- 25 Aralık 2014
- 227
- 149
- 103
- 37
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #4.781
Birlikte kafayı yiyelim dedik aramıza sende katılBen sizi tam etiketleyecektim baktım ortasınız bile
Tünaydın kuzumGünaydınnn beybilerne çok uzak kaldım burdan napıyosunuz nasıl gidiyor hayat
@miresl @sultansultan90 @Random3 @ad000Mucizemmm16 bitliKedi
Etiketleyemediğim diğer kızlar
Hayır sırasıyla şöyleÜst üste 4 kez femara mı kullandınız yani
Acaba yerleşme mi ? haziranda doktora gidebildin mi kuzum yada sonra devam etti mi?Kızlar ya benim adetim 1 gün geldi dünden beri hiç bi şey yok yine bide haziranda böyle olmuştumannem diyor ki bebek yerini hazırlıyor olabilir mi ki .her şeyi de bebeğe mi bağlıyoruz ay
Benim de öyleydi ama her gün tekrar yaptım giderek bir tık daha koyulaşti silik çizgim.Kullandım çok çok hayali bir çizgi çıktı ama minnakkurabiyelere yazdım adet gecikmesi olmadan yapmanızı tavsiye etmiyorum dedi yumurtlamadan 14 gün sonra yapılacak dedi kafam karıştı o yüzden size sormak istedim sizin ki baya erken belli etmiş kendini maşallah
Hadi şifa olsun inşallah sonucu güzel olsun bu sefer. Döngün şaşabilir ovulasyon çok mantıklı eşini takdir ettimBende bi üç ay hiç tedavi denemeyecem belki ovulasyon testi yaparak devam ederim. Aslında onu da yapmak istemiyorum ama eşim garantici birazreglin 4. Günündeyim histereskopi den dolayı biraz erken oldum bide kanama çok normale göre.
Ne zaman kontrol kan vereceksiniz benim bata da muhtemelen 9 gün varBende dün 8 gün varken hgc 30 ile öğrendim.
Geçen ay gonalf kullanmıştınız yani bu ay kendiliğinden olduHayır sırasıyla şöyle
1. Ay letu+çatlama iğnesi
2. Ay klomen+ çatlatma iğnesi
3. Ay letu+çatlatma iğnesi
4. Ay gonal f 450+çatlatma iğnesi
Bakalım canım inşallah benimde koyulaşır teşekkür ederim cevapların içinBenim de öyleydi ama her gün tekrar yaptım giderek bir tık daha koyulaşti silik çizgim.
Evet aynen öyle olduGeçen ay gonalf kullanmıştınız yani bu ay kendiliğinden oldu
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Rica ederimBakalım canım inşallah benimde koyulaşır teşekkür ederim cevapların için
Ben dün vermiştim canım sağlık ocağında bugün kendi doktoruma gideceğim arada kahverengi kanamam oluyor çünkü korkuyorumNe zaman kontrol kan vereceksiniz benim bata da muhtemelen 9 gün var
kuzum bende ovulasyon denemeye başlayacağım gününü tam kestiremiyorsan öyle demek daha iyi ama yinede sen bana doktorumun dediği gibi 3-2-3-2 denemeye çalış regl biter bitmez başla hemen hem kaçırmamış olursun günlerini. Ek olarakta beslenmene dikkat edersin canımKızlar ben şuan 8. Gündeyim bu dögünün
Sizce bu ay nasıl değerlendirme yapabilirim
Geçen ay çok üzüldüm çpk değerlendirme olmadı
Bana tavsiyeniz var mı ?
Bide ben sadece vitamin takviyesi kullanmaya karar verdim ve ovulasyon testi çünkü geçen ay adetim erken geldi
Bana yardımcı olursanız sevinirim
ne zaman gidiyorsun canım bizide haberdar et sonuçlardanBen dün vermiştim canım sağlık ocağında bugün kendi doktoruma gideceğim arada kahverengi kanamam oluyor çünkü korkuyorum
İnşallah ama stres etkiliyo bence de yumurtlamayı doğurganlığı sadece kadın sağlığını değil zaten tüm sağlığımızıBu adette gittiğimde hiç yumurta göremedi kendini çok kasıyosun dedi. Böyle bi durumda yumurta görülmez mi kiyarın bidaha gideceğim insallah vardır ve büyümüştür
Yaa hayırlı olsun çok sevindimAşırı kasık ağrısı (adet ağrısı gibi olabilir ama fark var )mide ekşimesi baş ağrısı felan vardı
yapsana canım çıkabilir senin 14 ündeydi sanırım hafifte olsa çizgi çıkabilir yap gönder hemen bakalım :)Gebelik testi yapsam çıkar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?