- 15 Mayıs 2010
- 6.701
- 5.823
- 398
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #4.161
Merhaba inşallah bebiş belirtisidirAynıyım bebişim sabah test yaptım dune bakış biraz daha koyu çıktı şu şekilde. Sabah da az biraz kahverengi akıntım geldi
Canım 2. Çizgi var hadi inşallah yarın tekrarla benve1 hafta kala gelen test yapma sevdasına yenik düştümgözlerimi odaklayınca kimsenin görmediği çizgiyi görüyorum sanki
Ben görüyorum1 hafta kala gelen test yapma sevdasına yenik düştümgözlerimi odaklayınca kimsenin görmediği çizgiyi görüyorum sanki
Evet bende okumuştumAhahaha mfk doktoru bunu demişti kocanıza işetin onlar da yumurtluyodur kesin demişti
Bende ağrı vs yok canım test yaptın mıaynı durumdayız dün kanamam oldu regle daha 9 gün var lekelenme de değil yani baya baya pıhtılı kanama,regl ağrısı gibi ağrım da var
Kuzum benimki kahverengiye dönük ve her gün ara ara geliyor testim de düne bakış daha koyu sen test yaptın mıMerhaba inşallah bebiş belirtisidirbenimde adete 5 gün var bugün Sabah pembemsi bir akıntı geldi peceteya ama çok az geldi. Sizinki de mi öyle? Adete kaç gününüz var? Heyecan yaptım
Yok test yapmadım yarın sabah yapayım diye düşündüm. İlk idrarlaKuzum benimki kahverengiye dönük ve her gün ara ara geliyor testim de düne bakış daha koyu sen test yaptın mı
Öyle ya bosver . Takılma bence . Bende artık çok aktif olmayacağım. BakalımBana da iyi gelicek ama girmeden durabilirsemkendimi işe güce de veremiyorum evde hep kafamda bebek varken düşünmekten halsizleşiyorum sanırım
yaptım erken gebelik testi ama negatif çıktıBende ağrı vs yok canım test yaptın mı
Bence erken yapmışsın kuzum salıya kadar adet olmazsan tekrar yap bence belli olmazTatlimlar test yaptım bir daha da yapamam çünkü bittive tabiki negatif sabah regl sancilarla uyandım yapayım dedim tek çizgi çıkan silik çizgiler doğru değilmiş demekki ya da yine kimyasal geçiriyorum hayırlısı böyleymiş demekki olsaydı koyulasirdi günden güne ama siliklesiyor @Demgey3 S sultansultan90 G Gzmyts53 Mucizemmm16 @venevv ve diğer kızlar
Yaaa çok iyi çok güldüm bunaaAhahaha mfk doktoru bunu demişti kocanıza işetin onlar da yumurtluyodur kesin demişti
Tam gününe denk geliyormuş perşembe büyük gün o zamanMerhaba ben çatlatma iğnesi yaptığım için test yapmayacağım. Duphaston kullanıyorum çarşamba bitecek zaten perşembe belli olur herşeyama hiç olmadığı kadar göğüs hassasiyeti yaşıyorum yürürken bile hissediyorum, çok sıcaklar değişik bir şekilde, bi de kasık batmaları var. Ama işte ilaçlardan mı gerçek mi bilemiyorum siz de nasıl durumlar? Umarım bu ay hepimiz kavuşuruz bebişimize
Sahiden yumurtluyo adamKızlar hahahahahgülmekten karnım ağrıdı ya. Bu akşam ovü test yaparken eşim geldi ben de yapcam banane diye dedim hadi yap. Birlikte yaptık atıyorum fotosunu. Üstteki benim alttaki eşimin. Eşimin benden daha koyuydu ilk hatta. Ben galiba 2. Kex yumurtlama yaşayacağım yarın test öyle diyor sanki.
Ama eşimin de yumurtluyor olması jfjfjfjfjsjjsjs
Eki Görüntüle 3108916
İnşallah kuzum gelmezse tabi ama ağrı girip çıkıyor olucam sankiBence erken yapmışsın kuzum salıya kadar adet olmazsan tekrar yap bence belli olmaz
Onlardada kesin silik cıkar doğru kanaYaaa çok iyi çok güldüm bunaaacaba betalarıda yüksek çıkar mıı kiii
Yaa aynen bencedeOnlardada kesin silik cıkar doğru kana
Canım o adet ağrısı bende sürekli var şuan, ve daha bata var 4 gün önceden olmuşluğun var mı? Belki de bebiş vardır (inşallahİnşallah kuzum gelmezse tabi ama ağrı girip çıkıyor olucam sanki
Ovaluasyon lh testin varsa bide onu yap kuzum ikinci çizgi nasıl çıkacak bakalımyaptım erken gebelik testi ama negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?