- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #4.561
6 Ağustos benide ekler misiniz
Beni de ekler misiniz bat 13 Ağustoskızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bizeListe hamilelik haberleriyle dolar taşar
Aç aç uğur getirir inşallahEylül de yapmıştık seni falan derimyokta ben açsam mı acaba
Ama nasıl yapılıyor ki telden oluyor mu o tabloAç aç uğur getirir inşallah
Ay bende bilmiyorum ki kuzum ama şu yukarıdan bi yerden oluyo bi bakayımAma nasıl yapılıyor ki telden oluyor mu o tabloinşallah hepimize
Grubu açınca yorum kısmında üç noktaya tıklıyosun orda tablo işareti var ordan oluyoAy bende bilmiyorum ki kuzum ama şu yukarıdan bi yerden oluyo bi bakayım
Doğru yazmışım o zaman teşekkür ederimGrubu açınca yorum kısmında üç noktaya tıklıyosun orda tablo işareti var ordan oluyo
Kalbini ferah tut iyi düşün iyi olsunCanlarım değerim 30 çıkti ama sevinemiyorum progesteron değerim düşük doktorumu aradım bakalım ne diyecek insalalh düşük yapmıyorumdur
Tamam o halde o iş bendeM mucizeOldu Kuzum bak işaretlediğim yerden oluyo onun üstündeki üç noktaya basıyosun kaç kutucuk olucaksa o kadar tıklıyosun mesela 1 kişide 3 tarih vs yazılcak 3. Kutuya basıyosun inşallah doğrudur anlattım ama becerebildim mi
Bekliyorum aşko aç ve etiketle hemencik 3 eylül batTamam o halde o iş bende
Gözümüz Aydın
Sen yine de adetini bekle canim 1 hafta kala erken, kana karışmamış da olabilirAdete 6 7 gün kala beta 0 kızlar galiba yok benimde Eylül grubu olursa benide alın
Utanmasam bu adet gelmeden diğer adet tarihimi yazdiracamBekliyorum aşko aç ve etiketle hemencik 3 eylül bat
Benim de aklımdan aynısı geçtiUtanmasam bu adet gelmeden diğer adet tarihimi yazdiracam
Adetime 8 gün var ondan düşük çıkıyor olabilir mi acabaKalbini ferah tut iyi düşün iyi olsun
İlk değerin bu dimiCanlarım değerim 30 çıkti ama sevinemiyorum progesteron değerim düşük doktorumu aradım bakalım ne diyecek insalalh düşük yapmıyorumdur
Evet canım bat'a 8 gün var dahaİlk değerin bu dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?