- 15 Mayıs 2022
- 3.463
- 2.858
- 63
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #3.981
Bende aynı bu şekilde görüyorum kendi testimde adetime 6 gün var umarım bebiştirKızlar benim teste de bakarmisiniz her yere attim buraya da atayım silik çizgi gördüm bugün icini actim emin olmak için görebildim.adetime 5 gün var
Ayy canim inşallah şimdi ne yapmamız lazim bir senedir test yaptım İlk defa silik gördüm belki de yok diyorum arafta kaldımBende aynı bu şekilde görüyorum kendi testimde adetime 6 gün var umarım bebiştir
Ben 2 gün sonra falan tekrarlıcam bakalım. Arkadaşlarımlayım şuan gel kan vermeye gidelim diyorlar belkide giderimAyy canim inşallah şimdi ne yapmamız lazim bir senedir test yaptım İlk defa silik gördüm belki de yok diyorum arafta kaldım
Ayy inşallah bencede gidin güzel haberini bekliyorum banada cesaret vermis olursun inşallah anne oluruzBen 2 gün sonra falan tekrarlıcam bakalım. Arkadaşlarımlayım şuan gel kan vermeye gidelim diyorlar belkide giderim
Canım aslan pençesi çoban çantası civan perçem karıştırıp gunde Bir bardak iç aktar bana öyle demiştiKızlar iyi akşmlar bugün giremedim, gebe olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum hali hazırdaki hamişlere güzel sağlıklı gelişmeler diliyorum, benim gibi bu ay hayal kırıklığı yaşamış olanlara da eylül ayında müjde almayı diliyorum
Bir şey soracağım sizlere ben yumurta tembelliği yaşıyorum biraz, temmuz ayında ovülasyon testi ile yakalamıştım yumurtlamayı ama nasip olmadı. Ama bu ay ovü yapamayacağım seyahatte olucam. Yumurtalıklara iyi gelen yumurtlamama yardımcı olacak önerleriniz var mıdır, avokado yemeye çalışıyorum,sağlıklı beslenirim genelde bunlara devam edicem günde 2 kuru incir yeyip düzenli yürüyüş falan da yapmaya çalışıcam. Başka ne önerileriniz olur yumurtlama için çok teşekkürler şimdiden yazacak arkadaşlara
Canim adetinin kaçıncı günü bugün sanki çatlamış duruyor silinmişKızlar 4 gündür ovu testi yapıyorum ilk defa kullandığım için çok bilmiyorum sanki gün geçtikçe daha silik oluyor
Canim adetinin kaçıncı günü bugün sanki çatlamış duruyor silinmiş
İnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyorumİnşallah kuzum forumda böyle olan arkadaşlarımda var gördüm ama yine de umutlanmak istemiyorum tabi yarın da testi tekrarlayacagim bakalım
Bende şuan aynı şeyi yaşadım pek anlayamadım durumuKızlar 4 gündür ovu testi yapıyorum ilk defa kullandığım için çok bilmiyorum sanki gün geçtikçe daha silik oluyor
Ay gidicem beş dkya çıkıyorum evden özelde vericem sonuç ne zaman çıkar acabaAyy inşallah bencede gidin güzel haberini bekliyorum banada cesaret vermis olursun inşallah anne oluruz
Yaptırılıyo canım ben simdi aradım hastaneyiBide acaba gebelik testini doktora gözükmeden yaptırabiliyo muyuz özelde?
Ay gidicem beş dkya çıkıyorum evden özelde vericem sonuç ne zaman çıkar acaba
Ay ben zaten hep panik bi insanımHemen çıkar canım orda yarında ben gireyim özele sabır edemicem senin âdete kaç gün vardi banada hemen haber ver kiz benide panik ettin
Hastaneye göre değişiyor canim. Burda değer başına 40 TL alıyorlardı en son 1 saat içinde de çıkıyor ama çoğu hastane daha pahalıKızlar özel hastanede test ücreti ne kadar ve ne zaman çıkıyor sonuç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?