- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #3.621
Ayy aynı ben hahahaaBen ogluma hamile oldugumu öğrendiğimde pasta almıştım uzerine de biseyler yazdirmistim ilk cocuk ilk hevessimdikini pat diye soyledim valla
Aynı aynı benimkideAyy aynı ben hahahaaşimdi pat diye söyleyince adam inanmıyor şaka yapiyorsun diye
Daha yeni silik gebelik testim diyorum gülüyor tepki yok sinir oldum daha yeni insan sevinir diyorum hani çift çizgi diyorAynı aynı benimkide
İlk ay doktorun yanlış yönlendirmesiyle iğne yapmadım ve kist oluştu, sonrasında hep yumurta takibi ve iğne yaptım ama yine de hamile kalamadım, doktorumu değiştirdim, rahim filmi çektirdim, merional iğne kullandım ve o ay ikizlere hamile kaldımKlomen kullandığın zaman çatlatma iğnesi de yapıyor muydun peki ?
Ben merionalle hamile kaldım ve çok şükür ikizlerimi doğurdum, 8 aylık olmak üzereler, femara kullanmadım o yüzden bilemiyorum, yalnız çok uzun bir süre bir doktorla vakit kaybettim, eğer en ufak şüpheniz varsa değiştirin doktorunuzu, ben değiştirdiğim ay hamile kaldım doktorum sayesindeMerhaba bende merioferm le hamile kalmıştım ama düştü sizde mi düşük yaşadınız şimdi doktor femara verdi ama anlamıyo ki femara bi işe yaramıyor kalitesiz oluşturuyor bende
Hayırlısı kuzum ya bi duş falan alayım bakalım belki gelir regliOlsun allahtan ümit kesilmez rabbim en güzel zamanda versin
Bat 2 gün geçmişti ama bugün yani dört gün gecikmeyle regl oldumbatına ne kadar zaman vardı canım ?
Ayy sağlıkla kucağına al inşallah canım 2. Hamilelik hep zor oluyo sanırım kardeşimin de çok zor geçiyoİyiyiz çok şükür erkek geliyo bı kızimz vardı bide oğlum olur bidaha doğurmamzor geçti baya bı
Canım bu 8. Doktorum artık eşim hayatta değiştirmez kürtajımı da buna oldım bilmiyorum inşallah daha fazla sürünmemBen merionalle hamile kaldım ve çok şükür ikizlerimi doğurdum, 8 aylık olmak üzereler, femara kullanmadım o yüzden bilemiyorum, yalnız çok uzun bir süre bir doktorla vakit kaybettim, eğer en ufak şüpheniz varsa değiştirin doktorunuzu, ben değiştirdiğim ay hamile kaldım doktorum sayesinde
Bende öyle yaptıyaptım artık bi kutu içinde çorap zıbın emzik pasta bir iki not balonun içine test koydum patlattirdimBen ogluma hamile oldugumu öğrendiğimde pasta almıştım uzerine de biseyler yazdirmistim ilk cocuk ilk hevessimdikini pat diye soyledim valla
İnşallah canım Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlereSağlıklı olur inşallah cnm 2 kimyasal gebeliğim var çünkü
Allah sabır versin cennet kuşun var şefaatçi olsun inşallah sizinkide çok güzel ve anlamlı olmuşBen son gebeliğimde kalpli not kağıdına baba ben de burdayım yazıp buzdolabının üstündeki resmimize yapıştırmıştım kendisi farketmişti. Maalesef kucağımıza alamadık. İlk gebeliğimden bir oğlum var. Ondada beta sonucunu odanın kapısına asmıştım kapı girişine de bebek ayakkabısı koymuştum. Misafirimiz var demiştim. Komşu çocukları sanmıştı kapıdaki tahlil sonucuna bakınca anca anlamıştı. Çok özel anlar bencede hep hatırlayacağınoz bi şekilde söyle size özel olsun
Merak etmeyin önceki gebeliğimde bebeğin kesesini görmeye gittiğimde keseden büyük kist vardı önemli değil nu zamanla kendi kendine eriyecek demişti doktor. Öyle de olduSanırım çatlayamayan bi yumurta kist olmus bana adetle atılır dedi beta pozitif olmasına ragmenne olcak o kist acaba
Ben nisanda kimyasal yaşadım hala yok ve adet düzenimi bozdu 3 ay boyunca ... Daha önce kürtaj olmuştum onda bile böyle olmadı anlamadmEvet erken öğrendim adetim 1 gün gecikmişti. Sizin kimyasaldan sonra bi daha ne zaman tuttu?
Bence öyle şeylere inanma beynini olumsuz şeylerle doldurmaya gerek yok etki alanına bile alma böyle şeyleri unut gitsinKızlar tanıdığıma tarot baktırdım ama tarotumda düşük yapıcaksın dedi üzüldüm oğlumdan öncede birtane kimyasalım olmuştu ona bile üzülmüştüm düşüğüm olsa daha çok yıkılırım aranızda tarot baktıran ve doğru çıkan var mı inanmak istemiyorum olumsuz şeyler çıkcağını bilsem baktırmazdım
Teşekkür ederim içimi rahatlattinizMerak etmeyin önceki gebeliğimde bebeğin kesesini görmeye gittiğimde keseden büyük kist vardı önemli değil nu zamanla kendi kendine eriyecek demişti doktor. Öyle de oldu
Ay canım çok etkilendim gerçekten ya daha önce birisi daha bana bir düşük yaşıycaksın diyince bu sefer kafama takıldı Allahım düşmanıma bile evlat acısı vermesinBence öyle şeylere inanma beynini olumsuz şeylerle doldurmaya gerek yok etki alanına bile alma böyle şeyleri unut gitsin
Ya inşallah adet değildirKız bende de var onlar yase
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?