• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Selamın aleykum kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar ben daha yeniyim burda öncelikle iyisinizdir umarım ben 2 senelik EVLIYIM 8 AYDIR korunuyoruz çocuğumuz olmuyo doktora gittim gayet normal yumurtaların dedi kan testi istedi daha çıkmadı kan testi sonucum folik asit verdi onu kullaniyorm subat ayının 28 i de hasta olmuştum en son bekliyorum bakalım son zamanlarda çok uykum var yataktan kalkamıyorum bacaklarım omzum belim çok ağrıyo geçenler de koltuğa oturunca birden sol kasigima bicak saplanir gibi bi ağrı girdi aniden sonra midemde ekşime oluyo ama çok değil anca af edersiniz ama geğermek istiyorm arada bacaklarım çok agrio özellikle sol belim sol kâsigim ve sol bacagim sag trafta onun biraz iyimser agrisi diyim sizce testyapayım mı yoksa bekliğimi

Aaa ne kadar kimsesiz kalmis bu sayfa :( en son doğumumu haber vermişim :emir_bebek: benim bıldırcınımın 35 gun sonra bir yas partisi var teyzeleri Zaman ne cabuk gecti .. Sizlerden haberler Nasıl yazın merak ediyorum :KK200: halisinizi opuyorum Homely_angel Homely_angel baskan nerelerdesinnn :halay:

Back
X