- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
inşallah canm alllahm herkese o annelık duygusnu yasatsın ..Kızlar yaz ayları olmadı ama son bahar bize uğurlu gelsin ve bir bir hamiş haberleri verelim inşallah. Yaza da bebişler kucağımızaEylül ayında herkesten pozitif test sonuçları görmek dileğiyle, yeni topiğimizdeyiz
@Linda43 @YK3428 @purplebliss_meleq06_ I ilhagu @KUMSAL123 @gulit_me ardaemre @Eylemeylemce MELISTOPRAK Tuanam21 charmant
(unuttuklarım varsa ekler misiniz lütfen)
Âmin canım. Ben de istiyorum, hem de çoooooookinşallah canm alllahm herkese o annelık duygusnu yasatsın ..bende bebek ıstıyorum artık
Kızlar yaz ayları olmadı ama son bahar bize uğurlu gelsin ve bir bir hamiş haberleri verelim inşallah. Yaza da bebişler kucağımızaEylül ayında herkesten pozitif test sonuçları görmek dileğiyle, yeni topiğimizdeyiz
@Linda43 @YK3428 @purplebliss_meleq06_ I ilhagu @KUMSAL123 @gulit_me ardaemre @Eylemeylemce MELISTOPRAK Tuanam21 charmant
Hayırlısı olsun kuzum yeni topik ben uğurlu gelmedim size inş sen uğurlu gelirsin herkeze Hamiş haberleri sıra sıra gelir
Âmin inşInşallah Uğur getirsin canım da Ekim de "hep beraber hamişizzzz" topiğini açalım
Hadi bakalım inşaaşşşaaalllah reglim bitti çalışmalara basladım bat 10 eylül güzel haberler alırız inşallah ama ben bu ay kesin kararlıyım hiçbir belirtiye inanmıycam gecen ay okadar emindmki hamiş olduğuma ama değilmişim hepsi psikolojikmişKızlar yaz ayları olmadı ama son bahar bize uğurlu gelsin ve bir bir hamiş haberleri verelim inşallah. Yaza da bebişler kucağımızaEylül ayında herkesten pozitif test sonuçları görmek dileğiyle, yeni topiğimizdeyiz
İnşaAlllah canım. Benimki eylül başında belli olacak. Hayırlısıyla hepimiz güzel haberler alalımKızlar yaz ayları olmadı ama son bahar bize uğurlu gelsin ve bir bir hamiş haberleri verelim inşallah. Yaza da bebişler kucağımızaEylül ayında herkesten pozitif test sonuçları görmek dileğiyle, yeni topiğimizdeyiz
Hadi bakalım inşaaşşşaaalllah reglim bitti çalışmalara basladım bat 10 eylül güzel haberler alırız inşallah ama ben bu ay kesin kararlıyım hiçbir belirtiye inanmıycam gecen ay okadar emindmki hamiş olduğuma ama değilmişim hepsi psikolojikmiş
ooo süper, ilk müjdeyi senden alırız inşİnşaAlllah canım. Benimki eylül başında belli olacak. Hayırlısıyla hepimiz güzel haberler alalım
charmant hamile değilmiydi ya?????
Düşük yaptı ark inş bu ay oda güzel haberler veririemin olamadım, çünkü hamilelik takvimi başlatmamış. umarım hamiledir :)
Bende sabah yaptım negatif bende birsonraki ay hıc bısı yapmıcam sıkıldım zaten Arda bıre başlıcak emre yuvaya koşturmam Başlıyorbende bu ay kendimi dinlemeyeceğim. ne ovu testi ne erken gebelik testi hiç birini yapmayacağım. 12 Eylül'e kadar devam :)
Ağzın bal yesin hadi inşaAllahooo süper, ilk müjdeyi senden alırız inş
Maşallah sende 2 tane var 3. yü mü istiyon :)Bende sabah yaptım negatif bende birsonraki ay hıc bısı yapmıcam sıkıldım zaten Arda bıre başlıcak emre yuvaya koşturmam Başlıyor
Aynen CNmMaşallah sende 2 tane var 3. yü mü istiyon :)
MAşaAllah Allah bağışlasın. Hayırlı evlat olsunlar. Darısı bize :)Aynen CNm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?