- 3 Haziran 2022
- 3.928
- 7.747
- 88
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #4.941
Çok teşekkür ederimAmin inşallah duamdasınız Rabbim gönlünüze göre versin
Hahahahaha he vallaAhahhaha ovulasyon baktın diye mesleği elimizden alcan mı dedi. O zaman kk'nün yarısından fazlası kadın doğum uzmanı
Benim adetimin 21. Günü progesteron değerim 23.1 çıktı bu değere bakıp gebelik olma ihtimali var diyebilir miyiz?185 olmuş değerim artış güzel ama progesteron değerim 8 çıktı biraz düşük dedi önlem amaçlı zaten günde üç kez progestan fitil vermişti. Yarın tekrar beta istedi bakalım. Çok yeni bir gebelikmis cok erken öğrendin dedi. İnşallah tutunur
Bir bilgim yok malesefBenim adetimin 21. Günü progesteron değerim 23.1 çıktı bu değere bakıp gebelik olma ihtimali var diyebilir miyiz?
Yani çok keyifli bir işlem değil ama kendimi sıkmamaya kasmamaya çalışıyorum. Sıkarsam hem daha çok acır hem de hekimin işi zorlaşır gibi geliyor. Rahat bırakmaya çalışıyorum. Rahat bırakınca daha hızlı bir şekilde biter gibime geliyor.Kızlar merhaba. Bi konuda görüşünüzü almak isterim. Alttan muayene olunca siz de geriliyor musunuz yoksa gerçekten rahat mısınız? Bana ne zaman yapılsa kendimi bi kasıyorum rahatsız oluyorum geçenlerde doktor , biraz vajinismus mu var dedi bişey diyemedim. Bu kasılmalar gayet normal değil mi ?
Sağol canımhiç sorun değil kuzum valla sigara konusunda ben hiç kullanmadım ama etkileri çok oluyor diyorlar ama içenleride görüyorum hemen hamile kalan çok oluyor valla. ovulasyonla takip ediyorsan canım akıntını yorumlarsın yüksek ihtimalle yumurtalama zamanlarını falan 3-2 denerken mesela yumurtlamayı gördün hemen bence boz ben bozacağım çünkü önemli olan yumurtlamayı ve çatlamayı denk getirmek. benimde bitsin hemen başlayacağım inşallah :) geçen ay tuttuğunda ben özellikle hatta sadece o yumurtlama haftasını değerlendirmiştim olmuştu bakalım bu ay görelim
Bir anda pik olabilir. Yapmaya devam edin. Benim birden koyulaştı.Ovulasyon testine devam
Kızlar bu gün değerlendirme olsun öu sizce
2 gün ara oldu
Ama pik yok daha Eki Görüntüle 3110425
Kuzum endişe etme sağlıkla tutunacak inşallah5 agustosta 50 idi beta. 8 ağustosta 185 Progesteron biraz düşük olduğu için sağlıklı mı değil mi artışı takip etmemiz gerekiyor dedi.
İnşallah kuzuKuzum endişe etme sağlıkla tutunacak inşallah
Tabiki iyi yapmışsın ,İnşallah kuzuiyiki erken gitmişim tedbir amaçlı progestan vermişti
kızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bizeListe hamilelik haberleriyle dolar taşar
Merhaba kızlar, ovülasyon testinde koyu çizgi olduğunu düşünüyorum. Bir bakar mısınız ?kızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bizeListe hamilelik haberleriyle dolar taşar
Meraba kızlar ben yapıcam sabah inşallah erken gebelik testini, 12si batEe kızlar yarın test yapacak olan var mı? Gebelerin sayısı git gide artıyor. Şöyle zamanı gelenler testleri patlatsın da ortalık alev alsın.
Var mı belirtiniz?Meraba kızlar ben yapıcam sabah inşallah erken gebelik testini, 12si bat
Bence de bugünü değerlendirin. Bazen iki gün üst üste koyu çizgi çıkabiliyor.Merhaba kızlar, ovülasyon testinde koyu çizgi olduğunu düşünüyorum. Bir bakar mısınız ?
ApMerhaba poleni nasıl tüketiyorsunuz faydasını gördünüz mü acaba
Bende yarın erken gebelik testi yapıcam bakalım bat 14ü biraz kasıklarımda batma var bir kaç günden belli bel ağrısıda var gibi ama psikolojiktir falan diye umutlanmamaya çalışıyorummEe kızlar yarın test yapacak olan var mı? Gebelerin sayısı git gide artıyor. Şöyle zamanı gelenler testleri patlatsın da ortalık alev alsın.
Değerlendirme yapabilirsin birkaç saate pik olur kaçırmamak için değerlendirMerhaba kızlar, ovülasyon testinde koyu çizgi olduğunu düşünüyorum. Bir bakar mısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?