- 15 Şubat 2022
- 230
- 242
- 33
- 35
- Konu Sahibi turuncu agac
-
Yaptim canim bugun tekrar. Negatif. O attigim testteki cizgi beyaz gibiydi zaten hafif pembelik falan da olmasi gerekiyor. Gec yumurtluyorsam adetim de gec gelicek gibi gorunuyor. Bilemiyorum bendeMerhaba az önce baktım da gecen gün attığınız testte bende hafif çizgi gördüm. Tekrar test yaptnz mi . Yada adetinz geçti bence direk kan verin
Yani cok netti bugun yaptigim test cizgi yoktu o yuzden kan vermeyi dusunmuyorum suanYaptim canim bugun tekrar. Negatif. O attigim testteki cizgi beyaz gibiydi zaten hafif pembelik falan da olmasi gerekiyor. Gec yumurtluyorsam adetim de gec gelicek gibi gorunuyor. Bilemiyorum bende
Nasıl istersen ama adetin geçtiyse verebikirsnYani cok netti bugun yaptigim test cizgi yoktu o yuzden kan vermeyi dusunmuyorum suan
Canım ilişkiden sonra ne yapıyorsun mesela ?Ama canım onu da denedim pik günü ile birlikte 4 gün değerlendirdik geçen ay ama malum o da tutmadı
Haklisin canim birkac gun daha bekleyip veririm eger olmazsamNasıl istersen ama adetin geçtiyse verebikirsn
Kaç aydır deniyorsunuzHaklisin canim birkac gun daha bekleyip veririm eger olmazsam
ayaklarımı kaldırıp bel atlına yastık alıp sabaha kadar yatıyorum sabah duş alıyorum düşün yani aylardır böyle yapıyorum ama işte bilemedimCanım ilişkiden sonra ne yapıyorsun mesela ?
Kaç dk uzanıyorsun yastık kullanıyor musun tuvalet duş ?
Aslinda bu ilk ay martta bos gebelik gecirdim kurtaj oldum sonra 3 ay korundum. Bos gebelikten oncede 5ay denemistik.tam oldu derken maalesef hüsranla bittiKaç aydır deniyorsunuz
Yaa bende böyle yapıyorum 2 ay denedik negatif bu 3. Ay inşallah bu ay tutarayaklarımı kaldırıp bel atlına yastık alıp sabaha kadar yatıyorum sabah duş alıyorum düşün yani aylardır böyle yapıyorum ama işte bilemedim
Canım cok da tutmamak lazımmıs 2 saate bosaltmak lazımmıs enfeksiyon olabiliyormuş cnkuayaklarımı kaldırıp bel atlına yastık alıp sabaha kadar yatıyorum sabah duş alıyorum düşün yani aylardır böyle yapıyorum ama işte bilemedim
Yaa geçmiş olsunAslinda bu ilk ay martta bos gebelik gecirdim kurtaj oldum sonra 3 ay korundum. Bos gebelikten oncede 5ay denemistik.tam oldu derken maalesef hüsranla bittiyasim 33 o yuzden biraz korkuyorum
Bişey soracağım siz uzanırken içinizden su gibi sıvı geliyor mu bı anda ?Canım cok da tutmamak lazımmıs 2 saate bosaltmak lazımmıs enfeksiyon olabiliyormuş cnku
Sorma bazisi hemen kaliyor bazisi da yillarca ugrasiyor iste ama gunumuzde yedigimizden ictigimizden midir gercekten ne cok dusuk bos gebelik sagliksiz gebelik olaylari duyuyoruz.Yaa geçmiş olsunhamile kalmak ne kadar zormuş bilsem daha önce denemeye başlardım
Ayyy inşallah canımYaa bilmiyorum bizde bu ay 4 gün değerlendirdik bu ay olur diye düşünüyorduminşallah olur ya
Canım izlediğim okuduğum kadarıyla öyle diyorlar ama tabi taktir Allah'ın ol derse olur inşallah bu ay hamile kalırız
Tuhaf tuhaf olaylar yasar olduk ya benim bugün tek taraflı ağrım var yumurtlamayi geçmiş olmam lazimYa kuzum benim belim ve kuyruk sokumum acayip agriyor ve beyaz akinti geliyor adet gunum dundu gec yumurtluyorum sanki cunku buay hic akintim falan olmadi. Adet zamani bu yumurtlama nedir acaba kafam karisti.testler negatif cunku o yuzden yumurtlama diye dusunuyorum bende
Çok sabirlisin. Bak bnm daha sekiz gün var. Şimdiden test yapmamak için kendimi zor tutuyorumHaklisin canim birkac gun daha bekleyip veririm eger olmazsam
Yaa napiiim simdi daha adet gelmedi azicicik umut var ama test yaptirirsam o da gidicek o yuzden beklicemÇok sabirlisin. Bak bnm daha sekiz gün var. Şimdiden test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Bugünü mutlaka değerlendirin testler çok net hayırlı haberler almak nasip olsun.
İnşallah amin canım, bugün 14. Gün ama normalde çok düzensizdir adetlerim 14te görmeyi beklemiyordumInş olur canım, adetinin kaçıncı gününde piki gördün?
Ya ama idrar testleri bazen yanıltabilir. Çünkü idrarda geç çıkıyor kanda daha erken çıkabilir.Yaa napiiim simdi daha adet gelmedi azicicik umut var ama test yaptirirsam o da gidicek o yuzden beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?