- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #2.401
Benimde hiç belirti yok göğüs ağrısı vardı o da yok aslında pembe lekenme olurdu o da yok sadece geçen gün akıntımda kırmızı iplik gibi şeyler vardı neyse kaldı 2 gün. Seni tebrik ediyorum canımHe onuda deyim.Kesinlikle belirti yoktu..ben hep belirti diyordum olucak..adet belirtileri vardır..başka hiç bir şey..hatda yapınca dedim tabi neqatif olucak..Hatda şimdi bile sanki regl olucam
Siz de mi hamilesiniz çok sevindim bu ayda olmazsa doktora gidicektiniz sanırım hamilelik haberinizi kaçırmışımCanımsıninşallah kan sonucunda da güzel haberler verebilirim size. Aynen sıra sizde artık hepimiz burdan nisan anneleri topiğine Niqu senin adına da çok sevindim canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Ayyy çok sağol..bende göğüs ağrısı var..ama regl öncesi oluyor bende..yani farklı hiç bir şey yok canım.Test yap..bende 3 gün kala yaptımBenimde hiç belirti yok göğüs ağrısı vardı o da yok aslında pembe lekenme olurdu o da yok sadece geçen gün akıntımda kırmızı iplik gibi şeyler vardı neyse kaldı 2 gün. Seni tebrik ediyorum canımbugün hem Temmuz topiğinde hem burda çok güzel habere uyandım kendim hamileymişim gibi seviniyorum böyle haberlere
Geç döllenme olmuş olabilir adet günü değer biraz daha fazla yüksek oluyor ama takılmayın önemli olan 2 günde 2 kat artmasıAdet gününde
Ah canım bende de yaş 33 acaba ondan mı? Neyse sorum bu 3 2 3 2 nasıl oluyor gün aşırı dedikleri de akşamları olması değil mi ? Ay ben ne kadar geri kalmışımKesin dene 3 2..çunki ben denedim ve kaldım.Bu ay olmazsa .gelen ay dene..zor olsa bile dene.Mfk kesin inan..ben kaldiysam ..her kes kalıcak..34 yaş çunki..bana sınırda diyordular.Bu gün gidicem kocamı bekliyorum
Kan vermeden net birşey söyleyemiyorum ama sanırım evet adetime iki gün kala böyle çıktı testimSiz de mi hamilesiniz çok sevindim bu ayda olmazsa doktora gidicektiniz sanırım hamilelik haberinizi kaçırmışım
Hayırlı olsun ya gerçekten bu ay çok güzel haberler varKan vermeden net birşey söyleyemiyorum ama sanırım evet adetime iki gün kala böyle çıktı testim
Bu ay hiç bir test yapmicam diye söz verdim kendime her ay bi sürü test yapıp gözlerimin şaşı olmasından yoruldum. Yarın dr randevum var zaten şunun şurasında ne kaldı kiAyyy çok sağol..bende göğüs ağrısı var..ama regl öncesi oluyor bende..yani farklı hiç bir şey yok canım.Test yap..bende 3 gün kala yaptım
Şükürler olsun, sizlerinde güzel haberlerini görelim inşallahHayırlı olsun ya gerçekten bu ay çok güzel haberler var
Bendede 34..tabi bizim kalmağımız zor daha küçük yaşlı olanlara bakarak..ama mfk etdi bu.Mesela ben böyle etdim.Bu gün ayın 3 adetim bitdi...yarın ilişki..sonra 7 ağustos ilişki...sonra 9..sonra 12 ve böyle devam..21 günü değerlendirin..güzel haberler bekliyorum senden..Ah canım bende de yaş 33 acaba ondan mı? Neyse sorum bu 3 2 3 2 nasıl oluyor gün aşırı dedikleri de akşamları olması değil mi ? Ay ben ne kadar geri kalmışım
deneyeceğim kesinlikle. ben de 87 liyim canım ve benim de ilk bebiş olcak olursa aynı durumdayız. Toplamda ne kadar süredir deniyordun bebiş?Kesin dene 3 2..çunki ben denedim ve kaldım.Bu ay olmazsa .gelen ay dene..zor olsa bile dene.Mfk kesin inan..ben kaldiysam ..her kes kalıcak..34 yaş çunki..bana sınırda diyordular.Bu gün gidicem kocamı bekliyorum
Bende öyleydim..kızlar dedi yap..ben bıkmıştım çok..çok dua etBu ay hiç bir test yapmicam diye söz verdim kendime her ay bi sürü test yapıp gözlerimin şaşı olmasından yoruldum. Yarın dr randevum var zaten şunun şurasında ne kaldı ki
hayırlı olsun kızlar allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin senin nezdinde hepinizi tebrik edeyimŞükürler olsun, sizlerinde güzel haberlerini görelim inşallah
Bu ay beraber verelim kuzuBekliyorum senden bu haberi
İnşallah canım benimSağol kuzum.Az kaldı senin içinde inanıyorum
Ayy canım.Allah tezlikle seni sevindirsin kuzum..duamdasiniz..ben 1.6 senedideneyeceğim kesinlikle. ben de 87 liyim canım ve benim de ilk bebiş olcak olursa aynı durumdayız. Toplamda ne kadar süredir deniyordun bebiş?
Teşekkür ederim canım, inşallah kan sonucumda pozitiftirhayırlı olsun kızlar allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin senin nezdinde hepinizi tebrik edeyim
Çok sevindimKan vermeden net birşey söyleyemiyorum ama sanırım evet adetime iki gün kala böyle çıktı testim
Bugün verebilirim belki, sonucu yazicam muhakkakÇok sevindimne zaman kan vericeksiniz
İlk defa mi oldu böyle canimBen
Benim bugun adet günüm dün pempe leke gördüm şeffaf akıntı ile birlikte sabh kalkgımda çamur gibi kahverengi akıntıö olmuştu şimdi hiç bişe yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?