Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sevindim. Darısı bekleyen herkesin başına, hayırlı zamanda.
Ben de bu ay ovulasyon testi kullanacağım. Sipariş verdim.
Hayirlisi olsun canim inanin çok ise yarıyor takvimden 4 gün önce gerceklesti benim yumurtlama olayim inşallah hersey gonlunuzce olur

Bana çok ta düşük gelmedi hiç moralini bozma sağlıklı bir gebelikti inşallah tekrar ölçtürürsün başta düşük olup sonradan fırlayalar var

Hangi marka ovulasyon testi kullandınız Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Ayyyy çok sevindimmm Sağlıkla gelsin Hayırlı olsun darısı bize de olsun inşallah

Benimde 2 gün önce 54 çıkmıştı hcg bugün sağlık ocağına gittim tekrar kan vermek için bayramdn sonra dedi bende yarın özele gidicem yükselme normal seyrinde mi diye ovulasyon testide yaptım az önce baya koyu çıktı demek ki doğruymuş koyulaşıyormuş

Eklentiler

• IMG_20200729_153701.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 50
Bat 4 ağustos ekler misiniz

Merhaba hanımlar :) Bir sene önce tam bu zamanlarda kimyasal bir gebelik geçirdim. Pes etmedim sürekli deneme içindeyim. Ama sonrasında hiçbir ayı tutturamadım. Şu anda da tatildeyim ve adetim iki gün gecikti Vücudumda hiçbir belirti yok. Kendimi kötü hissetmemek adına test alıp yapmayı bıraktım. İnşallah güzel haberlerimizi burada paylaşırız.

Arkadaslar merhaba benı de ekler mısnz? Bat 25 agustos adetim su an bitsin Ovulasyon testi deneyeceğim

Beni 26 ağustosa yazabilirsiniz. Artık temmuzda olmadığı kesinleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…