Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor ilacının değiştirir belki etki etmemiş olabilirBugün 2.kez yumurta kontrolüne gittim yine çatlama büyüklüğüne gelmemişler aşırı üzüldüm 2 gün sonra tekrar gidicem ne yapmalı tavsiyesi olan var mı? Psikolojik olarak bittim diyebilirim ilacın 14.günü bugün
Klomen kullandım ilk kez,pcos var adet olmamamı bekleriz acaba?Doktor ilacının değiştirir belki etki etmemiş olabilir
Bilmiyorum ama bekleseniz daha iyi bence hormon sonuçta ağır gelebilirKlomen kullandım ilk kez,pcos var adet olmamamı bekleriz acaba?
Canım merhaba Allah yardımcın olsun pes etme klomen kullanıp çatlatma iğnesi kullanmadığında eğer ki kendi kendine çatlamazsa kist oluşma riski var birde onun tedavisiyle uğraşırsın benim tavsiyem doktora giderek yap canım vakti zamanı vardırArkadaşlar merhaba benim de olumsuz tedavilerim oldu. Artık doktorlara hastanelere hiç gidesim yok çok yıprandık. Klomen kullnamak istiyorum. Adetin 3. Günü başlayıp günde bir kez 5 gün kullanıp bırakıyoruz değil mi? Çatlatma ipnesi yapmak istemiyorum bu şekilde olur mu
benimde aynı hiç akıntım olmadı sol yumurtam büyümüş sadece mm bile söylemedi bende günde 1 kullandım ama hiç umudum yokİyi günler hanımlar klomen kullanıp hiç akıntı olmaması normal mi sizce ? Sadece sağ yumurtalığımda 15 mm yumurta oluşmuş günde 1 doz kullandım doktor gün aşırı ilişki önerdi bakalım neler olucak
Klomeni doktor kontrolü olmadan kullanma bence çatlama olmazsa kiste dönüşebiliyormusArkadaşlar merhaba benim de olumsuz tedavilerim oldu. Artık doktorlara hastanelere hiç gidesim yok çok yıprandık. Klomen kullnamak istiyorum. Adetin 3. Günü başlayıp günde bir kez 5 gün kullanıp bırakıyoruz değil mi? Çatlatma ipnesi yapmak istemiyorum bu şekilde olur mu
Naptın olmamışsındır inş benimde hiç ümidim yok sanki boşa çabalıyoruz gibiKendimden ümidi iyice kestim bugün regl olacakmışım gibi sancim var
Yaa inş iğneden değildir ama olma ihtimali var herkes 14. günü diyor yanıltabiliyormuş ya beklicen ya da kan vercen ben olsam kan verirdim kafam rahatlıyor o zamanRegl olacak gibi sancim var eşime de söyledim,bugun 12.gun test yaptım silik çıktı iğneden olabilir mi acaba
Maalesef özel hastane yok yakınımda koyulasmasini bekliycem artık ama zaten eşime heveslenmemesini söyleyince rahatladım acikcasiYaa inş iğneden değildir ama olma ihtimali var herkes 14. günü diyor yanıltabiliyormuş ya beklicen ya da kan vercen ben olsam kan verirdim kafam rahatlıyor o zaman
yapcak bişi yok bence cuma günü tekrar test yapın sonucu atarsınız inş koyulaşır dua edicem.Maalesef özel hastane yok yakınımda koyulasmasini bekliycem artık ama zaten eşime heveslenmemesini söyleyince rahatladım acikcasi
Yok hayır adetin 2. Günü gittim doktora. Adetimin 4. Günü içmeye başladımOna adetin hemen sonrası mı başlanıyor