- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #4.901
Yaaa canım benim cok teşekkür ederimyaaaa çok sevindimmmm bak gördünmü allah yüzüne güldü yavrum yaa nasıl mutlu oldum senin adına anlatamam ya allah kucağınıza almanızı nasip eylesin kuzum maşallah maşallah :)
BeennKizlar ben sessiz sessiz takipteyim ara ara konuları kaçırdığım oluyor birsey merak ettim adetten önce gebeliğini öğrenen oldumu olduysa kac gun once
Darısı hepimizin başına yavrum yaaaYaaa canım benim cok teşekkür ederimamin amin inşallah
Hepinizi takipteyim güzel haberlerinizi bekliyorumDarısı hepimizin başına yavrum yaaa
bende gizli seyirciyim valla uzun zamandır hahaha şu dönem bi geçsinde artık hepimizin bir yüzü gülsee şeytanın bacağını kırsak hahahaHepinizi takipteyim güzel haberlerinizi bekliyorum
Amin inşallah çok teşekkür ederim canım benimCanım çok sağol. Allah en güzel hayırlı zamanda sana da nasip etsin inşallah
Ya okuyorum durumunu çok merak ettim naptın canım? Adetin düzensiz pko vardı sanırım. İnşallah gönlüne göre olurKızlar
Kızlar beta sonucum çıktı 14.99 ne olabilir yükselir mi acaba?
Testin cok silikmiydiBeennyumurtlamadan 10 gün sonra öğrendim adete de 3 gün falan vardı
Normal canımKızlar merhaba. Bi konuda görüşünüzü almak isterim. Alttan muayene olunca siz de geriliyor musunuz yoksa gerçekten rahat mısınız? Bana ne zaman yapılsa kendimi bi kasıyorum rahatsız oluyorum geçenlerde doktor , biraz vajinismus mu var dedi bişey diyemedim. Bu kasılmalar gayet normal değil mi ?
Kızlar dünden sonra bugün 30dan 32.44 olmuş sadece yaa moralim bozulduçok iyi canım değerin aynen önemli olan artışın olması inşallah artacak kuzum merakla bekliyorum haberini
Bozma moralini kuzum biraz bekle bakalım bi kaç gün daha geçsin daha 1 gün geçmiş doktoruna çıktın mı canım ayrıca o ne dediKızlar dünden sonra bugün 30dan 32.44 olmuş sadece yaa moralim bozuldu
Yaa çok teşekkür ederim evet pcos var çok düzensizdi evlenince biraz düzene girdi 38-40 günlerde oluyordu geçen ay 48. günde geldi bu ayda o kadar beklemeyi düşünüyordum 50.güne kadar test yapmayayım diyordum ama biraz belirtim olunca dayanamadım yaptım sabah idrar silik çıkınca beta verdim sonucu 14.99 bakalım perşembe veya cuma kontrol beta vereceğim inşallah yükselir sağlıklı ilerlerYa okuyorum durumunu çok merak ettim naptın canım? Adetin düzensiz pko vardı sanırım. İnşallah gönlüne göre olur
Bende gün aşırı yapmayı düşünüyorum bence stres yapma tabiki merak ediyoruz ama akışına bırakmak en iyisi sanırımKızlar dünden sonra bugün 30dan 32.44 olmuş sadece yaa moralim bozuldu
İnşallah be canım pek umudum kalmadı ama Allah büyüktürBende gün aşırı yapmayı düşünüyorum bence stres yapma tabiki merak ediyoruz ama akışına bırakmak en iyisi sanırıminanç sağlıklı bir şekilde ilerler bu süreç
185 olmuş değerim artış güzel ama progesteron değerim 8 çıktı biraz düşük dedi önlem amaçlı zaten günde üç kez progestan fitil vermişti. Yarın tekrar beta istedi bakalım. Çok yeni bir gebelikmis cok erken öğrendin dedi. İnşallah tutunurCanım biz senle tahmini aynı zamanlarda hamiş kaldık. Gerçi benim daha kesin değil yarın 2. Betayı verecem. Duruma göre güzel bi artışın olursa ne zaman gideyim doktora kese için oğlumun üstünden 5 yıl geçti unutmuşum hep bu süreçleri. 10 güne kese gözükür mü
Ne zamandır düşünüyorsunuz canım çok yeniyim buralarda kusura bakmaİnşallah be canım pek umudum kalmadı ama Allah büyüktür
MerhabaMerhaba yumurta çatlatmak için havuç kullanan var mı acaba? Ben de havuçları aldım ama dümdüz yiyoruz sanmıştım ben kaynatıp içemem ya yesek olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?