Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün erken ve normal gebelik testi yapıp silik çıktığını söylemiştim bugün kan verdim 54.07 çıktı inşallah katlanır Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Ayy maşallah bizim içinde dua et. Yumurtlama testi falan kullandınmı süreç hakkında bize bilgi ver umut olsun

Ayy maşallah bizim içinde dua et. Yumurtlama testi falan kullandınmı süreç hakkında bize bilgi ver umut olsun
Evet kullandım yumurtlama testi, hatta çatlamadan bir gün öncesi en son ilişki olmuştu sonra olmadı o tuttu sanırım

Canım beni de 23 ağustosa ekler misin

İnşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin
Merhabq canım hayırlı olsun bende bu ay ilk defa ovu.testine başladım , 4 gündür yumurtlama gördüm ve sanırım silikleşiyor yafa bana mı oyle gelıyor bılmıyorum yorumluyabılırmısın? Birde yumurtlamadan kac gun sonra testte gordun pozitifi ? Tebrıkler tekrardan

Ne guzel yazmışsınız yaaasanki icimize umut oldu İnsAllah hayirlisi olur hepimiz için

Evet canım banada silikleşiyor gibi geldi yani ilk yaptıkların dah koyuymuş inşallah değerlendirmişindir bende koyulaşmaya başladı o andan itibaren sık ilişkiyle değerlendirdim hatta t çizgisi c den daha koyuydu ogün de değerlendirdim sabah çatlamış zaten sonra daha olmadı eşimle çalışma saatlerimiz uymadığı için tam 9. Gün yani dün test yaptım erken gebelik testi silik çizgi çıktı normalde yaptım oda silikti bugüde kan verdim belli çok yeni 1-2 haftalık yazıyor zaten

Yaa ne guzel darısı bama insallah , birşey daha sorucagım yumurtlama ha oldu ha olacak diye diye 7 gündür her gun degerlendırıyoruz sık ılışkı acaba tam tersine teper mi ?

Yaa ne guzel darısı bama insallah , birşey daha sorucagım yumurtlama ha oldu ha olacak diye diye 7 gündür her gun degerlendırıyoruz sık ılışkı acaba tam tersine teper mi ?
Amin canım, valla bende sık ilişkiyle değerlendirdim yani gün aşırı diyorlar ama yumurtlama zamanı hergün oldu bizim

Teşekkür ederim, yok geçmedi hatta 1 hafta varken yaptım erken gebelik testi bakalım katlanırsa inşallah
Ayy çok yenii maşallahh sağlıkla al kucağına bizlere dua et cnm 7 ağt.bat daha çok var bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…