normalde yapmazdımda aşırı ince çıktı 4 gün kala falan tekrarlarım belkiEvet canım bu defa bende gördüm bat ne zaman
Aaa daha baya var ona rağmen çıktıysa çok iyi sen bi kaç gün sonra aynı marka yine yap bence canım inşallah vardırBat 20 ağustos aşkım hatta ayın 20sinide sayarsak 10 gün var trendyoldan siparis vermiştim ordaki yorumlarda biri 10 gün kala baya net görmüş ondan yaptım normalde yapmazdımda aşırı ince çıktı 4 gün kala falan tekrarlarım belki
Evet kuzum hani bu testten şikayetçi olan baya var ama abimin eşide bununla öğrenmişti bide ben geçen ayda bu testten kullandım asla minnacık bile çizgi yoktu hatta kaset testlerimde kuruma çizgisi cıkmıstı ama bunda cıkmamıştı oğlumdada ben 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım oda baya silikti belki ben bunda 6 gün kala yapsam daha kolay gözükürdü ama dürttüler sabah sabah bide ilk idrarım değildi ben sabah 7de idrarımı yaptım testi saat 11:15de yaptımAaa daha baya var ona rağmen çıktıysa çok iyi sen bi kaç gün sonra aynı marka yine yap bence canım inşallah vardır
Daha erken canım 17-18 en geç 19 agustosta regl olmam gerekiyor yani en az bir haftam var. Beklemem gerekaynen canım benimde 2. gebeliğim daha öncekinde böyle bişey olmamıştı, bence sende test yap bi bak sanki belirti gibi seninkiler de
Hangi testti canım buEvet kuzum hani bu testten şikayetçi olan baya var ama abimin eşide bununla öğrenmişti bide ben geçen ayda bu testten kullandım asla minnacık bile çizgi yoktu hatta kaset testlerimde kuruma çizgisi cıkmıstı ama bunda cıkmamıştı oğlumdada ben 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım oda baya silikti belki ben bunda 6 gün kala yapsam daha kolay gözükürdü ama dürttüler sabah sabah bide ilk idrarım değildi ben sabah 7de idrarımı yaptım testi saat 11:15de yaptıminşallah doğrudur kuzum bakalım 3 gün sonra falan belki tekrarlarım belkide tekrarlamam süpriz olur duruma göre bakcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?