Ağustos anneleri nasıl hissediyorsunuz ben şimdiden rapor aldım işe gidemedim

haticehetice123

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
102
38
36
Arkadaslar 21 haftalik hamileyim halsizim başım ağrıyor dün okulda tansiyonum düştü acile gittim serum aldım 3gun rapor aldım iyi hissetmiyorum sizler Nasılsıniz ben de mi tuhaflık var merak ediyorum

Ben de 21 haftalığım ama bir şikayetim yok çok şükür, sadece nöbet günlerimde sıkıntı oluyor okulda, ona da az kaldı 1 ay sonra tutmayacağım

Benim ders saatim de az ama o bile zor geliyor dinç olduğum günler de oluyor ama sık sık rahatsızlaniyorum dün kötü oldum rapor aldım vücudum ağır geliyor artık

Benimde bir haftadir tansiyonum düşük geçen gece de carpintim oldu dün Dr kontrolüm vardı düşük tansiyon da risk yok yüksek olursa kork dedi ama halsizlik ve baş dönmesi oluyo bendede kendi is yerimiz olduğu için gün için de dinleniyorim ama çok yorgun hissediyorum

Aynı durumdayız evde iyi sayılır ama çalışacak gücüm yok öğretmenim ben çocuklara susun derken bile sesimi yükseltirken yoruluyorum bazen öyle çaresiz boynumu büküp bakıyorum halimden anlayıp gürültü yapmasınlar diye ama ilkokul çocuklar i ne anlarlar ki o yüzden rapor alcam pazartesi.ben de diyordum ben mi tembellik yapıyorum daha 6.aya yeni girdim niye böyleyim diye ama sen de aynı durumdasin demek

Bana kan hapı başladı Dr ondan sonra hiç düşmedi tansiyonum belki kanım düşüktü ondandır diyorum sen kullaniyormusun

Evet kullanıyorum ama tansiyon değilmiş benim sorunum tansiyon normal çıkti başka tahliller isted i.sabah kahvaltı yi yaptıktan 1 saat falan sonra biseyler oluyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…